Şimdi Ara

Gerede Samsun yolu son durum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbuldan Amasyaya gideğim, geçen sene Gerede Merzifon arasında çok yol çalışması vardı, bu sene yol hakkında bilgisi olan varmı eğer yol çalışmaları sık aralıklarla devam ediyorsa Ankara üzeri gitmeyi düşünüyorum. Ankara üzeri yol 95 km uzuyor ama 60 km hariç yolun tamamı duble ve yol çalışması yok.

• gecen yıl ramazan bayramı dolayısı ıle rıze ye gıtmıstım.sahur sonrası 4:30 gıbı sabıhagokcen gıselerden bısmıllah demıstım samsuna tee 15:30 gıbı ulasmıstım.o yol lanetlı trafık kazaları calısmadan dolayı tek serıde dusen yol of off
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

gecen yıl ramazan bayramı dolayısı ıle rıze ye gıtmıstım.sahur sonrası 4:30 gıbı sabıhagokcen gıselerden bısmıllah demıstım samsuna tee 15:30 gıbı ulasmıstım.o yol lanetlı trafık kazaları calısmadan dolayı tek serıde dusen yol of off

Evet dostum geçen sene öyleydi bu sneki durumunu merak ediyorum bende ona Ankara üzeri gidicem...
  • Valla bende merak ediyorum bi süre sonra memlekete gidicem :)

Çerkeşteki çalışmalar bitti diye duymuştum..
  • egerkı bayram tatılının son demlerıne dogru karadenız ıstıkametıne gıdersenız otobandan cıkıs olarak son cıkısı yanı geredeyı tercıh etmeyın.trafık yogun olabılır.ya ondan bır oncekı dortdıvan cıkısını kullanın koy yolarından eskı gerede samsun yoluna cıkın,yada ıkı oncekı cıkıs yenıcag dan cıkın.tercıhen yenıcag dan cıkın.zıra eskı yol hemen gıse cıkısından sonra baslıyor.dortdıvan ı bılıyorsanız oradan cıkın zıra koy yollarında kaybolabılırsınız
  • Gümüşhacıköye selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Gümüşhacıköye selamlar

G.hacıköyde konaklayacağım, selamını söylerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mayıs'ta devam ediyordu çalışma, samsun gerede arasını 5 saatte gitmiştim.
  • halen devam etmekte hatalı sollamadan çok kaza oluyor dikkat
  • Son durum nedir gece vakti kullanacağım bu güzergahı
  • hergün merzifon osmancık arası gidip geliyorum. Osmancıktan İstanbul istikameti bildiğim kadarıyla tosyaya kadar bölünmüş yol. tosyadan da ilerisi yani ılgaz ve gerede tarafına kadar yine bölünmüş yol
    Osmancık tan Merzifona kadar ise yine bölünmüş yol yalnız osmancık çıkışında yaklaşık son ışıklara kadar olan 1 km yol da asfalt çalışması var zaten şehir içi sayılacağından trafikte bir sıkıntı yok..
    Gümüşhacıköye kadar ise tamamı bitmiş asfalt ve bölünmüş yol. Hacıköyden sonra merzifona kadar ise eski asfalt ama yine bölünmüş yol özellikle badal kısımı geçen sene kötüydü aynı zamanda şantiye vardı fakat asfalt çalışmaları bitince haliyle yolda hiç bir sıkıntı yok. Merzifondan sonra ise amasyaya kadar zaten o tarafa pek gitmediğim için birşey söyleyemeyeceğim ama sanırım orası da iyidir. hayırlı yolculuklar dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.