Şimdi Ara

Anti - Bot (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakıomda eski botter playerleri bottan sıkılmıs :P hayret ettim bot kralı bu konuyu açtı diye haydi el verelim bi ara 2 guilld kurup 8li pt zevke vur geç
  • ben oyuna basladigimdan beri ne bota merak sardim nede kullandim gayet mutluyum onemli tek sey zevk

1 lvl char actim full bot kastim 80 oldu diyelim simdi nerde bunu zevki??
  • Öğrencilik Durumları Malum
    Zaten Okuldan Eve 4:30 'da Geliyorum
    Hafta İçi Sınavlar , Öss İçin Testler , Tekrarlar ...
    Mecburen Kullanıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLHeiM

ben oyuna basladigimdan beri ne bota merak sardim nede kullandim gayet mutluyum onemli tek sey zevk

1 lvl char actim full bot kastim 80 oldu diyelim simdi nerde bunu zevki??

80 olunca her türlü aksiyonu yapmada.
  • Haklısın bot kullanmamak en iyisi fakat;
    LAG denen başa bela birşey varken nasıl elle oynarsın ki? nasıl kasarsın? ölürsün kastığında boşa gider lag sinirleri bozar stres yapar ee noldu? oyun zevk almak için değilmiydi? böyle durumda böyle şartlarda nasıl zevk almak düşnülebilir? Ha gece oynanırsa o farklı ama nereye kadar? Elimiz mahkum bot kullanmaya TTnet yüzünden LAg var lag!
  • luckyone ; yazdıklarının sonuna ve başına eklediğin okumaktan sıkılmamışsınızdır umarım gibisinden ifadeler konuyla gerçekten de bir tezat oluşturuyor gerçekten de...Kendim için konuşayım en azından , kim yazmış olursa olsun forumdaki herkesi (aslında bütün SRO ) oyuncularını ilgilendiren bir durum bu...O yüzden takıldım kaldım bu konuya...Artık uzun süredir yaklaşık 1 yıldır takıldığım forumun bu bölümünde çoğu konuya mesaj atmaz olmuştum ama kendimi tutamadım nedense ve mesaj atasım geldi desem yeridir....Ben de oyuna senden biraz daha önce olmak şartıyla 2005 haziranda başladım, büyük bir hevesle ilk online younuma tek başıma ,oyunu oynamaktan aciz bir şekilde başladım ,alchemy materialleri yiyecek sanıp üstüne sağ tıklamak , 20 lvla kadar stat point vermemek gibi komikliklerin ardından şurdan burdan okuduğum üç beş yazıyla ( dikmen.org ve donanimhaber) full str glavier açtım ve oynamaya başladım...Velhasıl ilerleyen zamanda 32-33 olmuştum bir arkadaşımın (artık arşadak çevrem de oyuna katılmıştı) süper bişey buldum demesiyle nuBOT ile tanıştım...Şu anki botların ilkeli sayılabilecek babysitting türü bu bot ( başında durmanız gerekiyor bu botun) beni o anda büyülemişti...Ardından oyuna finallerdir şudur budur gibisnden bi ara verdim ve geri döndüğümde crackli ve loggerlı ,hayatında silk almamış bunun yanında paralı bot kullanan silkini alan kullanıcılar olmak üzere iki ayrılmış insanların oyuncu kitlesini oluşturduğu bir oyun dünaysında buldum...Şaşırmıştım haliyle cevabı gelmeyen PM ler garip bir logaritmayla oluşturulmuş isimleri olan spam ve gold botları artık tam bir trademark a dönüşmüş Joymaxla oyun çok daha soğumuş çok daha bağımlılık yapıcı bir hale elmişti sanki...Şimdi o bunalımlı alışma dönemimden kurtludum yine ama parti sistemi ,takım ruhu gibi olayların oyuna dahil olmasına rağmen o bencillik yalnızlık,yalnız kasma ve paylaşımdan uzak kalma isteği ,7/24 aktif ve her nasıla inaktif guildler vs vs vs....Ben de amma dolmuşum içimden geçenleri yazıyım demiştim sadece...
    Okuyanlara teşekkürler....

• Bot Bir Amaç Değil Araçtır Kullanın Kullanmassanız Kendinizden Kıllanın
  • Bn Eldorado ya basladıgımdan berı hıc bot kullanmadım daha oncede kullanmamıstım...Smdı Eldorado da 56 lvl full sos charım war...Antı Bot guıld we unıonum war..Bızde Eldorado dan botcuları wazgecırmeye calısıyoruz ama bana ımkansız gıbı gelıyor...Sımdıye kadar 1-2 kısı wazgecırmıs olsam bıle hıc wazgecmıycem hep bıraktırmaya calıscam botcuları we sonsuza kadar ANTI BOTTER olıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Öğrencilik Durumları Malum
    Zaten Okuldan Eve 4:30 'da Geliyorum
    Hafta İçi Sınavlar , Öss İçin Testler , Tekrarlar ...
    Mecburen Kullanıyoruz

Hayatımız aynı
  • sizler yensiniz eksileri tanıyın bot bir lagın parçasıdır zorluo oyunu ornek lag bot kalabalık net gibi
    varmı botsuz 3 char kastım sonuna kadar elle kasmaya dwm
    76 wizard 50 rogue 57 blader isimlerini solemeye gerek yok
    botsuzluk olursa lag azalcak bundan emin olun
  • Söyledikleriniz çok güzel ama zaten okuldan 5 te gelip sabah 8:30 da çıkıyorum eve gelince zaten silkroada girmek ayrı bi dert premiuma para vermek zaten zor kendi harçlığımız bize zor yetiyo hal böyle olunca geceleri bota bırakmak çok daha rahat ve kullanışlı oluyor bende uzun zamandır kullanmıyorum genelde taxi den yararlanıyorum ama yeni açtığım charda başlıycam galiba her ne kadar botla kasılmış chardan ne anlıyosunuz diyicek olsanız bile 1 hafta boş saatinizin hepsiniz sroya yatırıp sonundada 30-35 lvl bi char bile elde edememiş olmak-helede serverda sermayeniz yoksa ancak 25 gibi bişey oluyosunuz-insana hiç zevk vermiyor
  • -1

Lagın botlarla alakası senin GM olmanla eşdeğer.. sadece oyuna girmen kolaylaşır.. laga etksisi olmaz.. bu altyapı ( TT ve Gaymax) devam ettiği sürece devam edicektir.. WOW da da lag vardır..

Diğer şeylere cewap werdim daha önce yazıcak bişi yok.
  • ben fazla okumadım yazılarını ama bende karşıyım.
    oyunu bırakma sebebim.
    1-lag
    2-bot
    bu ikisi olmasa çok güzel olurdu herhalde.
  • o 2si olmasa zevk artıcak bende ttnet joymaxı saydım sadece azaldıgını goruceksiniz bot ilegal oldugu için oyunu zorluo baska online oyuları kurdugumdada aynı sey gecerlidi
    Carnige senı paran yoksa botu almaya nasıl paran war burda yanlıslık war amacınız o deilsizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

o 2si olmasa zevk artıcak bende ttnet joymaxı saydım sadece azaldıgını goruceksiniz bot ilegal oldugu için oyunu zorluo baska online oyuları kurdugumdada aynı sey gecerlidi
    Carnige senı paran yoksa botu almaya nasıl paran war burda yanlıslık war amacınız o deilsizin

botu aldığımı kim söyledi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

Söyledikleriniz çok güzel ama zaten okuldan 5 te gelip sabah 8:30 da çıkıyorum eve gelince zaten silkroada girmek ayrı bi dert premiuma para vermek zaten zor kendi harçlığımız bize zor yetiyo hal böyle olunca geceleri bota bırakmak çok daha rahat ve kullanışlı oluyor bende uzun zamandır kullanmıyorum genelde taxi den yararlanıyorum ama yeni açtığım charda başlıycam galiba her ne kadar botla kasılmış chardan ne anlıyosunuz diyicek olsanız bile 1 hafta boş saatinizin hepsiniz sroya yatırıp sonundada 30-35 lvl bi char bile elde edememiş olmak-helede serverda sermayeniz yoksa ancak 25 gibi bişey oluyosunuz-insana hiç zevk vermiyor

ben bota bırakmıyorum demedimki botu almıyorum dedim bedava bot veya softmode diye bişey var

yanlış anlaşılmasın yaptığım iyi bişey olduğundan değil ama naapalım başka seçenek çok zor oluyo öğrenci haliyle

• bende çalısıyorum fark ne illa 7\24 birakmak zorundamısın hemde ogrencisin ders dusuncene charı dusunmen yanlıs zevk istiosan elinle ewine gelince girersin benim girmem daha zor oldu bu sene iş bası sabah 6da kalk aksam 7de gel 11 e kadar kasıom gerisini sen dusun
  • quote:

bende çalısıyorum fark ne illa 7\24 birakmak zorundamısın hemde ogrencisin ders dusuncene charı dusunmen yanlıs zevk istiosan elinle ewine gelince girersin benim girmem daha zor oldu bu sene iş bası sabah 6da kalk aksam 7de gel 11 e kadar kasıom gerisini sen dusun

sence hergün 4 saat kasmaya normal bi anne-baba izin verir mi ayrıca geldikten sonra premium yok ki hemen girip kasmaya başlıyım bide senin günlerin şu anda sadece işle dolu olabilir ama okul dediğin yere gidip hergün aynı şeyleri yapmadığımız için çalışmak gerekiyor
  • olabilir pre olması sartmı elbet girmen 10 dk bulur geri kalan oyundasin ne kadar hızlı o kadar cabuk girersin
  • sadece bu günden bahsediyorum girmem 3 saat sürdü oda ne zaman 3 kişilik boş yer olsa image cod hazır bekliyodu hemen enterladım ama yer bile çok ender açılıyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.