Şimdi Ara

Anti-Depresan ? (ÇILDIRICAM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uyuyamıyorum, sürekli sinirliyim, başıma gelmeyen kalmadı, heran kavga edicek gibiyim,
    Aile, Arkadaş, Aşk, hepsinden ters köşeyim... Uyuyamıyorum.... Duyduğuma göre anti-depresan kullanırsam bi nebze rahatlayabilirmişim...
    Bide garip garip rüyalar görüyorum, hep aynı kişiyi görüyorum mesela rüyamda. Sonra derste uyuklarken bişey sanki kalbim sıkışıyo pat die kalkıyorum nefes nefese... bunalıyorum, patlıcak gibi oluyorm, herkesten nefret etmeye başladım. Basit ergenlik sorunu diceksiniz ama değil biliyorum.
    Pskyatriste falan mı gideyim nabayım, ama bildiğim kadarıyla yeşil reçetesiz satılmaz anti depresanlar....
    Nabayım, bi akıl verin bana....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battle Royale -- 3 Nisan 2009; 1:07:14 >

Orjinalden alıntı: daniel_x

Doktor vermeden asla kullanma.Uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor.

Doktor vermeden nerden bulabilirim ki ?

ne sinir ne stress ne uykusuzluk hiç bi şey bırakmıyor adamda yatmadan 1 saat önce at bi tane bebekler gibi uyu...

bi ara ilaç şirketi sattı ilacı sanırım bu ay çıkıcak tekrar ama 10 numara hap 10luk hafif kalır 25mg lık al çıkınca...
    her antidepresanı denedim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir ilaç adı verebilirim ama ilk önce seni biraz tanımam lazım. Ancak msn de biraz konuştuktan sonra isim verebilirim. O da belki !
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • Sana doktordan başka kimse yardımcı olamaz olmamalıda zaten.Kendine bir iyilik yap psikiyatriste git.Donanım habere konu açmakda nedir bu kadarmı değer veriyosun kendi sağlığına? Zaten burada bir psikiyatrist bile olsa sana tek söyleyeceği şey psikiyatriste gitmen gerektiği olacaktır.

Ancak şunu bil ki , okul bitince bu durum daha da beter olacak.Kendini , çıkışı olmayan karanlık bir tünelde gibi hissedeceksin.

Kör kuyuya düşmek istemiyorsan bir an önce bir psikyatriste git.Eğer durumun gerçekten ciddiyse , büyük ihtimalle yeşil reçeteli Xanax'ı yazıp gönderecektir...

Piyasada bir sürü ilaç var.Etkileri kişiden kişiye göre değişir.O yüzden psikolojik tedavilerde tavsiye üzerine ilaç almak çok büyük bir hatadır.

Ben şahsen bu yaşıma kadar piyasadaki neredeyse tüm antidepresanları denedim , aralarında sadece Xanax'ın faydasını gördüm.

Ama mutlaka görünmelisin doktora.Unutma ki , Xanax ve Anafranil gibi ilaçlar yeşil reçeteli ilaçlardır.Doktorun raporu olmadan hiçbir eczane vermez bu ilaçları.
  • kendi başına ilaç kullanmak fayda sağlamaz. Bir doktora görünmeni tavsiye ederim. O senin ihtiyacın olan ilaçları çok daha iyi bilir. Ailene söyle seni bir doktora götürsünler. Acil şifalar dilerim.
  • Kesinlikle hiç bir ilaç kullanmanı tavsiye etmem! Her ilacın, ama her ilacın yan etkileri vardır ki anti depresanlar'ın etkileri daha fazladır. Unutkanlık, sürekli uyku hali, mayışma, halsizleşme, boş bakma vs.

Benim tavsiyem psikoloğa gitmendir. Kendi başka şeylere ver, yeni zevkler, yeni uğraşlar, yeni hobiler.. Yaşadım ordan biliyorum. İlaçla tedavi bana göre en son uygulanılacak tedavi şeklidir.

PlayStation 4 &amp; PS Vita
    PSN: Buyomer
    MacBook Pro with Retina Display 15-inch - iPhone 6s 64GB Space Gray - iPad Air 2 16GB - Apple Watch
    Olympus OM-D EM5 &amp; M.Zuiko Digital ED 12-50mm 1:3.5-6.3

• Dostum diğer arkadaşların söylediği gibi psikiyatriste gitmeden sakın anti depresan olayına girme, hatta hiç girme derim 10 yıl önce bir ara bende yüksek anksiyete vardı doktor yazmıştı 15 gün kullandım mal gibi oldum sonra ...kerim böyle işi deyip bıraktım. Zor ama ilaçsız bir şekilde atlat derim ben.
  • zor günler geçiriyorsun belliki sana tavsiyem suan için ilaç felan kullanma psikolojik sorunları olanlar insanlara psikatırlar tedavide yüzde 70 motivasyon yüzde 30 ilaç o şekilde bir işe yarıyor ilaçlar suan için sana çözüm değil bence... birdebaşka seylerle meşkul olmaya çalış içinde bulunduğun durumdan uzaklaşırsın ister istemez.

rakı iç

ginseng hapı al

31 çek

bunlardan 2 sini aynanda yap
  • benim durumumda böyle ya bazen aşırı sinirleniyom bazende salak gibi dolanıyom ortalıkta yaşama karşı olan bi umudum kesilmiş durumda ama aşırı sinliyim ve cdden bende son günlerde aşırı rüyalar görmeye başladım gecenin bi saatinde kalkıom bi anda ama son günlerde uyuyamıom sabaha karşı yatabiliom ancak4-5 gibi geçenlerde hatta sabah 7de uyuyabildim off bendemi gitsem napsam..
    ya bırak gideyim ya da yükseleyim
  • senin ilacın prozac
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.