Şimdi Ara

Anti - Bot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çoğu kişi bu yazıyı okumuyacak bile ama şmdiden okuyacak birkaç kişiye teşekkürler...

Oyuna sanırım 2005 aralıkta başladım, xian serverında bir char açtım benimle birlikte en yakın 3-4 arkımda oyuna başladı... Herkez gibi bir süre noob dönemi yaşadık. Daha sonra açıldığı Gün Greece serverına geçtik, 4 ev arkadaşı gecemizi gündüzümüze kattık 2 charı 24 saate yakın kasmaya uğraştık...
    kasmaktan sıkıldık hunterlık yaptık... görünürde serverın en yüksek 2 charıydık ve bizim karşımıza çıkacak kimse yok gibi görünüyordu... taki hotana geçene kadar:) işte ozaman serverda bizden 10 lvl yüksek oyuncular olduğunu öğrendik hergün şimdiye kadar hiç görmediğimiz kişileri görüyorduk... tabi mantığımız bu adamların nasıl bukadar hızlı kastığını almıyordu, jeton geçte olsa düştü ve adamların bot olduklarını anladık... Greece botçualr için bir başlangıç serverıydı... ondan önceki serverlarda bot hiç bukadar yaygın olmamıştı... tabi biz gururumuza yediremedik adamlara bot oldukları için söylemediğimizi bırakmadık... oyunu bırakmak amacı ile charlarımızı sattık ama görüldüğü gibi o bizi bırakmadı:D
    Sonra roma serverını bekledik açıldığı gün oraya başladık yine aynı şekilde 4 kişi 2 char kasıyorduk ama bu sefer bize yardımcı olacak bir programımız vardı, daha önceki serverda bizi ezip geçenlerin kullandığı bot programı, onlar kullanıyorsa biz niye kullanmayalım dedik ve böylece haklı olduğumuzu düşünerek bota başladık...serverın ilk bosslarının hepsini biz kestik... bize en yakın lvl kişiye 10 lvl fark attık cave e girdikten sonra bizim dışımızdakileri cave sokmayacaz dedik ve cave gireni pk olup kestik bizi kesmek için gelenide kestik, sadece 2 kişi aynı anda 2 guildle savaş yaptık... haliyle bunların hepsi bot sayesinde olmuştu ve botu sewmemek mümkün değildi gerek bu forumda gerek başka yerlerde herkeze botu özendiremeye çalıştım... hatta botsmall sitesinde modlluk yaptım... Daha sonra oyunda tanıştığımız arklarımızla hep birlikte Elderadoya başladık orasıda roma gibi gitti...

şimdi bunlarım hepsini yazmamın sebebi bunca zamandır hep botu destekledim hep insanları bot kullanmaya teşfik ettim ki bunda kendimcede haklıydım, oyundaki en büyük botçulardan biri olmama rağmen şu oyundan botun gitmesini en çok isteyen kişiydim, kimseye buna inandıramasamda...
    şimdi Venus serverında 75 lvl bir charım var ve hiç denilecek kadar az bot kullandım,bulunduğum guild ve unionda bir tane bile bot kullanan yok ve amaçları en azından venus serverını botçulardan temizlemek, başta bu amaç bana çok saçma geliyordu, imkansız birşey için uğraşmanın gereği yoktu... ama zamanla bunun mümkün olabileceğini gördüm, ewt belki botçuları tamamen serverdan silemeyebilirlerdi ama diğer bot kullanılan guilderi nasıl bastırdıklarıı görünce git gide onlara bende inanmaya başladım...

bu yazdıklarımı okuyupta kimse botu bırakmayacaktır büyük ihtimalle ama ben oyun içinde 2-3 kişiye botu bıraktırdım aynı şekilde guildimdeki kişilerde onlarce oyuncuyu botu bırakmaları için ikna ettiler ve bence bu böyle dewam edip Venus bot kullanan oyuncuların en az ve en pasif oldukları server haline gelecek. duyduğuma göre başka serverlardada aynı şekilde eu guildler kurulup pt sistemi ile bota gerek kalmadan hızlı bir şekilde kasanlar varmış...

bu forumda yaşı ve düşünceleri gereği yazdıklarımı anlamayacak çok kişi var ama forumda sevilen lafı geçen kişiler bu tür oluşumlara destek verirse bundan sonraki serverlardada neden Venus serverında olanlar yaşanmasınki...
    mesela şimdi birçok kişi Hera serverını bekliyor, genelde guild açıldığında oyuncu arayanlar pre, ve botu mecburi tutarlar... bu sefer bunun yerine günde 3-4 saat aktif olarak kasabilecek ve bot kullanmayan oyunculardan kurulu bir guild kurmayı deneyebilirler ki 8 li pt sistemi ile ticketa bile gerek kalmadığını göreceksiniz...

Botsuz bir oyun inanın bana çok daha zevkli olacaktır, bunun tam anlamıyla hiç bir zaman mümkün olmayacağını biliyorum o yüzden şu şekilde söylemek daha mantıklı olacak sanırım... emek vererek elle kasılmış bir charla bot kullananları alt etmek çok hoşunuza gidecek:)

"""oh be ben yazmaktan sıkıldım kim bilir siz okurken nasıl sıkılacaksınız"""

• Biz botu bıraksakta yabancı oyuncular kesinlikle bırakmaz bu yüzden bizimde bırakma gibi bi ihtimalimiz yoq.
    bot iyi bişi değil haklısın özellikle ks yapan botlar var deli ediyolar adamı ama botsuzda olmuyor diğer online oyunlarda knıght vs hemen lvl atlayıp 80 olabilirsin ama silkroadda kasmak gerçekten zor botta biraz yardımcı oluyor...!bot kullanmayın demiyorum kullanın ama abartıya kaçmayın
  • botsuz olmuyor mu???
    Venus Avalon guildi ve unionu serverın tartışmasın en iyi guildi ve 1 kişi bile bot kullanmıyor.

olayı Turk yabancı olayına çevirmenin gereyi yok...
    benim önceki düşüncelerime sahipsin, onlart kullanıyorsa bende kullanırım diye düşünürdüm. ama artık öye düşünmüyorum
    bot kullanmanın amacı oyunda belli bir seviyeye gelmektir ve biri bot kullandığı halde bir legit tarafından yeniliyorsa, bot kullanmasının hiç bir yararı olmamış demektir...
  • Okurken sıkılmadım hatta kendi ezik Noob Günlerim Aklıma geldi ilk Bot ile 48Lv De tanışmıştım 2 sene önce Ticketsiz Hic Bir şeysiz CoLD Blader kasmıştım bu her babayiğidin yapıcagı bir şey degildir..
  • birde şöyle düşün elinle kasıyorsun diğer birisi botla kasıyor sen 50 oldun botla kasan 80 oldu.. şimdi sen kervan çekiyorsun ve botla kasan adam gelip kervanını yıktı, gerçekten kötü bir durum o hiç emek harcamadan çok güçlü oluyor ama sen ondan daha güçsüz oluyorsun bu yüzden bot kullanmak aklına geliyor. başka bişey düşünemiyon o anda ben bu olayı yaşayıpta bota başladım dikkat ettiysen çoğu serverda yabancu guildler kaleleri alıyorlar .. kesinlikle hiç biri eliyle kasmamıştır o charları full botla kastılar . bizde onların yerinde olabiliriz.! .!
  • Ellerine Sağlık...
    Çok Güzel Yazmışsın.Söylediklerin Tamamen Dogru Ama Bu Yazıyı Okuyupta Botu Bırakaçak Adam Sayısı Çok Az.
    Sen Bilgisayar Başında Başka Bişi Yaparken Oyun Oynasın.Yada Dışarda Başka Bi İşle Meşgul Olurken Oyun Oynasın.Ellerin Ağrımasın.Ohhh Ne Güzelll.Türkler İçin Söylenecek En Kolay Şey TEMBELLİK tir Bence."Nerde Beleş Oraya Yerleş" Hesabı.
    Gerçektende Elle Kasılan ve Emek Harcanan Her Oyun İnsana Zevk Verir.

Bende Bot Karşıtıyım Ama Okul Yüzünden Kullanmak Zorundayım.Yaz Bi Gelsin O Zaman Görücekler Char Nasıl Yapılır.

Söylediklerinin Tamamına Katılıyorum.-------->Anti-Bot<--------
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

birde şöyle düşün elinle kasıyorsun diğer birisi botla kasıyor sen 50 oldun botla kasan 80 oldu.. şimdi sen kervan çekiyorsun ve botla kasan adam gelip kervanını yıktı, gerçekten kötü bir durum o hiç emek harcamadan çok güçlü oluyor ama sen ondan daha güçsüz oluyorsun bu yüzden bot kullanmak aklına geliyor. başka bişey düşünemiyon o anda ben bu olayı yaşayıpta bota başladım dikkat ettiysen çoğu serverda yabancu guildler kaleleri alıyorlar .. kesinlikle hiç biri eliyle kasmamıştır o charları full botla kastılar . bizde onların yerinde olabiliriz.! .!

haklısın bu iş eskiden böyleydi benim anlatmak istediğim de bu eu pt sistemi ve güzel bir organizasyon sayesinde bot kullanmadanda çok seri bir şekilde kasabiliyorsun... dediğim gibi ben 75 lim şuan ve guildimde 70 + birçok char var ve hiç biri bot kullanmadı... eğer kafa dengi 8 kişi bi araya gelebilir ve guildinizi kurarsanız hrgün düzenli şekilde 3-4 saat pt ile kasarsanız bot kullananlar 80 olduğunda sizlerde70 lvle ulaşmış olacaksınız ve 8li pt sayesinde 10 lvl üstü charları çok rahat kesersiniz...

tekrar sölüyorum Venuste Avalon guildi kalenin sahibi ve hiç bir üyesi bot kullanmıyor...

@_FaTaL1TY_

bende söylediklerimin pek bir işe yaramıyacağının farkındayım...

bota karşı yapılabilecek tek şeyi yani 8li eu pt sistemini insanlara benimsetebileceğimi düşünüyorum zaten bunun nasıl işlediğini görenler bot kullanmalarına gerek kalmadığını görecektir...

8'li eu pt sistemi neden Türklere ters geliyor???

şu forumda full cleric gidecek adam çıkacağını sanmam yada aynı şekilde full bard...
    bizim halkımıza nedense bu tür bir build ters geliyor char dediğin savaşmalı diye düşünüyorlar...

diğer bir yandan 8li pt sistemi birliktelik gerektiriyor güven gerektiriyor buda biz Türklerde pek görünmeyen birşey ama birileri çıkıp bunu gerçekleştirebilir...

1 cleric
    1 bard
    2 warrior
    1 warlock
    3 wizart

şu ekibe sahip bir gurup dünde 3 saat ticketlarını kasarak tüm bot kullananlardan iyi olabilir, ki bu şekilde 3-4 pt kurabilecek bir guild serverın kralı olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 16 Ocak 2008; 1:56:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad bot
    8 yıl önce açıldı
    half life bot atma
    14 yıl önce açıldı
    Bot
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi Ara Bende Baya Kullandım 2x den 6x e Kadar Şimdi Elimle 0 Char Kasıyorum Botları Sap Gibi Bırakmak Hoşuma Gidiyo Giantlarına Ks Filan Yapıyorum

Anti-Bot Modumdayım Allah Bozmasın

Yazını Okudum Hak Veriyorum
  • ben full str bladerim botla bile yavaş kasılıyor.. ama şu yeni çıkan eu charlar bufcular vs hemen lvl atlıyrlar dediğin gibi eu sistemlerinde hemen lvl atlanıyor bende şaşırıyom bu işe ve hızlı kasmalarına rağmen charları çok güçlü oluyor.Ben her yöntemi denedim ama bot gibi seri kasan yoq.[kardeşimde bot gibidir çok seri kasar beleş bot ]
  • Silkroad grafiksel olarak güzel bir oyun , fakat oynanabilirlik ve oyun kurgusu olarak güzel bir oyun değildir , Parası olan botunu , silkini ve sunlarını alır oyunda Kral olur . El emeği ile bir yere varmak çok zordur, eğer amacınız el emeği ile bir şeyler yapmak ise silkroad yanlış adrestir. El emeği için CS , BF serisi gbi action oyunları tavsiye edilir, keşke "mmorpg" katagorisindeki oyunlarda bot ve real para olmasaydı oyunlar hiç kuşkusus daha keyifli ve zevkli olurdui.REAL paranın döndüğü bir sektörde bu gibi zevklerden mahrum bırakılıyoruz , Yazdıklarına katılmamak mümkün değil, ama şunu unutmamak lazım herşey level demek değildir elle tabiki 80 lv kasılabilir fakat sp farm denen zıkım için bir 80 lv daha kasmak lazımdır bide 90-100 lv geldiğinde ortalık iyice karışır, Joymax firması oyunu botlar için kurgulamaya başladaığı herkes görebiliyor,Veren razı alan razı gibi görünüyor toz pembe tablolar çizmeye gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Silkroad grafiksel olarak güzel bir oyun , fakat oynanabilirlik ve oyun kurgusu olarak güzel bir oyun değildir , Parası olan botunu , silkini ve sunlarını alır oyunda Kral olur . El emeği ile bir yere varmak çok zordur, eğer amacınız el emeği ile bir şeyler yapmak ise silkroad yanlış adrestir. El emeği için CS , BF serisi gbi action oyunları tavsiye edilir, keşke "mmorpg" katagorisindeki oyunlarda bot ve real para olmasaydı oyunlar hiç kuşkusus daha keyifli ve zevkli olurdui.REAL paranın döndüğü bir sektörde bu gibi zevklerden mahrum bırakılıyoruz , Yazdıklarına katılmamak mümkün değil, ama şunu unutmamak lazım herşey level demek değildir elle tabiki 80 lv kasılabilir fakat sp farm denen zıkım için bir 80 lv daha kasmak lazımdır bide 90-100 lv geldiğinde ortalık iyice karışır, Joymax firması oyunu botlar için kurgulamaya başladaığı herkes görebiliyor,Veren razı alan razı gibi görünüyor toz pembe tablolar çizmeye gerek yok

bu toz pembe bir ruya değil...
    bir ay önce şimdi yazdıklarımı bende okusam inanmazdım, ama Venus serverında burada anlattıklarımın doğru olabileceğini gördüm...
    venus servewrı şuan legitlerin botçuları yendiği bir server...
    gerçek olabileceği kanıtlanmış bir şeye toz pembe hayal demek yanlış olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

Silkroad grafiksel olarak güzel bir oyun , fakat oynanabilirlik ve oyun kurgusu olarak güzel bir oyun değildir , Parası olan botunu , silkini ve sunlarını alır oyunda Kral olur . El emeği ile bir yere varmak çok zordur, eğer amacınız el emeği ile bir şeyler yapmak ise silkroad yanlış adrestir. El emeği için CS , BF serisi gbi action oyunları tavsiye edilir, keşke "mmorpg" katagorisindeki oyunlarda bot ve real para olmasaydı oyunlar hiç kuşkusus daha keyifli ve zevkli olurdui.REAL paranın döndüğü bir sektörde bu gibi zevklerden mahrum bırakılıyoruz , Yazdıklarına katılmamak mümkün değil, ama şunu unutmamak lazım herşey level demek değildir elle tabiki 80 lv kasılabilir fakat sp farm denen zıkım için bir 80 lv daha kasmak lazımdır bide 90-100 lv geldiğinde ortalık iyice karışır, Joymax firması oyunu botlar için kurgulamaya başladaığı herkes görebiliyor,Veren razı alan razı gibi görünüyor toz pembe tablolar çizmeye gerek yok

bir ay önce şimdi yazdıklarımı bende okusam inanmazdım, ama Venus serverında burada anlattıklarımın doğru olabileceğini gördüm...

Serverınız daha yeni, ilerdeki zamanlarda bot ve real para ağırlığını hissetmeye başlayacaksınız,sp farmı ilk önce botların bitireceğine hiç kuşkum yok , farmları bitmiş botları karşılarında gören elle kasanlar için oyun tam bir hüsrana dönüşecek ve ilk iş olarak bota sarılacaklar . Geçmiş zamanlarda bunların örneklerini çok gördük. Dileriz bu dediklerim yaşanmaz ve legitler kazanır

• quote:

quote:

quote:

Serverınız daha yeni, ilerdeki zamanlarda bot ve real para ağırlığını hissetmeye başlayacaksınız,sp farmı ilk önce botların bitireceğine hiç kuşkum yok , farmları bitmiş botları karşılarında gören elle kasanlar için oyun tam bir hüsrana dönüşecek ve ilk iş olarak bota sarılacaklar . Geçmiş zamanlarda bunların örneklerini çok gördük. Dileriz bu dediklerim yaşanmaz ve legitler kazanır

haklısın her serverda böyle oldu sizin serverıda aynı olcak. bot kullananlar banlanmadığı sürece bu durum böyle devam eder.adamlar bot alıyor sun alıyo gerçek parayla ve oyunu nerdeyse tamamlıyorlar biz daha elle kasacaz sp farm yapacaz vay anam vay...!

• söylediklerin doğru fakat bu oyun için artık çok geç.

dediğin gibi greece botun legalleştiği new serverlardan biriydi. bende 38 de başladım bota. başladığımda herkes tarafından dışlanıyorduk. hiç kimseye söylemiyorduk. hatta bu yüzden guildimizden bile ayrılmak zorunda kaldık. ha noldu sonra bizi bot yüzünden çıkmak zorunda bırakan guildde full bot kullanmaya başladı. bu işler böyledir. hele silkroad gibi bireysel yönü çok yüksek bir oyunda kaçınılmzdır. hiç kimse 8 li pt de kasmaz. (eu değilse ve 80 lvl da generalde farm yapmıyorsa) ben neptune de 8 li pt bulamıyorum. bulsamda 3 kişide kalıyor. bende bir türlü 8 li pt nin güzelliğini anlatabilmiş değilim. herkes savaşçı olmanın peşinde. çünkü oyuna başladıklarından beri savaşmak için oynamışlar. ana buildi celeric olan çok az adam gördüm. bende pure celeric açacaktım fakat share pt de kasacak yok. mecbur rogue açtık.

yukarda söylendiği gibi serverınız yeni. 8 dg seal ler açıkmı bilmiyorum ama düşmeye başladığında elle kasanların %80 i bota dönecektir. temizlerse joymax temizler. yoksa Mahalle Baskısıyla olacak iş değil. tıpkı benim, sizin greece de yapamadığımız gibi. çünkü artık bot bir sektör. botçular belki joymax kadar para kazanıyorlardır bu işten. ben inanıyorum ki joymax bot işlerini de kontrol ediyor. hatta son günlerde gördüklerimden sonra eminim bile diyebilirim. keşke olsa ama olacaksa oyun kurgusunun değişmesi gerek.

• @GenGar_TR
    @sın2018

botların üstünlüğü serverın ilerliyen günlerinde değil ilk zamanlarında belli olur...
    eu charlarının farma pek ihtiyacı yok gereken az bir farmıda kısa sürede yapabilirler...

bir botun 70 lvlden sonra 2 günde yada 3 günde bir lvl alması mümkün mü???
    ayrıca şunu unutmayın bir eu char ile chinese charı karşılaştırırken eu char herzaman 10 üstü bir chinese chara eşittir...

yani 80 lvl olmuş farmını tamamlamış bir guildin karşısına 72 lvl bir eu guild çıksa karşı tarafın hiç şansı yok...

@raytracer

botun bu oyundan temizlenmesi elbette mümkün değil zaten bu yüzden eski serverlardan bahsetmiyorum ama yeni serverlarda legitlerin boterlara karşı bir şansının olduğunu biliyorum... gerekli olan tek şey iyi bir organizasyon başka bişey değil.
    guildimde birtek saldırı skilli bile açık olmayan bir cleric var ve şuan 74 lvl daha bir çok bot bu lvle ulaşamadı bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 16 Ocak 2008; 3:28:02 >

• quote:

@GenGar_TR
    @sın2018

botların üstünlüğü serverın ilerliyen günlerinde değil ilk zamanlarında belli olur...
    eu charlarının farma pek ihtiyacı yok gereken az bir farmıda kısa sürede yapabilirler...

ayrıca şunu unutmayın bir eu char ile chinese charı karşılaştırırken eu char herzaman 10 üstü bir chinese chara eşittir...

yani 80 lvl olmuş farmını tamamlamış bir guildin karşısına 72 lvl bir eu guild çıksa karşı tarafın hiç şansı yok...

Karşı taraftada eu varsa ve chinese oyuncularını buffa boğmuşlarsa, işte o zaman en yakın şehre kaçın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 16 Ocak 2008; 3:36:43 >

• quote:

quote:

@GenGar_TR
    @sın2018

Karşı taraftada eu varsa ve chinese oyuncularını buffa boğmuşlarsa, işte o zaman en yakın şehre kaçın

sana söyliyebileceğim tek şey Venus serverının ilerliyen zamnlarında Avlonu takip etmen...

1. kale savaşı kimse organize olup doğru düzgün savaşa kaılamadı avalon elini kolunu salıyoarak kaleyi aldı...
    2. kale savaşı serverın en yüksek lvl oyuncularına sahip guildler union oluşturdular sırf savaş için, ama kalenin birtek kapısını yıkmaktan bile aciz kaldılar...

karşı taraf bot kullanıyor, avalon kullanmıyor
    karşı tarafta çoksayıda eu ve chinese char var, avalonda 50 kişi içinde sadece 3 tane chinese var gerisi eu
    karşı tarafın lvl ortalaması belki 65+, avalonun 55+
    karşı taraf real para ile oyun parası alıyor, avalon almıyor

her durumda botçular üstün gözüküyor ama ne savaşlarda ne jobta nede bosslarda bize karşı bir üstünlükleri yok...

bu ilerliyen zamanlarda bizim üstünlüğümüz artarak dewam edecek, şimdi Venuste bu gerçekleşebiliyorsa yeni açılan ve açılacak olan diğer serverlarda gerçekleşmemesi için bir sebeb warmı?

• Yazdıklarına katılmamak elde değil.Bir kişi elle en azından 45+ yapmalı bence..eğer yapmassa botlada zor kasar slot vs açısından..
  • Keşke zamanımız olsa da bot kullanmasak.
  • Çok güzeL , hoş , dogru seyler yazmışsın .. Fakat geç kalmıssın yazmakta.. Bu yüzden de bir işe yaramayacak bununda farkındasın.
    Ve topic in gidiş açısına bakılırsa Avalon reklamına döndü..Konu yu açarken hiç Avalon yazmamışsın buda bana göre amacının Avalon reklamı yapmak olmadıgını kanıtlar.:P
    Elle kasmak konusuna gelince ,, pt sistemine gelince ,,
    PT bulmak hiç kolay değiL . Oyunu oynayan 10-11-12-13 yaşlarında çocuklar var (5k pls ciler) Oyunu artık bunlar aldı götürdü. 80 lv olan 5k plz ci tanıyorum . 13 yaşında .. Botter .. Harçlıklarıyla bot , silk alıyor.. =S Bu cocuklarla mı Party kuracagız ?
    Oyunun yarısından çogu bu yaşdaki çocuklar iken olmuyor bu iş . Hadi kurduk diyelim adam oturuyor para topluyor sadece bu .. Ve agaa ben paraa toppllicammm sizz kascakksıınızzzz tmmm mıı ? { bu 0-6 yaş aralıgındakilerin dediği sey 10 yasından sonra küfürde giriyor işin içine :}diyor.
    ....
    Bu arada zaten Eu char lar PT ile kasılmak için yaratılmıs =) 2h sword , 1h sword kastım ve bunu gördüm .
    Belirli bir lv e kadar en azından elle kasmak mecburi..

Benim kasmaya çok fazla vaktim yok fakat bot kullanmayı seçmeyip , Stall açmayı tercih ediyorum ..
    Ve süper de para kazandım elixir , stall işinden =) Hatta işi ilerletip 72 Silah alıp + basıp satmakta aklımdan geçmiyor değil acıkcası.. bakalım ... Biraz daha para kazanayım , o zaman bu riske gireceğim . Nede olsa bu bir oyun..

Elle daha hızlı kasılıyor ama ben nedense çok sıkılıyorum , en azından düşük lv lerde diyelim. ama herşey 0 dan başlıyor..Sadece pvp için oyunu oynayacak adam da neden elle kassın ki ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.