Şimdi Ara

Anti - Bot (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben alexanderda 64 lwlim dediklerin çok hoşuma gitti alexanderda bot kullanmayın gelin ben sizi kasayım nick : _64_ (lwlim yetenleri tabiki kimse dalga geçmesin ben 80im beni nasıl kasıcan diye falan) 1pm atın müsaitsem kasarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

Tamam parti sistemi ile bile olsa 7/24 takılmassan 70+ olman mümkün değil bence. Kimsenin böle bir imkanı olacağını sanmıyorum.

yoo son derece mümkün guildimde günün sadece 4-5 saati kasıp65+ olan adamlar war
  • en iyisi thief olup lightning hunter cıkarmak. cok zevkli :D botuda kullananıda sevmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osuruk Şovalyesi -- 19 Ocak 2008; 14:08:16 >
  • Silkroadonşine.net in forumalra girip GENERAL DISCUSSION bölümüne girip açılan topicleri biraz okuyun %99 u botlarla ilgli.. sonra MOD/GM/ADMIN lerin açtıkları topicleri okuyun fii tarihinden kalma bot olayları anlatılıyor.. yani bu yazıda daha önce belirttiğimiz duyarsızlık+ finanasal yön varken imkansız engellenmesi..

Herkes aynı anda chargeback yapıp Gaymaxi zarara uratıp batıralım gibi şeyler söylüyor.. gerçekten ilginç şeyler var sizde okuyun (ingiliczce malesef forumlar) anlıyacaksınız..
  • Çalışmak veya okula gitmek bi bahane değildir bot kullanmak için... Bende okula gidiom sabah 8 de akşam eve 5:30 da dönüyom hafta içiler azda olsa kasıyorum..Hafta sonuda lvl up yapıyorum ..Bence SRO botsuz daha güzel olurdu ama bu hiç olmayacak....
  • luckone bence fan club kur bende hemen üyeyim
  • Botu Bırakıpta Kalkıp Pc başına Kendimi pc başına kitlemeye hiç niyetim yok ... Uzun Süre Pc başında duran adamında Adli dengesi yerinden kayar ...

+ ayrıca ilk mesajlarda gördüm yazılmış 4-5 Saatini ayıracak oyuna bir insan çok saçma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LouisVuitton -- 19 Ocak 2008; 15:33:54 >
  • Ya arkadaşlar çok doğru şeyler yazmışsınız.Herkes kendince haklı.Kimi diyor benim vaktim yok pc başında oturamıyorum mecbur bot kullanıyorum.Kiminin de ayıracak zamanı var elle kasıyor.Ben de uzun zaman önce olympus serverinde başladım lvl 65 full int kastım elle.Hiç bot kullanmadım ama onu kasarken bi de bana sorun nasıl kastığımı.Gecemi gündüzüme kattım kastım.Asıl amaç lvl atlamak deil bu oyunda.Kaç lvlde olursanız olun her lvl de yapacak bişey vardır.İllâ 80 lvl olmanız gerekmez.Sonuçta serverda her lvlden oyuncu illâ olacaktır.O yüzden bot kullanıp lvl 80 oyuncularla kapışmak isteyen bot kullanır, yok ben bot kullanmam gururuma yediremiyorum diyen bot kullanmaz elle kasar 45-50 lvl adamlarla kapışır.
  • ben olympus serverinde yıllarca oynadım ama botsuz elle kasan 1 allahın kulunu gormedim bırak elle kasmayı adamlar milyarları harcıyarak serverin en iyi carına sahip olmak için yarısıyorlar...

90 lwl chest onlarda

sun itemler onlarda

en fazla silk onlarda

eee biz nasıl onları yakalıyacagız...

bırak elle kasmayı botla kasarken bile zorlananlar wardır eminim yada euro car kullananlar bilirler ne kadar zor bişey oldugunu elle kasmanın...

knight gibi oyunlarda botlara karsı o kadar saglam bir onlem warki aklın hayalin almaz

gm partide 1 kişi bile bot kullansa o partyi banlıyor...

sen hic goldbotları gormuyorsun herhalde botlar bile savasamıyor onların yuzunden bırak adamım ya sen kas 90 a sonra git istedigin uniqueni kes al zevkini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Asıl sorun oyunun en baştan partyli sisteme uygun olmamamasıydı.Eğer bu Eu sistemi en baştan getirilseydi, insanlar bota gereksinim duymazlardı.Eu sistemi geldi ne yazar, çok geç kalındı.

Eğer oyundaki item drop rate- gold drop rate en baştan yüksek olsaydı insanlar goldfarmerları yaratmazlardı.Sonuçta daha çok parayı daha hızlı kazanıcaktı ama item drop ratelerin gerçekten düşük olması, insanları gold almaya zorluyor.

---------------------------

Tüm bunlar bağlantılı.Her işin altından Jm çıkıyor.Neden goldfarmerlara izin veriyor ?İnsanlar daha çok gold alsın, oyuna daha çok bağlansınlar en süper itemleri yapsınlar diye.Neden bu goldfarmlerı banlamıyor ? İnsanlar bol bol pre alsınlar diye.

Hatırlarmısınız bilmem eskiden Joymax her bot banlanmasından sonra, Botlarla savaşımız sürekcektir diye kırmızı kırmızı yazardı.Ama sözünde durmadığı çok belli.Eskiden sık sık Botlar banlanırdı.Bunlar GBotlar değil bildiğiniz sizin bizim gibi üyelerdi.Ne zaman botlarla savaşlarını bıraktılar ? Pre geldi joymax sözünden döndü.Daha çok Gbot oyuna alındı insanlar pre alınmaya zorlandı.Gaymax dediğimiz firma, aslında öyle bir taktik hazırlamıştırki bizi bu oyuna ciddi anlamda bağımlı hale getirmeye başarmıştır.Tüm olumsuzluklarına karşı.

Şu bir gerçektir ki aslında Joymaxın botlarla bir savaşı yok, zaten onlar botu yaratan kişiler.

Seni hayranlıkla okudum bu kadar lanet ettiğim halde hala önümüzdeki yeni açılan serverı bekliyorum silkli id mi ve bot kredilerimi şimdiden hazır ettim içimde sürekli bi heves var char yapayım charım olsun gece yatarken offf sabaha kaç exim kaç olur acaba diye bi eğlence fln filan gerçekten oyunun kötü yönlerinin olmasına karşılık çok hoşuma giden yönlerininde oldugunu düşünüyorum.. bazen napıyorum ben desemde kendini tutamıyor insan neredeyse 2.5 senedir oynuyorum hayatımın bir parçası oldu adeta

• harbiden özledim luckyone ı. mai mai ile aynı evde oturuyorlardı.
  • şimdi konu hortlatılmış ama bişiler eklemek istiyorum.
    -en başta eu charların olmaması ve party sisteminin kötü olması kasmayı zorlaştırdı.
    -nasıl 90 olucaz, kasması zor gibi soruları soran biziz ama bu oyuna 90 gelmesinin sebebide bizi. eğer biz çok çabuk 70 olmasaydık. tek tık 70 ler olsaydı bu oyuna 80 bile gelmezdi.

burdan şuda çıkabilir. yeni gelen legentleri oyuna dahil edebilmek için playerleri hızlı kasmaya itmiştir.
    bu daha çok player, daha çok bağımlılık vede daha çok para anlamına gelir.

artık ip kopmuştur. 100 de gelse botla kasıp 100 olucaz, 100ler yetmiceği için 110 120 130 140 gelicek. biz yine botla hızlı kasıcaz.

zevk almicaz. emeksiz sona yaklaşıcaz. hiç oyunla uğraşmadan 90, 100 olunca ne yapcağımızı şaşırcaz charı satmaya kalkıcaz. arkadaş ortamı hiç bişi kalmicak. bu böyle devam edicek.

şu var joymax yeni legentleri getirmek için gelen exp oranlarını arttırabilirdi ama bu dier yöntemden daha az para getirirdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Ellerine Sağlık...
    Çok Güzel Yazmışsın.Söylediklerin Tamamen Dogru Ama Bu Yazıyı Okuyupta Botu Bırakaçak Adam Sayısı Çok Az.
    Sen Bilgisayar Başında Başka Bişi Yaparken Oyun Oynasın.Yada Dışarda Başka Bi İşle Meşgul Olurken Oyun Oynasın.Ellerin Ağrımasın.Ohhh Ne Güzelll.Türkler İçin Söylenecek En Kolay Şey TEMBELLİK tir Bence."Nerde Beleş Oraya Yerleş" Hesabı.
    Gerçektende Elle Kasılan ve Emek Harcanan Her Oyun İnsana Zevk Verir.

Bende Bot Karşıtıyım Ama Okul Yüzünden Kullanmak Zorundayım.Yaz Bi Gelsin O Zaman Görücekler Char Nasıl Yapılır.

Söylediklerinin Tamamına Katılıyorum.-------->Anti-Bot<--------

Ewet yazıkalrına katılıuorum bot aslında işin ... çıkarıor ama FaTaL dediği gibi yapacak bişi yok haklısın anti bot herzaman her yerde ama okul iş güç derken herkes saten bıkıor bota bıraqıp TV izler gibi izlior
    FaTaL dediğin gibi yazın döktürecez

yazdığın verdiğin emek için tesekürler

• 2 serverda plevelimi vsimi bot sayesinde yapıyorum
    ama Mustafa(mai) hocamın sayesinde venüsdede legit bi şekilde oynuyorum ve gerçekten venüsde daha 24 level olmama rağmen oyundan zevk alarak oynuyorum herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.