Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
28.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitör banada geldi ölü pixel yok netten test ettim. Banada sonradan bantlamışlar gibi geldi sanki. 27 inc den 24 e gecince biraz ufak geldi sanki bana :D

AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TLAOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL

AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL

AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TLAOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 25 Kasım 2019; 18:3:22 >

• beyler size fatura geldi mi ya ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    kutunun yan kısmında garanti belgesi + fatura bulunuyordu bende.
  • Monitör sabah geldi ölü piksel testini ilk yaptığımda herhangi bir sorun yoktu. 15-20 dk sonra tekrar yaptım ve bir adet ölü piksel çıktı. Değişim için tekrar gönderdim. Bakalım yeni gelecek monitör nasıl olacak?

• ya 144hz yi manuel ayarlamak lazımmış
    Ayarlar > gelişmiş görüntü ayarları > ekran görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > monitör > ekran yenileme sıklığı

üzerinden. benim gibi cahil varsa kontrol edebilir. bende diyorum neden bu ekran titriyor gibi, 60hz de calısırken öyle yapıyormus. suan sahane oldu.
  • mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt
    benim kutunun yanında garanti belgesi var minik poşet içinde ama fatura yok. kutu içinden sevk irsaliyesi çıktı ,efatura da gelmedi
  • dare233 D kullanıcısına yanıt
    ücretsiz mi gönderdiniz
  • kronik kullanıcısına yanıt
    bunu nerden yaptın bulamadım
  • 22/11/2019 21:19:19 sipariş verdim hala kargoya verilmedi
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Görüntünün düzelmesine sevindim. Güle güle kullanın.

Bir kaç farklı fotoğrafta ve google'da yazılar varken fotoğraf at da merakımızı giderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xooa -- 25 Kasım 2019; 21:30:35 >
  • bin lira verip inciğini cıncığını test edip moral bozan arkadaşlar ne bekliyorsunuz anlamıyorum alın kullanın fazla şaapmayın ne güzel bu piyasada uygun fiyata aldınız işte.ultra premium monitör kalitesi beklerseniz mutsuz olur zevk almazsınız.Bazen cahil olmak iyidir :D
  • gsync kullanmak için, nvidia control panelde gsync açıp 3d settingsten vsync on yapıp, oyun içinden ise vsync off yaparak mı kullanıyoruz.
    bazı reddit postlarında 3d settingste on yerine application controlled yapın diyor.

hangisi tam olarak doğru acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xymox

Monitör banada geldi ölü pixel yok netten test ettim. Banada sonradan bantlamışlar gibi geldi sanki. 27 inc den 24 e gecince biraz ufak geldi sanki bana :D

karanlık ortamda siyahlar ips glow yüzünden pek güzel gözükmüyor deniyor siz ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dare233

Monitör sabah geldi ölü piksel testini ilk yaptığımda herhangi bir sorun yoktu. 15-20 dk sonra tekrar yaptım ve bir adet ölü piksel çıktı. Değişim için tekrar gönderdim. Bakalım yeni gelecek monitör nasıl olacak?

aynısı bana da oldu hocam önce 1 tane çıktı sonra 2 3 4 5 :D

• Allah Allah IPS monitörün kalitesi ne kadar kötü olabilir bekliyorum bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma siparişi verdim bugün sabah 09:30 da elime ulaştı. Ölü piksel yok, çok ufak sağ aşağıda ışık sızması var. Renkleri de ben çok canlı buldum. 2010 yılında aldığım monitörü 9 yıldır kullanıyordum ondan böyle güzel bir monitöre geçmiş olmak beni fazlasıyla memnun etti. İnce ayar hiç yapmadım şu an default ayarları biraz kurcaladım. Valla ben 750-800 lira gibi bir bütçe ayırmıştım monitör için, IPS panel bir ürün almak istiyordum sonra black friday bekleyeyim belki kelepir fiyata bir ürün bulurum dedim ve 1000 liraya bunu aldım. Kötü yorum yapanlar neye göre yorum yapıyorlar anlamıyorum, taş gibi monitör. 1000 liraya alanlar için bundan iyisi can sağlığı arkadaşlar, hiç boşuna monitöre b*k atanlar yüzünden kendinizi üzmeyin. Benim durumum bu, zaten IPS bir monitör alacaktım, 144 hz, freesync olması cabası oldu benim için.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum, ben de tamamen aynı beklentiler ile aldım. Bu fiyatta buna yakın monitör bulmak mümkün değil. IPS Glow olayı da 2000 liralık alette bile oluyor. Bu fiyata hem 144 hz, hem freesync hem de pivot özelliği... Daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ücretsiz mi gönderdiniz
    Evet 4A72Y0 kodu ile ups kargodan ücretsiz gönderebiliyorsunuz.
  • burak.yurttass B kullanıcısına yanıt
    22/11/2019 03:39:50 'de sipariş ettim, kargoya bile verilmemiş. Benden sonra alan arkadaşlar kurdular kullanıyorlar bile.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.