Bildirim
Antalya-MAnavgat-Seydisehir-Hatay yolunu giden var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
............. -
Manavgat Akhisar Seydişehir arası ekimde bile karlı buzlu idi. Ayrıca çokta iyi değildir o yol. Virajlı ve yer yer tek şerittir. Seydişehir Cihanbeyli Konya arası sorun nispeten daha az olur. -
hım saol gunduz gitcem bakalım -
ben geçen hafta izmir den çıktım yola konya seydişehir gittim yol gece tipi yapmıştı ama sabah yol açma çalışması vardı tek şerit kazıyorlardı yolu ama tabi alı buz du ama sıkıntısız yolculuk yaptım tabi zincirim vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: konyalım
ben geçen hafta izmir den çıktım yola konya seydişehir gittim yol gece tipi yapmıştı ama sabah yol açma çalışması vardı tek şerit kazıyorlardı yolu ama tabi alı buz du ama sıkıntısız yolculuk yaptım tabi zincirim vardı.
hım tşkelr bilgi icin -
ıspartadan beyşehire gitmiştim heryer buzdu dikkat! -
quote:
Orijinalden alıntı: narsess
hım saol gunduz gitcem bakalım
"hımm nlck cnm ne önmi wr.."
Bu ne abicim nasıl bir tarzdır... -
quote:
Orijinalden alıntı: plcmn
quote:
Orijinalden alıntı: narsess
hım saol gunduz gitcem bakalım
"hımm nlck cnm ne önmi wr.."
Bu ne abicim nasıl bir tarzdır...
yakında gittin mi:) sezon acıldı -
-
aracına uyku durumuna ve dikkatine göre rahat veya tehlikeli olabilen bir yoldur.o yola alternatif seydişehire gelmeden ermenek yoluna girip daha sonrasında ise kazım karabekir yoluna çıkmaktır ki o yolda gene tek şerittir.Gazipaşa yolu ise 100 km si dışında şu anda duble ve daha rahat.antalya gazipaşa mersin hatay yolunu tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X