|
Antalyada yaşanır mı? (6. sayfa)

-
-
Yaz harici yaşanır,yaz aylarında bildiğin sauna :) -
Klima varsa en rahat sehirlerden biri , araban olacak birde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sıcak yasanmaz.
En gzeli kemer tabi paran olucak ...
İzmir,Antalya,İstanbul çok çok kötü gitmeyin arkadaş,gelmeyinde bi şey yok oralarda gerçekten yok medyanın yalanları onlar.Bak Diyarbakır varmış ulaşım sorunu yok,güvenli,sosyal imkanları bol gidin biraz da oraya değişiklik olur hem,hayatınıza renk gelir
Ciddiyim şaka yapmıyorum. -
konyaaltındayım larayı tavsiye ederim arada lara'da dayımda kalıyorum muhteşem biryer konyaaltıda iyi özetle yaşanır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam yahu yaz aylarında norveçe gidiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
Tamam yahu yaz aylarında norveçe gidiyorum
git git bol bol balık dondurma ye -
yazın alanyada yaşamakmı pehhh kekosu ayrı dert havası ayrı :D turist kızlar olmasaa hiiç çekilmez ama kışınn Türkiyede yaşanılcak tek yer :D -
Güncel -
Şu lara yı çok övdünüz resim falan varmı acaba -
-
Açıkcası güzel şehir ben antalyada yaşıyorum memnunumda -
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Sıcağı hiç sevmem ama İstanbul da sıcak orası da sıcak, katlanılmayacak şey değil ki
sen Antalya ve Aydın sıcağı görmemişsin. Cinnet geçirir adam yav evin içinde durdugum yerde bu saatte terlilyorum arkadaş.
+45 -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan7735
Göçle gelen insanları geri yolla sonra yaşanır bir hal alır.
bu gün antalyanın 2 milyon nüfusu varsa bunun 1 milyonu göçle gelmiştir sanırım sen 1 milyon kişiyi sil bak ne oluyo [bende antalyalıyım ama buna katılmadım işte] -
quote:
Orijinalden alıntı: denito
belki şansıma bilmiyorum. Antalyada ki çoğu insan kaba. medeni yaşamdan nasiblerini almamışlar...
-
Bu başlığa hep yerli Antalyalılar yazmışlar. Şehirlerini savunmuşlar. Alakası yok. Tatil dışında yanaşmayın bile. Cok pisman olursunuz. Kaldı ki, tatil yeri olarak Bodrum ve Fethiye bin çeker.
Bir de Lara falan demisler tamamen özentilik. Üst sınıf olma hayalleri. Ben Lara'dayım ilgili elemanlar burada da var. Parasını veren istediği yerden ev kiralıyor ya da satın alıyor.
Ankara Türkiye'nin en yaşanılası şehridir. Çünkü hırtları çeken bir şey yok. Yerel hırtlar var onlar da zaten hırtlıklarını unutmuş hırtlar..
Burada elemanlar, Diablo oyunundaki Diablo'nun ordusu gibiler. Hırt Lord, Hırt şampiyon, Kextra Strong, Keko Enchanted, Hırt Knight, çeşit çeşit, tip tip, Cehennemin efendisi gibiler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Temmuz 2025; 20:14:48 > -
tüm bunları yazmak için mi 13 senelik konuyu uyandırdın?
-
Evet. Nerelisin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X