Şimdi Ara

Antalyada yaşanır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
36.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşanır bende yeni geldim buraya ama eğer başka seçeneğin varsa onuda değerlendir buranın o kadar berbat bi yol düzeni ve trafiği var ki kırmızı ışıkları 90 sn 100 sn bekle bekle deli ediyolar yollar küçücük kaldırımlar kocaman bide çok fazla sıcak hele ılık ılık rüzgar esiyo arada o daha bi sinir ediyo insanı

Gündüz dışarı çıktığım zaman sıcaktan üstüme bişey çökmüş gibi hissediyorum tabi burda yaşayanlar çoktan alışmıştır bize öyle geliyo olabilir sonuç olarak ben alışmaya çalışıyorum güzel yerleri var yaşanılır bi şehir bide deprem olmasa
  • Memleketim diye demiyorum, yaşanılacak yerdir, 2.5 sene bir fiil hiç gelmeden yurtdışında yaşadıktan sonra değerini daha çok anladım. Tek kötü tarafı yazları dayanılmaz nem ve sıcak olur e onun içinde her gülün bi dikeni vardır diyerekten konuyu bağlıyorum efenim :)
  • Yaşanabilecek en kötü yer Ankara ah ah keşke İstanbulda olsaydım
  • Sıcaktan nefret eden biri olarak yaşanmaz diyorum şansım olsa erzurma giderim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanKirpik

Antalya sanırım Türkiye nin en yaşanabilir 2. şehri seçildi. Birinci nere diye sormayın tam hatırlamıyorum ama 12 senedir Antalya da yaşamakta olan ve Türkiye nin bir çok yerini gezmiş biri olaraktan yaşamak için Antalya dışında -yaz sıcakları hariç- başka hiç bir yer tavsiye etmem

Ankara 1.

Isparta 3.

• Türkiye'de ki Las Vegas. Mükemmel ötesi sahili, Kıyı şeridi yolları, yıllık 11 milyon turist.
  • temmuz agustosta biyerlere gidersen olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

Yasanmaz gardas gelmeyin yeter
    Memleketinize gidin ipini koparan antalyaya geliyo

Aynen. Antalyalı dışında ne ararsan var abicim gelmeyin artık
  • Antalya'da yaşayanlar yabancı komşularınız var mı ? Sohbet falan ediyor musunuz ? Size karşı nasıllar sıcak davranıyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Tam benım kafa yapısı .Düşüncelerini beğendım patron;

DENIZ ARASINDAKI FARK:
    İstanbulu b*k görtürüyor.Sadece kaslı styla ergen gençler giriyor.Tek bi trist bulamazsın ama adı denız işte ne yaparsın.Kumsal dedikleri seyden yok varsada yalandan uydurma tarzı.
    Antalyanın suyu az daha temız berrak. Nufusuda ıstanbuldan az.(denızın 5-6 km assağılarında kanalızasyon var o pislikler oraya gıder basınctan dolayı yukarı cıkamaz.Yanı 1'e 10 pislik daha azdır.)Antalyada da barzo çok.Hatta su ankı nesıllerı doğma buyume Antalya barzosu olan yerler var zamanında ailesi gelmiş mevsımlık ıscı olarak sonra oraya yerlesmış.Malum ıs ımkanları kendı memleketlerındekı sıcaklıklada eşit olduğundan yabancılık cekmeden yerleşmısler.Ama onlarda istanbul krolarından temızdir.Yerlısı olarak yasam surduklerınden barzoluk yapmamaya özen gösterırler.Denızlerı temızdır.Tekne turları ıstanbulda 20 30 lıra ıken orada turklere 5 trustlere 7-10 arası ama öğrencıysen ABİ BAK ÖĞRENCİYİZ HEP GELIYORUZ SENIN YAPTIĞIIN AYIPTIR DE öğrencı olmasanda 1 liraya yada 3 liraya bınersın çok yuptım ilk 5 lira ertesı gun 3 lira sonrakı gun 2 lira vererek ayrı ayrı teknelere bınmıstım. kumsalları bence çok güzel.

INSAN ARASINDAKI FARK:
    Istanbulda bırısı yanınaza gelse yğrastığınız bı hobi olsa seyretse abi nasıl yapıyorsun dese ınsan fıttırır.Bende de oyle oluyo zaten streslı bı sehır trafık ıs derken kendıne zaman ayırıyon zevkle hobinle uğrasıyorken biri geliyo sazanlıyo.
    Antalyada git kale ıcıne bı tane ıhtıyar delıkanlı var uzun saç harley motor surucusu tıpı var cam ımalatı yapıyor camdan boncuk felan on numarada sanat ınsa edıyor her gecen dukkanın onunde yarım saat ızlıyor. hoş bı goruntu kolay kolay gorulemez adam cama sekıl verıyo.Istanbulda bu duruma DUKKANIN ONUNU KAPATMAYIN ARKADASLAR denılıyor. orada gulerek karsılanıyor.

YOLLARDA YOKUS YOK; Bisiklet genellıkle elektrıklı bısıklet suruculerı ıcın ıyıdır. bızım Istanbulda kapının önundekı arbayı kaldırmak ıcın kavrama yapmak lazım o derece bayır

TRAFİK: İstanbulunkı fazla tabıkı motor suruculerıne saygısızlıkta var.Ama Antalyada boğaz koprusu yok. sanssızlık mı sans mı bılemedım. olupta çile çekeceğıne varsın hıç olmasın daha ıyı

Daha cok var ama okunma sayısı duseceğinden bu kadarıda cok.

EDİT: AMA ÇOK SICAK LAN ORASI BERBAT. BUNUNDA ISTANBULA GÖRE FARKI HAVASIDA TEMIZDİR DİYE DUSUNUYORUM

Guzel aciklamissin eline saglik. Ben bursayi da cok severim mesela, yasanilacak bir yer ama artik farkli bir iklimi yasamak lazim. Omur istanbulda gecmez ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

Yasanmaz gardas gelmeyin yeter
    Memleketinize gidin ipini koparan antalyaya geliyo

Aynen. Antalyalı dışında ne ararsan var abicim gelmeyin artık

Niye dostum ne zararımız var ki, istanbuldan -1 antalyaya +1 ne farketti
  • Bence ISTANBULUN bı seklı kalmadı artık taş toprak altın dedıler 20 senedır kazmadığımız yer kalmadı bı ıcraat yok. kaçan kurtulur
  • Kendimi bildim bileli antalya'da yaşıyorum hala da antalya'dayım şöyle söyleyeyim

Deniz ve bir kaç park hariç hiçbir olayı yok.
    Hava inanılmaz sıcak saat 10 ile akşamüstü 5 arası dışarı çıkamıyorsun,çıktın diyelim kıpkırmızı oluyorsun akşam uyurken acısını fazlasıyla çekiyorsun.
    Duş almadan kesinlikle uyuyamazsın.Esen rüzgar bile sıcak onu söyleyeyim.
    tabi bunlar kötü tarafları

iyi yanları ise kışın ıpılık t,shirt'le bile gezebilirsin,bu yıl benim cewket giydiğim nadiren görülmüştür,yağmurun altında sahili gezmek çok zevklidir.
    Sonra deli gibi her yıl yazlı kışlı turist gelir gider,
  • 2 sene okudum bu sene bitti okulum ama yazlarini tam anlamiyla yasamadan kactim manisaya :) gerek yok fazla sicak beni kasar :) yasanacak yer mi yazina bisey diyemem ama kis icin orda yasanir ozellikle benim gibi kisin cok usuyorsaniz kesin antalya ilk tercih olmali ben ocakta evde sortla dururdum bi sorunumda olmazdi yani soba falanda kullanmadim hic :)

• Demek kisin cok da soguk olmmuyor hayret ben de soguk havalari daha cok severim. Bu is benden cikarsa yapacak birseyim yok bayan nerde isterse orda yasariz

• hocu harbiden gelmeyin daha güzel daha sakin yerler de var ben antalyalıya hasret kaldım antalyada yeter bu kadar göç
  • Antalya/Alanya'ya gelin. Var mı benim memleketim gibisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Antalya'da yaşayanlar yabancı komşularınız var mı ? Sohbet falan ediyor musunuz ? Size karşı nasıllar sıcak davranıyorlar mı ?

in kale kapısına 2 adım atarsın turiste rastlarsın avatarıma bak anlarsın
  • Antalyada yasanmaz , 18 senedir antalyada yasıyorum burdaki nem baska sehirde yok ... Sıcaklıkla nem birleşince durum felaket , haa evden çikmam 4 ay boyunca klimamı açarım keyfime bakarım derseniz buyurun gelin . Kışın yaşanırda yazı çekilmiyor bu antalyanın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.