Şimdi Ara

Antalyada yaşanır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
36.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarda da gördüğün gibi insanları çok kabadır ve espiri anlayışları 0'dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Merhaba dostlar, forumda çok antalyalı olabileceğini düşündüm. Ben doğma büyüme istanbulluyum, buranın yerlisiyim yani. Ama şuan Bursada okuyorum.

Mezun olunca istanbulda yaşamak istemiyorum artık nefretlik bir şehir oldu.

Ben zaten tenhayı severim, antalyada güzel bir şehir,deniz var, gezilecek yerler iyi, sonuçta büyükşehir. Sizce burada yaşanır mı? Muhtemelen evleneceğim kişi de antalyalı, klinik açmayı düşünüyoruz

çok sıcak gitme rusya ya git orası buz gibidir hemde orda elini sallasn ellisi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Antalya/Alanya'ya gelin. Var mı benim memleketim gibisi.

Aha Alanya' lı buldummm! Ben de Alanya' lıyım ama Antalya merkez de yaşıyorum. Alanya Kale yokuşundan selamlar
  • Oranın insanı hiç terlemiyor alışmışlar heralde bende anlamadım.Yemin ediyorum Alanyada kovayla su boşaltmışlar gibi terledim.Yazın 18:00den önce dışarı çıkmamak ve düzgün bir klima almak kaydı ile gayet yaşanabilir bir şehir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Antalya/Alanya'ya gelin. Var mı benim memleketim gibisi.

Aha Alanya' lı buldummm! Ben de Alanya' lıyım ama Antalya merkez de yaşıyorum. Alanya Kale yokuşundan selamlar

Alanyum'un hemen ilerisinden saygılar.

• bu yıl 10-12 gün falan antalya'da kaldım. diyarbakır'dan gitmiştim antalyaya. öncelikle istanbul trafiğine nazaran iyi olabilir ama trafiği berbat. lara'dan yüzüncü yıla 1 saat falan sürüyordu. normal bir şehirde o yol 20 dakika bile değildir. yolları dar ve berbat. şehir olarak da çok plansız, çok dağınık bir şehir. sadece güllük ve güzeloba tarafını sevdim o şehirde. yapılar genelde eski ; o kadar para dönen bir şehire yakışmıyor. kızanlar olacaktır ama son olarak 'büyükçe bir köy' demek istiyorum antalya için.

not : diyarbakır'dan gittin, antalya'yı mı beğenmiyorsun diyenler olacaktır bittabii. yalnız şunu söyleyeyim, bi araştırın diyarbakırı. merkez nüfusu bir milyona dayanmış ; kesinlikle memleketim diye söylemiyorum ama antalya'nın denizi dışında hiçbir artısı yok diyarbakırdan. diyarbakır şehir planı, yapı stili vs. bakımından fersah fersah ilerisinde antalya merkezin. ha illa deniz deniz diye tutturuyorsanız mersine gidin. mersin daha yaşanılır bir şehir oraya göre. en azından derli toplu.

• bu sene ilk defa gittim Antalyaya çok guzel biryer git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychomeen

bu yıl 10-12 gün falan antalya'da kaldım. diyarbakır'dan gitmiştim antalyaya. öncelikle istanbul trafiğine nazaran iyi olabilir ama trafiği berbat. lara'dan yüzüncü yıla 1 saat falan sürüyordu. normal bir şehirde o yol 20 dakika bile değildir. yolları dar ve berbat. şehir olarak da çok plansız, çok dağınık bir şehir. sadece güllük ve güzeloba tarafını sevdim o şehirde. yapılar genelde eski ; o kadar para dönen bir şehire yakışmıyor. kızanlar olacaktır ama son olarak 'büyükçe bir köy' demek istiyorum antalya için.

not : diyarbakır'dan gittin, antalya'yı mı beğenmiyorsun diyenler olacaktır bittabii. yalnız şunu söyleyeyim, bi araştırın diyarbakırı. merkez nüfusu bir milyona dayanmış ; kesinlikle memleketim diye söylemiyorum ama antalya'nın denizi dışında hiçbir artısı yok diyarbakırdan. diyarbakır şehir planı, yapı stili vs. bakımından fersah fersah ilerisinde antalya merkezin. ha illa deniz deniz diye tutturuyorsanız mersine gidin. mersin daha yaşanılır bir şehir oraya göre. en azından derli toplu.

Antalya da daha guvendesin hic degilse. Bu arada Kemer i ve Alanya yi gorun ondan sonra yorumlariniz degisir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

bu yıl 10-12 gün falan antalya'da kaldım. diyarbakır'dan gitmiştim antalyaya. öncelikle istanbul trafiğine nazaran iyi olabilir ama trafiği berbat. lara'dan yüzüncü yıla 1 saat falan sürüyordu. normal bir şehirde o yol 20 dakika bile değildir. yolları dar ve berbat. şehir olarak da çok plansız, çok dağınık bir şehir. sadece güllük ve güzeloba tarafını sevdim o şehirde. yapılar genelde eski ; o kadar para dönen bir şehire yakışmıyor. kızanlar olacaktır ama son olarak 'büyükçe bir köy' demek istiyorum antalya için.

Antalya da daha guvendesin hic degilse. Bu arada Kemer i ve Alanya yi gorun ondan sonra yorumlariniz degisir :)

evet haklısınız. burada herkes rpg ve bixi ile dolaşıyor, kimseye bulaşmamak lazım.

• Antalya Lara'da yaşıyorum. Gerçekten sıcaklık ve nem haricinde harika bir şehir.
  • Konyaaltı nasıl beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Konyaaltı nasıl beyler ?

Konyaaltı çok bozdu, lara ya git
  • Abi şu sıcaklık neyse de nem bitiriyo abi nem
    Şaka bir yana Antalya'ya ucuz denilebilir, sıcak+nem malum zaten gece üstüme bir şey almadan ve atlet giymeden yatmama rağmen sabah yatak ter yüzünden sırılsıklam oluyor, hele dışarı çıkmaya kalkarsanız daha fena. Denizine güzel denebilir, sabah erken vakitte girerseniz gayet temiz oluyor. İnsanı dersek, dışarıdan çok fazla göç alması nedeniyle çok modern bir insanı yok. Eğlence olarak çok fazla yer var, mesela benim oturduğum Işıklar Caddesi boyunca ya Bar, ya Cafe, ya da Nargile Cafe var, onun dışında Cumhuriyet Meydanı'nda ve Lara'da da bol bol eğlenenilecek ve vakit geçirilecek mekan var, ancak Lara'daki mekanlar oldukça pahalıdır.
    İş imkanı olarak bir İstanbul veya Ankara'daki kadar iş imkanı yok, bilginiz dahilinde bulunsun.
    Ulaşım sıkıntılı, dışardan gelen bir insan için özellikle yeni ulaşım sisteminde alışmak zor olacaktır.

• 9 yıl boyunca Antalyanın bir ilçesinin beldesinde yaşadım Orası bile yanıyordu
  • Yazın gündüz nası çalışıcaksınız antalyada?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Konyaaltı nasıl beyler ?

Konyaaltı çok bozdu, lara ya git

ne anlamda bozdu
  • sıcakssss
  • quote:

Başbakan Diyarbakır belediye başkanını hizmet götürmüyor diye eleştiriyordu.
    Yalan mı?

• KAŞ nasıldır beyler. inşallah en az 3 sene orada kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 29 Temmuz 2012; 15:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Başbakan Diyarbakır belediye başkanını hizmet götürmüyor diye eleştiriyordu.
    Yalan mı?

son 10 yılda diyarbakır atılım yaptı diyeyim, gerisini sen anla. doğru düzgün ödenek gelmemesine rağmen çalışıyor belediye. diyarbakır'da bazı akp'liler bile yerel seçimlerde osman baydemir için bdp'ye oy veriyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.