Ya arkadaşlar security essentials yazılımını övenler acaba microsofttan paramı aldılar. microsoftun hangi yazılımı stabil ve güvenilir oldu ki?
yok para faln almadık ama kullan dene derim ne kadar güzel ve başarılı program olduğunu anlarsınız
Microsoft Security Essentials kullandım laptopu aldım alalı.Geçen arkadaş bu ne ya filan dedi ilk kez duydum dedi.Getirdi bana Kaspersky 2011 sürümünü kurdu,tam tarama yaptı ve 0 virüs buldu. Bence Microsoft Security Essentials gayet başarılı
pc kasma hiç yok işlemci %0 larda oluyo bazen ama bir sorunu da orjinal işletim sistemlerine kurulabiliyor....
crackli orjinalden geçenlerede kuruyor benim için sorun yok win 7 home pr x64 orjinal
Security Essentials hk. çıkan makalelerde ve test yorumlarında, virüsü tespit etme konusunda çok iyi olduğu ama silme işlemlerinde yetersiz olduğu yönünde yazılar var. Yani virüs zor bulaşır ama bulaştımıda silemezsiniz.
nod32 kesinlikle zaten ilk 5 içindeler dünyada her zaman. bunca yıldır bilgisayar kullanıyorum nod32 kullanırken bir kere bile virüs yüzünden format atmadım bilgisayarıma
yunus_1866 eve gidiyim kurcam Security Essentials ı övdügün kadar vardır inş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme