Şimdi Ara

Antalyada yaşanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
1
Favori
36.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laraya taşınabilirsin orası zengin yeridir.akşam denizden çıktıkdan sonra üstünde çıplak eve gitmek paha biçilemez merkezde öyle çıplak fazla dolaşamazsında antalyada t-shirt süzde yaşayabilirsin alanya'da her yer sarı beyler türk göremedim pek fazla
  • konyaaltının'da bazı semtleri iyi bazıları kötü sanırım. bir de meltem mahallesi güzel dediler
  • Sıcağa dayanırım diyosan hiç durma
  • Sıcağı hiç sevmem ama İstanbul da sıcak orası da sıcak, katlanılmayacak şey değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Sıcağı hiç sevmem ama İstanbul da sıcak orası da sıcak, katlanılmayacak şey değil ki

sen Antalya ve Aydın sıcağı görmemişsin. Cinnet geçirir adam yav evin içinde durdugum yerde bu saatte terlilyorum arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Sıcağı hiç sevmem ama İstanbul da sıcak orası da sıcak, katlanılmayacak şey değil ki

sen Antalya ve Aydın sıcağı görmemişsin. Cinnet geçirir adam yav evin içinde durdugum yerde bu saatte terlilyorum arkadaş.

Klima yok mu dostum
  • quote:

quote:

quote:

Klima yok mu dostum

var ama geceleri çalıştırmıyoruz .
    Ama sokaklar klimalı değil işte sen buraya gel gündüz 10 akşam5 arası dışarı cık da gör

• Antalyada öğle vakti dışarı çık 5 dk dolaş bayılma tehlikesi geçirirsin. insanı öldürür be...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Klima yok mu dostum

Ama sokaklar klimalı değil işte sen buraya gel gündüz 10 akşam5 arası dışarı cık da gör

Zaten çok terleyen biriyim, çok da kıllıyım ama napalım artık evde takılırız yazın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Klima yok mu dostum

Zaten çok terleyen biriyim, çok da kıllıyım ama napalım artık evde takılırız yazın

http://www.mgm.gov.tr/veridegerlendirme/il-ve-ilceler-istatistik.aspx?m=ISTANBUL

http://www.mgm.gov.tr/veridegerlendirme/il-ve-ilceler-istatistik.aspx?m=AYDIN#sfB

http://www.mgm.gov.tr/veridegerlendirme/il-ve-ilceler-istatistik.aspx?m=ANTALYA#sfB

• ya yaşayan nasıl yaşıyor. tutturmuşlar sıcak sıcak. ee peki kışı söyleyin. Türkiye'nin bir çok yerinde insanlar eve kapanıyor dışarı çıkamıyor. Antalya'da çok güzel kış mevsimi oluyor.
  • quote:

Antalya'nın sıcağından öte nemi çok fazla.17 senedir burada yaşıyorum.Lüks yerde oturacağım diyorsan Dedeman, Lara, Kırcami iyidir.Denize yakın olsun diyorsan Lara ve Konyaaltı olabilir.Kışları hep yağış olur ama genellikle güneşli geçer.Ulaşım için Antray var.Yaşanılır mı diyorsan evet yaşanılır hocam.Gayet iyidir.Antalya candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 24 Temmuz 2012; 3:14:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılanların hiçbirini okumadım etkilenmemek için :) ben okul nedeniyle kışları ankaradayım, antalyada doğup büyüdüğümden de kaynaklı olabilir, ankaranın havası bana çok daha ferah ve yaşanılabilir geliyor, şuan yine yaz tatilim nedeniyle antalyadayım ve 5 den önce sokağa çıkamıyorum evin içinde sürekli klima açmak zorunda kalıyorum, iklim değişikliği beni okadar etkiliyor ki vücüt yağ oranım bile değişiyor buraya gelince. Ancak senenin belli aylarında yine belli aralıklarla tatil amaçlı gelmek için ideal bir yer antalya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 24 Temmuz 2012; 3:45:08 >
  • Sıcak sorununu klima ile çözdük, yazın da geceleri dışarı çıkılacak. Bu iş tamamdır
  • Yasanmaz gardas gelmeyin yeter
    Memleketinize gidin ipini koparan antalyaya geliyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende izmire gitmek istiyorum lae
  • quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

Yasanmaz gardas gelmeyin yeter
    Memleketinize gidin ipini koparan antalyaya geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda'ki resim Antalya'da çekilmiştir. 4 yıl okudum şu an Ankara'da yaşıyorum ve Ankara bence boş bir siyaset çöplüğü
  • Tam benım kafa yapısı .Düşüncelerini beğendım patron;

DENIZ ARASINDAKI FARK:
    İstanbulu b*k görtürüyor.Sadece kaslı styla ergen gençler giriyor.Tek bi trist bulamazsın ama adı denız işte ne yaparsın.Kumsal dedikleri seyden yok varsada yalandan uydurma tarzı.
    Antalyanın suyu az daha temız berrak. Nufusuda ıstanbuldan az.(denızın 5-6 km assağılarında kanalızasyon var o pislikler oraya gıder basınctan dolayı yukarı cıkamaz.Yanı 1'e 10 pislik daha azdır.)Antalyada da barzo çok.Hatta su ankı nesıllerı doğma buyume Antalya barzosu olan yerler var zamanında ailesi gelmiş mevsımlık ıscı olarak sonra oraya yerlesmış.Malum ıs ımkanları kendı memleketlerındekı sıcaklıklada eşit olduğundan yabancılık cekmeden yerleşmısler.Ama onlarda istanbul krolarından temızdir.Yerlısı olarak yasam surduklerınden barzoluk yapmamaya özen gösterırler.Denızlerı temızdır.Tekne turları ıstanbulda 20 30 lıra ıken orada turklere 5 trustlere 7-10 arası ama öğrencıysen ABİ BAK ÖĞRENCİYİZ HEP GELIYORUZ SENIN YAPTIĞIIN AYIPTIR DE öğrencı olmasanda 1 liraya yada 3 liraya bınersın çok yuptım ilk 5 lira ertesı gun 3 lira sonrakı gun 2 lira vererek ayrı ayrı teknelere bınmıstım. kumsalları bence çok güzel.

INSAN ARASINDAKI FARK:
    Istanbulda bırısı yanınaza gelse yğrastığınız bı hobi olsa seyretse abi nasıl yapıyorsun dese ınsan fıttırır.Bende de oyle oluyo zaten streslı bı sehır trafık ıs derken kendıne zaman ayırıyon zevkle hobinle uğrasıyorken biri geliyo sazanlıyo.
    Antalyada git kale ıcıne bı tane ıhtıyar delıkanlı var uzun saç harley motor surucusu tıpı var cam ımalatı yapıyor camdan boncuk felan on numarada sanat ınsa edıyor her gecen dukkanın onunde yarım saat ızlıyor. hoş bı goruntu kolay kolay gorulemez adam cama sekıl verıyo.Istanbulda bu duruma DUKKANIN ONUNU KAPATMAYIN ARKADASLAR denılıyor. orada gulerek karsılanıyor.

YOLLARDA YOKUS YOK; Bisiklet genellıkle elektrıklı bısıklet suruculerı ıcın ıyıdır. bızım Istanbulda kapının önundekı arbayı kaldırmak ıcın kavrama yapmak lazım o derece bayır

TRAFİK: İstanbulunkı fazla tabıkı motor suruculerıne saygısızlıkta var.Ama Antalyada boğaz koprusu yok. sanssızlık mı sans mı bılemedım. olupta çile çekeceğıne varsın hıç olmasın daha ıyı

Daha cok var ama okunma sayısı duseceğinden bu kadarıda cok.

EDİT: AMA ÇOK SICAK LAN ORASI BERBAT. BUNUNDA ISTANBULA GÖRE FARKI HAVASIDA TEMIZDİR DİYE DUSUNUYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 24 Temmuz 2012; 8:52:58 >

• Neymiş Ankara yaşanabilir en iyi ilmiş,hadi la ordan,gitmesek kalmasak bize yutturacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.