Şimdi Ara

Antivirüs Programı Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 senedir nod32 kullanıyorum ama memnun değilim.kaspersky yüklemeyi düşünüyorum.hani sürümünü yüklesem daha iyi?
    bir de başka önerdiğiniz antivirüs programı var mı?

teşekkürler

• ben Comodo kullanıyorum. memnunum.. oyun modu, türkçe dil desteği, girdiğiniz siteye göre güvenlik seviyesini 2 tıklamayla değiştirme vs. gibi özellikleri işe yarıyor. tamamen ücretsiz olduğu için aktivasyon ve key sıkıntınız da olmaz.
  • Ücretsiz ve gayet başarılı microsoft security essentials

http://www.microsoft.com/tr-tr/security_essentials/default.aspx
  • nod32 i önermek için geldim ama memnun kalmamışsın neden sorabilirmiyim ?
  • McAfee Antivürüs Plus 6 aylık kampanya var, denemek istersen link aşağıda.

http://tr.mcafee.com/root/landingpages/affLandPage.asp?affid=773&lpname=276multi&cid=72495
  • Açıkcası nod/kasper/avira bunlar makinenin canını okuyan programlar
    nerden mi biliyorum makinenin kendine gelmesinden
    bol exe li ve çok sayıda dosya barındıran bir klasöre girin bakalım ne oluyor

benim tavsiyem AVG ve CA yönündedir hem çok saglam hem de çalışıp çalışmadıgı belli olmayan makineyi sömürmeyen programlardır
    özellikle avg, malware dir firewall dur hepsi mevcut
    free trial olarak deneyebilirsiniz
    iyi günler
  • nod32 tek geçerim sen kullanmaya devam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    VPN Programı tavsiyeleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben iki yıldan fazla kaspersky nin en iyisini para verip aldım yine giren yazılım girdi mahvetti bilgisayarı. son olarak da mcafee kullanıyordum baktım ondada durum aynı tavsiyem microsoft security assential. indir kullan hemde bedava
  • Bütceniz nedir?

Üretilmis ve piyasada satilan bu programlardan memnum değilim , ise yaramiyor demek biraz ilginc kalmis.

Para vermeden hizmet bekleniyor!

Avg / antivir / avast / bitdefender bedava

Nod32 / kav parali virus prg. laridir. Kav genelde yuksek mb ve pc yi kasmasi nedeli dusuk sistemlerde tercih edilmez. Nod32 ve iyi bir firewall + ince ayarlar is gorecektir.

Hdd ve yedeklerini taratip, yeni isletim sistemi + bilincli kurulan prg. larla , iyi bir otokontrolle tüm sorunlariniz azalacaktir. Ben yila 2/3 kez format atip kendimce önlem aliyorum. Avg tr ve zone alarm kurulu, arada stinger ile tarama yaptiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 12 Nisan 2011; 19:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

nod32 i önermek için geldim ama memnun kalmamışsın neden sorabilirmiyim ?

herkes nod32 devam et diyor.
    1 senedir sürekli virüs fln bulamıyor pc gidiyor format atmak zorunda kalıyorum.
  • valla o kadar sessiz sakin duruyoki bende bazen diyorum ulen bu çalışmıyomu acaba. şimdi sende böyle diyince korktum.

peki pc nin gitmesinie virüslerin neden olduguna eminmisin. nod32 yi kaldırıp başka bir virüs programı ile tarattınmı buldumu virüs.

quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

quote:

1 senedir sürekli virüs fln bulamıyor pc gidiyor format atmak zorunda kalıyorum.
  • enreka_tr@ AVG doru çalışıp calışmadı belli değil. Pc de süs gibi duruyor. En iyi program bile bazı virüslerle baş edemez. Avast 5-6 ksprsy bence şuan en iyileri. Kas. Kulanmadım ama avast 6 çok beğendim nete girerken ekstradan açılan virüslù, reklamlı gbi bunun gbi istemediğin sayfaları engeledini gördùm pc kasmıyor. Yeni Arayüzü harika.
  • quote:

valla o kadar sessiz sakin duruyoki bende bazen diyorum ulen bu çalışmıyomu acaba. şimdi sende böyle diyince korktum.

peki pc nin gitmesinie virüslerin neden olduguna eminmisin. nod32 yi kaldırıp başka bir virüs programı ile tarattınmı buldumu virüs.

quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

quote:

4 kere oldu sistem dosyalarına bulaşıyor ve bulamıyor.

kaspersky nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 12 Nisan 2011; 20:20:41 >

• kaspersky pc nin anasını aglatıyor çok yoruyor.

açıkcası bu konudanda belli oldugu gibi kimse memnun degil programlardan. birde bu microsoftun bedava verdigi programımı denesek.
  • Avira Free Antivir-Ücretsiz antivirüs
    Comodo Free Firewall-Ücretsiz koruma duvarı
    ThreatFire-Ücretsiz spy-malware vs...
    Zemana Anti Keylogger...(ücretli ancak deneme sürümünü kullanabilirsin)

Zaman zaman Malwarebytes' Anti-Malware ile tarama yapmanı tavsiye ederim...
  • ben norton kullaniyrum sistem ozelliklerin iyi ise tavsiye ederim cok rahat ve kullansli...
  • nod32 nin hangi versiyonunu kullanıyorsun? nod32 v3.xx kullanıyorsan zaten koruması pek mümkün değil çünkü yıllar öncesinin teknolojisine ait. Nod32 nin son versiyonunu kullanırsan bir problem yaşayacağını sanmıyorum.
  • son veriyonu hangisi?
  • ben 4.2.71.2 versiyonunu kullanıyorum..
  • AVG Yİ KULLAN beleş takılırısn hiçbir sorun çıkarmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.