Şimdi Ara

Anti - Bot (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son mesajımı yazam kalabalık olmasın seri seri girmeye çalıs baska programla ugrasma ayrıca serverlist tuturamazsın bakma bile ona
  • beni bu kadar döndürmeye çalıştığın için saol zaten şu sıralar ne var ne yok satıyorum yeni açıcağım charı taxiyşe kasıcam o yüzden botu pek kullanmam ama benim şu oyunda kızdığğım tek bot türü gold farmerlardır çünkü ne exp kastıkları nede bi amaçları tek işe yaradıkları şey oyunun içine etmek onun haricindeki botterların bi amacı oldğu için o kadarda kötü görmüyorum

neyse zaten çok msj oldu herkese iyi geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLHeiM

ben oyuna basladigimdan beri ne bota merak sardim nede kullandim gayet mutluyum onemli tek sey zevk

1 lvl char actim full bot kastim 80 oldu diyelim simdi nerde bunu zevki??

80 olunca her türlü aksiyonu yapmada.

bence en iyisi uzunda surse kendi kastiginiz chardir
  • Luckyone bu konuda sana hak vermemek elde değil.Çok haklısın keşke hiçkim bot kullanmasa ama venüste Avalon guildi istemiyor die hiçkimide bunu yapmak zorunda bırakmaya hakkınız yok iyi bir oyuncu botla kasarken gelip onu party moblara kestirmeğe calışmak hiçte iyi bir davranış değil bot kullanmanın kötü bişey olduğu gibi iyi bir düşünceyi savunup ,kulllananlarıda öldüreme gibi kötü bir davranışı sergiliyorsunuz.Madem botu sevmiyorsunuz bot kullanmadan kasın size bişey sölüyen yokki ama gelipte bi kişi bot kulllanıyor die onun oyun oynama hakkına tecavüz etmeğin (oyun her tür oyuncuya acık siz bu oyunun yöneticelirden değilsiniz siz kendiniz nasıl kasmak istiyorsanız kasın başkalarının nasıl kasacağına karar vermeğe yönlendirmeğe çalışmayın.Bu dediğimi sözle yapmaya çalışsalar içim yanmaz gelipte hiç bişey sölemeden party mob cıkarıp durup onu izleyenler var.).uzun lafın kısası bot sevmiyorsanız bot kullanmayın kullananlarada karışmayın hiçkim hiçkimi yargılayamaz haaa gelip botla kasıyo bana ks yapıyo diyosanız uyarın normal bi playerse cvp verecektir.Gold botlara oyuncu gözüyle bakmıyor onlara yaptıklarınızada bişey demiyorum.Bot sevmemenizi takdirle karşılıyorum ama kullananlarıda rahatsız etmenizi kınıyorum.

• biz zaten botsuz kasıyoruz, biz bunu yaparken bot ile kasanlara karşıda bişey ypmak gerekiyor...
    botu pk yaptırmak, pt mob çıkartıp ölmesini sağlamak, yada birkaç taktik ile dc yedirmek...
    bu yöntemlerin hepsi bot kullananları en azından bizim bulunduğumuz serverda bulundurmamak için yapılıyor ve bence yapanlarda son derece haklı...
    ben bot kullandığım dönemde bile bu tür şeylere karşı değildim afk botterları hiç sevmezdim ozamanlar...
    başında oturan adam için zaten sorun yok...
  • Ben yinede söylemek istedim böyle düşünmene üzüldüm.Botun kötü bişey olduğunu düşünüp oyunu hakkını vererek oynayan birinden daha farklı bir görüş beklerdim.Yinede başladığın işte daha fazla başarı elde etmeni dilerim ama bunu konusarak yapsanız guildinizi,unionunuzu acsanız insanlara emin olun daha fazla başarı elde edersiniz.
  • zaten union ve guild hakedecek kişilere açık...
    2 gün önce serverda 70+ charı olan biri o charını bırakıp sıfırdan başladı oyuna ve bizim guilde katıldı, ama bi adam 80 e kadar bot ile kasıp ben botu bıraktım diyip guilde katılmak isterse şahsen ben buna karşıyım...
  • yaf biras as yazın okumaktan sıkılıom
  • yeni serverda 70 + adamlar nasıl oluyor yahu elle kasarak anlamak mümün değil? . 52 de farma başladım şuan 53 %70 im full srt glavierim. charı kasmaya başlayalı 7-8 ay oldu. O zmn bizde bi problem var
  • quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

yeni serverda 70 + adamlar nasıl oluyor yahu elle kasarak anlamak mümün değil? . 52 de farma başladım şuan 53 %70 im full srt glavierim. charı kasmaya başlayalı 7-8 ay oldu. O zmn bizde bi problem var

tek başına takılırsan yapabileceğin bişey yok. pt sistemi ile kasman gerekiyor...
  • 4ever bot
  • ben yüksek level bi kervan görmüştüm downhag ın sol kapısında durdu o dururken orda elektrik okçu thiefler geldi onlar adama daldı gelen geçen botlar hepsi teker teker yattı aslında artık böle biiyin yapılması lazım...

Not:Adam botların geçtiğin anayolu tıkadı ordan geçen botlar en az 5 kere yattı:D,yüksek level olsaydım aynısını yapardım gün boyunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 19 Ocak 2008; 12:26:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

4ever bot

He ben birde bişey sormak istiyorum.Forumda bot muhabbeti yasak değilmiydi ? Biraz geç oldu ama...
  • quote:

quote:

4ever bot

He ben birde bişey sormak istiyorum.Forumda bot muhabbeti yasak değilmiydi ? Biraz geç oldu ama...

İyi niyetli Bot Topicleri zarar görmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

quote:

4ever bot

Zamanında B.t yazıpda ceza puanı aldığımı bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 19 Ocak 2008; 12:26:01 >

• Tamam parti sistemi ile bile olsa 7/24 takılmassan 70+ olman mümkün değil bence. Kimsenin böle bir imkanı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

quote:

4ever bot

Zamanında B.t yazıpda ceza puanı aldığımı bilirim

sadece botlar hakkında tartışıyoruz. herhangi bir bilgi veya link yani insanlara yardımcı olacak bilgler vermiyoruz. bunun içinde ceza puanı alırsak zaten bu forum bitmiş demektir takılmanın da anlamı kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salamander19 -- 19 Ocak 2008; 12:36:56 >

• oyunun yüzde %90 ı botken bu kelime biraz mantıksız olmus ama snde haklısın
  • Bukadar Çokken Ve Rahatsız Ediciyken Neden Ban Yemiyolar Anlamıyorum! Bende Kullanırken Yemedim Ama Bu Cesaret Veriyo Millette Botla Kasıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: twizle

Bukadar Çokken Ve Rahatsız Ediciyken Neden Ban Yemiyolar Anlamıyorum! Bende Kullanırken Yemedim Ama Bu Cesaret Veriyo Millette Botla Kasıyo.

Sadece gbotları banlansa zaten oyun çok rahatlıyacak.Herşeyin başı onlar.Tek attıkları moblara bırakıyorlar oralarda kasman imkansızlaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.