Bildirim
AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
beyler size fatura geldi mi ya ? -
kutunun yan kısmında garanti belgesi + fatura bulunuyordu bende. -
-
ya 144hz yi manuel ayarlamak lazımmış
Ayarlar > gelişmiş görüntü ayarları > ekran görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > monitör > ekran yenileme sıklığı
üzerinden. benim gibi cahil varsa kontrol edebilir. bende diyorum neden bu ekran titriyor gibi, 60hz de calısırken öyle yapıyormus. suan sahane oldu. -
benim kutunun yanında garanti belgesi var minik poşet içinde ama fatura yok. kutu içinden sevk irsaliyesi çıktı ,efatura da gelmedi -
ücretsiz mi gönderdiniz -
bunu nerden yaptın bulamadım -
22/11/2019 21:19:19 sipariş verdim hala kargoya verilmedi -
Görüntünün düzelmesine sevindim. Güle güle kullanın.
Bir kaç farklı fotoğrafta ve google'da yazılar varken fotoğraf at da merakımızı giderin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xooa -- 25 Kasım 2019; 21:30:35 > -
bin lira verip inciğini cıncığını test edip moral bozan arkadaşlar ne bekliyorsunuz anlamıyorum alın kullanın fazla şaapmayın ne güzel bu piyasada uygun fiyata aldınız işte.ultra premium monitör kalitesi beklerseniz mutsuz olur zevk almazsınız.Bazen cahil olmak iyidir :D -
gsync kullanmak için, nvidia control panelde gsync açıp 3d settingsten vsync on yapıp, oyun içinden ise vsync off yaparak mı kullanıyoruz.
bazı reddit postlarında 3d settingste on yerine application controlled yapın diyor.
hangisi tam olarak doğru acaba? -
-
-
Allah Allah IPS monitörün kalitesi ne kadar kötü olabilir bekliyorum bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuma siparişi verdim bugün sabah 09:30 da elime ulaştı. Ölü piksel yok, çok ufak sağ aşağıda ışık sızması var. Renkleri de ben çok canlı buldum. 2010 yılında aldığım monitörü 9 yıldır kullanıyordum ondan böyle güzel bir monitöre geçmiş olmak beni fazlasıyla memnun etti. İnce ayar hiç yapmadım şu an default ayarları biraz kurcaladım. Valla ben 750-800 lira gibi bir bütçe ayırmıştım monitör için, IPS panel bir ürün almak istiyordum sonra black friday bekleyeyim belki kelepir fiyata bir ürün bulurum dedim ve 1000 liraya bunu aldım. Kötü yorum yapanlar neye göre yorum yapıyorlar anlamıyorum, taş gibi monitör. 1000 liraya alanlar için bundan iyisi can sağlığı arkadaşlar, hiç boşuna monitöre b*k atanlar yüzünden kendinizi üzmeyin. Benim durumum bu, zaten IPS bir monitör alacaktım, 144 hz, freesync olması cabası oldu benim için. -
Kesinlikle katılıyorum, ben de tamamen aynı beklentiler ile aldım. Bu fiyatta buna yakın monitör bulmak mümkün değil. IPS Glow olayı da 2000 liralık alette bile oluyor. Bu fiyata hem 144 hz, hem freesync hem de pivot özelliği... Daha ne olsun. -
Evet 4A72Y0 kodu ile ups kargodan ücretsiz gönderebiliyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
ücretsiz mi gönderdiniz -
22/11/2019 03:39:50 'de sipariş ettim, kargoya bile verilmemiş. Benden sonra alan arkadaşlar kurdular kullanıyorlar bile.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X