Şimdi Ara

Antivirüs Programı Önerisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya arkadaşlar security essentials yazılımını övenler acaba microsofttan paramı aldılar. microsoftun hangi yazılımı stabil ve güvenilir oldu ki?
  • yok para faln almadık ama kullan dene derim ne kadar güzel ve başarılı program olduğunu anlarsınız
  • Microsoft Security Essentials kullandım laptopu aldım alalı.Geçen arkadaş bu ne ya filan dedi ilk kez duydum dedi.Getirdi bana Kaspersky 2011 sürümünü kurdu,tam tarama yaptı ve 0 virüs buldu. Bence Microsoft Security Essentials gayet başarılı
  • pc kasma hiç yok işlemci %0 larda oluyo bazen ama bir sorunu da orjinal işletim sistemlerine kurulabiliyor....

crackli orjinalden geçenlerede kuruyor benim için sorun yok win 7 home pr x64 orjinal
  • Security Essentials hk. çıkan makalelerde ve test yorumlarında, virüsü tespit etme konusunda çok iyi olduğu ama silme işlemlerinde yetersiz olduğu yönünde yazılar var. Yani virüs zor bulaşır ama bulaştımıda silemezsiniz.
  • nod32 kesinlikle zaten ilk 5 içindeler dünyada her zaman. bunca yıldır bilgisayar kullanıyorum nod32 kullanırken bir kere bile virüs yüzünden format atmadım bilgisayarıma
  • yunus_1866 eve gidiyim kurcam Security Essentials ı övdügün kadar vardır inş...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.