Şimdi Ara

Antalyada yaşanır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
36.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Merkez'de oturuyorum.Gerçekten sakin bir yer hemde Hastane,Deniz,AVM kısacası her yere yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 28 Temmuz 2012; 13:04:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya cennet yahu İyi ki antalyadayım.Harika bir yer bence burası.Öğlenleri zaten dışarı çıkmam ben benim için sorun yok.Akşamüstü çok güzel oluyor.Heryer dağ manzarası zaten güneşte dağlara vuruyor bence manzarasıda iyi.Gezicek yeride çok yani sıkılmazsın.Turist çok ama turizm bitti (alakası yok ama söyliym dedim) Geçende sahildeki simitçi bir rus götürdü.Sabah 6 gibi çık pazar günleri hariç denize git çarşaf gibi deniz sıcakta oluyor su emeklilerle birlikte gidiyordum her gün sabahın köründe başka adam olmuyor Neyse alakasız yazdım.Bu arada alanyanın %90 ı rusmuş gittim gördüm esnaftan başka Türk yok

• antalyada yaşanır. güzeldir, hoştur, eğlence sektörü geniştir, PAHALIDIR, SICAKTIR.
  • Satılık evler ortalama ne kadar? Kirayıda yazarsanız iyi olur.
  • 85 den baslar kiralarda 400 den yerine gore tabiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

Yasanmaz gardas gelmeyin yeter
    Memleketinize gidin ipini koparan antalyaya geliyo

• Tek kelimeyle (Evet)

• Antalya çok sıcak ve nemli olmasaydı keşke.Çok güzel memlekettir. Yazları yerlisi gibi yaylaya gidilmeli çalışılmıyorsa. Feslikan ,Elmalı, Korkuteli.Yazın sehelde durulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Merhaba dostlar, forumda çok antalyalı olabileceğini düşündüm. Ben doğma büyüme istanbulluyum, buranın yerlisiyim yani. Ama şuan Bursada okuyorum.

Mezun olunca istanbulda yaşamak istemiyorum artık nefretlik bir şehir oldu.

Ben zaten tenhayı severim, antalyada güzel bir şehir,deniz var, gezilecek yerler iyi, sonuçta büyükşehir. Sizce burada yaşanır mı? Muhtemelen evleneceğim kişi de antalyalı, klinik açmayı düşünüyoruz

dostum paran varsa antalya süper şehir ben merkezde oturuyorum evim denize 10 dakika uzaklıkta hastane 5 dakika avm 15 dakika sinema 5 dakika bim 3 dakika antalyanın en büyük 2. parkı sanırım tam evimizin karşısında

antalyanın en büyük 2. parkı kaç dakika

• belki şansıma bilmiyorum. Antalyada ki çoğu insan kaba. medeni yaşamdan nasiblerini almamışlar...
  • antalya paran varsa yasanılacak bır sehırdır. yenı ıs kuracaksan, paran yoksa, ogrencıysen vs. cok daha ıyı yerler var yasamak ıcın. klınık acmak ıstedıgını soyluyorsun, klınıgını 1-2 sene ıdare edecek butcen yoksa hıc bulasma antalyaya. aydın, mersın gıbı daha sakın ve klınıklerın cok olmadıgı ıllere yonel.
  • gelmeyin oğlum yeter artık şehirde antalyalı kalmadı artık antalya türkiyede yasancak en iyi şehirdir her konuda denizi olsun gezilcek yerleri olsun derdiniz karı kızsa izimirden sonra en rahat kızlar burada tabii rus ve almanlardan fırsat kalırsa ama bana kalırsa antalya yerine alanya ve manavgat daha iyi bir seçim olabilir manavgatta side sorgun kumköy gibi tatil beldeleri var az dil azcıkda paranız vede bakınca kusmayacak tipiniz varsa bol bol rus götürürsünüz burada memleketim diye demiyorum ama iyi şehirdir

• antalya candır can

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Merhaba dostlar, forumda çok antalyalı olabileceğini düşündüm. Ben doğma büyüme istanbulluyum, buranın yerlisiyim yani. Ama şuan Bursada okuyorum.

Mezun olunca istanbulda yaşamak istemiyorum artık nefretlik bir şehir oldu.

Ben zaten tenhayı severim, antalyada güzel bir şehir,deniz var, gezilecek yerler iyi, sonuçta büyükşehir. Sizce burada yaşanır mı? Muhtemelen evleneceğim kişi de antalyalı, klinik açmayı düşünüyoruz

dostum paran varsa antalya süper şehir ben merkezde oturuyorum evim denize 10 dakika uzaklıkta hastane 5 dakika avm 15 dakika sinema 5 dakika bim 3 dakika antalyanın en büyük 2. parkı sanırım tam evimizin karşısında

antalyanın en büyük 2. parkı kaç dakika

10 saniye

edit:Avatarımdaki kızlarda antalyadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 28 Temmuz 2012; 10:35:34 >

• 15 yıl antalya'da yaşadım hala da özlüyorum o derece yaşanılabilir bir yer
  • antalyada yaşanır.sanırım konyaaltı plajıydı boydan boya harika görünüyordu sabah 6da denize giriliyordu

• Antalya da yaşnamaz mı bea bursada lise mi okuyorsun üni mi bilmiyorum ama üni den mezun olduğunu düşünelim Antalya da alacağın para kazanacağın iş deneyimi vs yi İstanbulda -iş bulabildiğin taktirde- kazanacağın iş deneyimiyle ve yapacağın şirketin ismiyle karşılaştırırsan o açıdan da istanbul daha mantıklı. tabi antalyada da okkalı bi şirketin bünyesinde çalışırsan o da farketmez Antalyada babalar gibi yaşarsın lara da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

Yasanmaz gardas gelmeyin yeter
    Memleketinize gidin ipini koparan antalyaya geliyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Antalya'da yaşayanlar yabancı komşularınız var mı ? Sohbet falan ediyor musunuz ? Size karşı nasıllar sıcak davranıyorlar mı ?

in kale kapısına 2 adım atarsın turiste rastlarsın avatarıma bak anlarsın

Orayı biliyorum. Ben yerleşik yabancılardan bahsediyorum. Antalya'dan ev alıp yerleşen yabancılardan. Yabancılarla Türklerin uyumu nasıl ? Komşuluk ilişkileri nasıl gidiyor ? Bunları merak ettim.
  • quote:

quote:

quote:

Antalya'da yaşayanlar yabancı komşularınız var mı ? Sohbet falan ediyor musunuz ? Size karşı nasıllar sıcak davranıyorlar mı ?

in kale kapısına 2 adım atarsın turiste rastlarsın avatarıma bak anlarsın

Orayı biliyorum. Ben yerleşik yabancılardan bahsediyorum. Antalya'dan ev alıp yerleşen yabancılardan. Yabancılarla Türklerin uyumu nasıl ? Komşuluk ilişkileri nasıl gidiyor ? Bunları merak ettim.

alanya ve kemerde hatta kemerin yarısında yerleşik turistler yaşıyor ben hiç sorun yaşayan görmedim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.