Yüzbaşı
27 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar polisten muayene ve sigorta yaptırmamız için bildiri geldi ancak bildiride ki 07 AN 858 Plakalı aracın ne olduğu hakkında fikrimiz yok sizden ricam bu plakayı e devlet şifresi olan bir arkadaş sorgulayabilirse memnun olurum.
Arkadaşlar Merhaba.

1 Mayısta bir kızla sevgili olduk neyse. Bu kız yanıma gelmeden önce mesajlarını felan siliyordu. Ama oralı olmuyordum yapmaz felan diyordum. Geçen gün telefonlarımızın rehberlerini temizledik o kızları ben erkekleri felan sildim işte. Bu işlemi yaptığımız ertesi günü esma diye kayıtlı bi numaraya sevgilim numaraları sildi diye mesaj göndermiş. Ben esma diye birini silmedim dedim bu erkek dedim inkar etti arayacağım dedim kendi telefonumdan armaaya kalktım erkek dedi bana bende vurdum kapıyı çıktım ağladı yalvardı yakardı felan. Neyse bugun Vodafone Online Self servisten kontrol ettim uzun bi süre öncelere felan baktım 1 haziranda ki gönderilen mesajlara kime gönderildiğine felan benden çok diğerleriyle konusmus. Ama seni aldatmadım sıradan arkadaslardı dedi yemin etti felan. Telefon kullanmayayım hattımı değiştirelim felan dedi. Bugun tekrar konustuk beni 60 gün boyunca kandırdı kımseyle konusmadım dedi meğer konusmus ben bunları gördükten sonra anlattı felan. Şu an çok kararsızım kızı seviyorum oda seviyor gibi görünüyor. Ama ben hayatta kandırılmaktan nefret ederim. Ne yapmalıyım bi yol gösterin ya. Sıkıldım iyice bu işlerden. Neden yaptın diyorum açıklaması bile yok bu kadar kızacağını bilmiyordum diyor.

Özet : Kızla çıkmaya başlayalı 2 ay oldu. Kız kimseyle konusmuyorum dedi meğer hergün konusuyormus baska erkeklerle ama aldatmadım diyor felan. Bir erkeğide kız diye kaydetmiş rehbere.
Arkadaslar teknik desteğe de açtım konu ama pek talep yok genelde buralarda oluyor ustalar acil yardıma ihtiyacım var. Yöneticiler ne olur silmesin acil bi durum konu dısı ıvır zıvır hersey açabildiğimiz için açtım buraya birde çook acil. Konu burda

http://forum.donanimhaber.com/m_61883728/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61884624
Arkadaşlar hepinize merhaba..

Benim sorunum bilgisayarımda lisanslı windows 7 starter var. Daha önce youtubeye netteki bütün sitelere girebiliyorum fakat son 1 aydır youtube dahil pek çok site açılmamaya basladı. Bende format attım windows xp sinden tutunda 7 ultimateye kadar işletim sistemi kurdum sorun düzelmedi nete giriyorum ama chrome bazen decoder hatası diyor nette arastırdım bulamadım youtube açılıyor videoları izleyemiyorum flash kurmaya çalışıyorum hata veriyor yani ne oldu anlamadım ne yapmalıyım bana bi yardımcı olun kaç gündür uğraşıyorum şimdiden teşekkürler

Google felan girdiğimde böyle açılıyor.
Arkadaşlar Merhaba. Ben PMYO mülakatlarını geçtim yazılı sınava girmeye hak kazandım. Elimdeki belgede
Aday Değerlendirme ve Seçme sınavını başararak yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar için yazılı sınav ücreti olarak; Akbak,T Halk Bankası,T. Vakıflar Bankası,Kuveyt Türk , Ziraat bankası'nın tüm şubeleri ve bu bankaların internet aracılığıyla 04.06.2012 tarihine kadar (şubelerde mesai bitimine, internet aracılığıyla gece 24'e kadar) ÖSYM adına KDV dahil 40 TL yatıracaklardır. Yazıyor.

Aklıma takılan şu 04.06.2012 günü de dahil mi yani Pazartesi günü de yatırabiliyormuyum ben bu parayı ? İnternet şubesinden işlem yapacak imkanım yok ayrıca bankalarda kapalı pazartesiye kalıyor yani
Muhteşem Yüzyıldaki Elif Hatun rolundeki ve şimdide Kuzey Güney dizisinde Demet adındaki dizi oyuncusunun gerçek adı nedir arkadaslar ? Bulamadım da
Arkadaşlar Merhaba Yaklaşık Bütçe 15.000 TL maximum çıkacağı bütçede 17.000 TL bu fiyatlara ikinci el satışı kolay pek çok problem çıkartmayacak temiz bi araba istiyorum ben 19 yaşındayım hem aile hem ben ortak kullanacağz ama genelde bende olacak. Malum yaşımız genç olunca araçta gösteriş biraz ön planda olacak ve yakıt tabikide bu araçlar dışında önerebileceğiniz araçlar varmı yada bunlardan hangisini tercih etmeliyim neden teşekkürler.
Aklımdan geçenler :
Opel Vectra 2001 Model +
Opel Astra 1.4 Club
Fiat Marea 2003 Model+
Opel Corsa
Hyundai Accent
Peugeot 206 - 306
Renault Clio

Beyler günaydın. Benim kız arkadasımda Turkcellilerle mesajlasabileceği 10000 sms var ama benim operatörüm Vodafone yani sıkıntılı bi durumdayz. Turkcell 10000 smsi iptal edip her yöne sms yapma imkanımız varmı bnu öğrenecektim ben. Teşekkürler.
Beyler yarın bi kzıın doğum günü var ve bende davetliyim işin kötüsü şu henüz hediyem yok. Kızın resmini karakalem çalışmasıyla çizdirmeyi planlıyorum ama vakit kısıtlı sizce prof bi insan ne kadarda çizebiliri normal bi resmi ?
Beyler başlıktada görüldüğü üzere sigarayı bıraktım. Bırakma sebebim boğaz ağrısı yapıyordu ve acayip para gidiyordu parliament veya marlboro içiyordum birde otlakçılar çoktu bıraktım gitti.1 Mart'tan beri içmiyorum bazen çok kötü oluyorum tam alıp içecek oluyorum sonra vazgeçiyorum.Ama bırakıcam inşallah tamamen
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: SilkRoad Online
Forum İmzası:

Hakkımda:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Kapına geldim ve ben olmaktan vazgeçtim. Sen 'kim o' de yeter ki: Kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim.."**
"Kalbi Olan Tek "KIZ" > Kupa Kızı <"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PACKARD BELL
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.450
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.807 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.