Şimdi Ara

Ant-Man and The Wasp (2018) | Peyton Reed - Paul Rudd - Evangeline Lilly (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
10
Favori
7.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Gişe çok düşük ama zaten MCU'nun en düşük gişelerinden biri olacağı film çıkmadan önce bekleniyordu. Hem Dünya Kupası nedeniyle daha Avrupa'da vizyona girmedi film, 6 Ağustosta girecek. Dünya Kupası olmasa 700-800 yapabilirdi belki.

Alıntıları Göster
    Dünya kupasıyla filmin arasındaki ilişkiyi anlamadım ben, milet maç izliyor sinemaya gitmezlar diye mi yaptılar öyleyse biraz saçma olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Dünya kupasıyla filmin arasındaki ilişkiyi anlamadım ben, milet maç izliyor sinemaya gitmezlar diye mi yaptılar öyleyse biraz saçma olmuş bence

Alıntıları Göster

• Creditsde çalan parça:

Benim gibi düşünen var mı bilmem yalnız o şaşırtıcı sahneden sonra bu parça beni sinemada gerçekten etkilemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 29 Temmuz 2018; 20:46:17 >
  • Film çok güzeldi.izlediğim en eğlenceli marvel filmlerinden biriydi.

ilk filme göre daha çok daha iyiydi,üzerine çok şey katmışlar.drama ve konusu çok daha güzeldi.aksiyon sahneleri daha iyiydi.bu sefer villain de sağlam olmuş,vermesi gereken korkuyu iyi verdi.her sahneye çıktığında has****ir çektim. komedisi de yerindeydi.

Bir de bu tür filmlerde çoklu taraf olması filme baya katkılı bir durum.öbür türlü sadece 2 taraf olması sürpriz etkisini azaltıyor,ne olacağını kolayca tahmin edebiliyorsun.bu filmde ghostun,federallerin ve karaborsacıların birbirleriyle ve ekiple mücadelesi çok güzeldi.

Puan versem 10/8 civarı veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 29 Temmuz 2018; 23:14:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper kahraman filmleri iyi güzel lakin bu film fazla çocuksu. Zaten 1.sini de izlemedim ve bunuda izlemeyi düşünmüyorum

Her çıkardıkları süper kahramanları izleyecek halimiz yok yani fragmanından ne olduğu belli filmin
  • WEB-DL 720p/1080p Düştü.
  • WEB-DL çıktı

• izledim fena değil de after credits'te yine avengers'e bağladılar deli oldum.
  • Filmin aceleye geldiği çok belli. Senaryodaki kopukluklar seyir zevkini oldukça bozmuş. Yeni jenerasyon Marvel filmlerinden en az Black Panther kadar kötü.
  • ilki daha iyiydi.
  • Seyir zevki düşüktü. Ne aksiyon , ne dram , ne karakter derinliği ne komedi hiç biri yerinde değildi.
  • bluray de çıkmış
  • Süperkahraman filmleri piyasayı ele geçirdiğinden beri kendimce boykot edip başka yerlerden izliyorum. İlk filmini sinemada sıkılmadan izlemiştim. En azından bir karakterin oluşumunun hikayesi vardı. Bu ise aşırı kötü olmuş, bomboş bir hikaye. Sırf Michael Douglas ve Michale Pfiffer ve arkada günlerini harcayan görsel efektçi arkadaşların hatrına 4 puan verebildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Süperkahraman filmleri piyasayı ele geçirdiğinden beri kendimce boykot edip başka yerlerden izliyorum. İlk filmini sinemada sıkılmadan izlemiştim. En azından bir karakterin oluşumunun hikayesi vardı. Bu ise aşırı kötü olmuş, bomboş bir hikaye. Sırf Michael Douglas ve Michale Pfiffer ve arkada günlerini harcayan görsel efektçi arkadaşların hatrına 4 puan verebildim.
    Boykot ediyorum deyip yine de filmleri izlemeden yapamamak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Boykot ediyorum deyip yine de filmleri izlemeden yapamamak...

Alıntıları Göster
    Napalım bunlarla büyüdük, merak ediyoruz. Ayrıca bu serinin ilk filmlerini sinemada izledim. Baktım senede 5 tane film çıkarıyorlar ve hepsi birbiriyle bağlantılı, kendimi sağmaya çalıştıkları bir inek gibi hissetmeye başladım.. E tabii sinema bütçemizi bunlara aktararak sinema sanatını devam ettirmeye çalışan filmlerden uzaklaşmaya başlamıştık. Bunlar çıktığından beri güzel filmler salon bulmakta zorlanıyor. Aynısının yerlisini bizim kalitesiz; afişi sarı fontlu, turuncu arkaplanlı komedi filmleri yapıyor. İyi filmler izlemek için bu çöplere yavaş dostum demek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 6 Ekim 2018; 7:25:32 >

• bugün izleyebildim abi çok iyiydi yavvvv filmi her açıdan sevdim aksiyonu olsun komedisi olsun herşey tadında ilk filmden daha eğlenceliydi sanırım biraz duygusal olması beni biraz etkiledi
    ayrıca afterscane bile harikaydııııııııı. hayalet içinde bir film yapacaktır marvel belkide başlamıştır bile o kadar takip edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Ekim 2018; 1:31:54 >

• İnternete düşmüşken izleyeyim dedim beklediğimden iyi çıktı ilk filmden de daha iyiydi. Filmin tek kötü yanı; Hank ve Janet'i görünce neden MCU'da gerçek Ant-Man ve Wasp yıllar önce tanıtılmadı neden kurucusu oldukları Avengers ekibinde yer almadılar diye sinir oldum.
  • Vizyondayken kaçırmıştım sonrası düzgün bir relase beklemek oldu . Fırsat çıkınca bugün izledim. Beklentiyi çok düşük tuttuğum için açıkçası keyifli bir seyir oldu. Ama Marvel sinematik evrenine aman aman bir katkı yapmadığı da bir gerçek. After credits i çıkarsan neredeyse hiç katkı hele. Neyse yine de ben keyif aldım.
  • İlk filme göre kötüydü.
  • İlk film daha ilgi çekiciydi bu filmde cıvıtmışlar konu saçma sapan bir hal almış. Film güzeldi genel olarak ancak ilk filme göre kötüydü.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.