Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
75.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

    çeviri bitmiş. test bitmiş. ama yama 10 gün sonra yayınlanacakmış.

    bu kadar abes bir durum olamaz. hala daha hypelanmakmı istiyorlar dertleri ne açıkçası çözmedim.

    bide yoğun eleştiriyi kaldırmayınca konuyu kilitlemişler. oda ayrı bi komedi.

    yama işi gönül işi. bu işten para kazanamasınız benden söylemesi fazla kasmayın

    para kazanmak, için gidin stüdyo kurun belki resmi çevirilerden iş yaparsınız

    ha bide takındığınız tavırlar, girdiğiniz tripler gerçekten dışardan çok komik gözüküyor
    Yazılımcılarını bekliyorlar.Büyük ihtimal sistemlerinin korumasını falan ayarlıyorlar.Yamaları kırılmasın diye programcıları uğraşıyordur.Yoksa seni beni düşünseydi zaten 1 ay önce yamayı uygun fiyata online kullanma zorunluluğu olmayan yama yayınlarlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothamK -- 10 Temmuz 2020; 18:35:31 >




  • kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt
    Senin gerçekten de anlama sorunun var.O mesajı yazdığımda bu sistem açıklanmamış ve mesajı yazdığım saate kadar olan süreden bahsettim ben.Sen şimdi benim söylediğim lafları çarpıtıp mesajlarında benim adımı kullanıyorsun.Mesajı yazdığım saate kadar olan sürece kötü yönetildi diyenlere nankör demiştim ben.Adamlar her hafta açıklama ve bilgilendirme yapıp gayet iyi bir süreç yönetmişlerdi.Ama senin karın ağrın var üzerine alındın ve saçma sapan şeyler yazmaya devam ediyorsun.Ne dedim iyi oku iyi anla.Gamepass sistemi açıklanmadan önce konuştuk biz bunları.Ama anlarsan işte.Ortada bir şey belli değildi.Yersiz eleştirmenin manası yoktu.Şimdi dilediğin eleştiriyi yapabilirsin.

    Bu konularda emrecan ile çok karşı karşıya geldim ama en azından çok daha mantıklı cümleler kurup.kelimelerini seçerek yazıyordu.Ama sen anlamıyorsun ve söylediğim şeyleri çarpıtıyorsun.Uzun süredir senin gibisini görmedim.Sen 300 liraya yamayı al sonra cimere ve maliyeye şikayet et.Güle güle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Temmuz 2020; 19:32:48 >




  • evohan kullanıcısına yanıt
    Hocam ücretsiz gönüllü yamalarin önü tıkalı değil translatenin önü tıkalı. Lütfen ikisini karıştırmayın.

    Eşit kastettiğiniz şeyi anladım ama o tarz kişiler beklentiye girilecek kişiler değiller. Bir iki gözükür kaybolurlar. Bu yama ücretli ben ücretsiz yapıyorum diyenlerin kaçı devam ediyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 10 Temmuz 2020; 19:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda bilgim yok, gerçek şu ki gönüllü kisvesi altında projenin ticari amaçlandığı aşikâr. Sorun; bunların daha önceden açıklanmaması. Yazdıklarım kişisel fikrimdir ve eleştiri ötesinde değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    tamam benim anlama sorunum var tamam süreç 10 numara yönetildi sadece bugün son 2 saatte kötü yönetildi :) anlaştık mı? :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grihokkabaz

    Hocam o çeviri işinde çalışan insanlar mükemmel insanlardı sadece hakları yendi cd project onlar yerine 23 studiosu tercih etti
    Oyunu üç kere bitirdim üçünüde onların yamasıyla bitirdim
    Bir onlara bakıyorum birde şu paragöz insanlara bakıyorum
    Değerlerini bilememişiz
    İşte böyle gruplara destek olunmalıydı, bu arkadaşa sorduğumda şu an asla gönüllü çeviri yapmam dedi.
    Bu grup yama çıkardığında bile yıllarca ana konu üzerinden insanların sorunları ile ilgilendiler.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Yapımcı firma kendilerini oyalayıp el altından 23 studios ile çalıştı ondan dolayı hocam
    Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

    çeviri bitmiş. test bitmiş. ama yama 10 gün sonra yayınlanacakmış.

    bu kadar abes bir durum olamaz. hala daha hypelanmakmı istiyorlar dertleri ne açıkçası çözmedim.

    bide yoğun eleştiriyi kaldırmayınca konuyu kilitlemişler. oda ayrı bi komedi.

    yama işi gönül işi. bu işten para kazanamasınız benden söylemesi fazla kasmayın

    para kazanmak, için gidin stüdyo kurun belki resmi çevirilerden iş yaparsınız

    ha bide takındığınız tavırlar, girdiğiniz tripler gerçekten dışardan çok komik gözüküyor
    client hazır değilmiş onu bekliyorlarmış

    ya çok hayalperestler ya da programcıları yanlış yönlendiriyor.

    bu yamayı kopyalamak zaten oyun başlandığı anda oyun klasörü içindeki ilgili rpf dosyasını kopyalamak kadar basit. yazılan client çöp. istediği kadar encoding yapsın oyun başlarken o rpf dosyasını değiştirmek zorunda ve sonuç olarak hiçbir şeyi engelleyemeyecek.




  • Uzun zamandır bunlar bir gün baltayı taşa vuracaklar demiş ve o günü elimde mısırla bekliyor olacağım demiştim, fanboyları bana saldırmıştı sen ne diyorsun diye.

    Bunların derdi tasası para, anlayın şunu artık. Neymiş DH'den çekilmişler. Bak şunu yazın kenara, bir veya iki hafta sonra 'Özür Dileriz' diye bir konu açacak ve o konuda forum kullanıcılarına kendilerince bir açıklama yapacaklar. Çünkü gelir kapısı burası bunların.

    Birisi 'RDR 2'yi 6-7 aya yaymak istesem 120-140tl vereceğim yani, iyi para valla' demişti kahkaha attım. Ve şundan adım kadar eminim ki, o tüm konuları üste çıksın diye yorum attıkları hesaplarla bunları da okuyorlar. Okuyun okuyun.

    Merak etmeyin ama ileride bu game pass saçmalığını bırakıp, şu anki sömürdükleri parayla 'yetinmeye' devam ederler.

    Ayrıca nerede bunları savunan fanboylar? Buradalar mı hala daha?

    Ayrıca size Velkür cosplay'i yapayım mı?

    Arkadaşlar paranıza talibiz, bakın bunu kalın harflerle yazıyorum ki aranızdaki okuyamayanlar da okuyabilsin, böylece onlar da bize para versin.

    Keyfim geldi yemin ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    parayla çeviri almayın arkadaşlar, konuyu popülerde gördüm. madem çevirmişler en fazla 10 tl verin o da oyunu türkçe oynamak istiyorsanız, bana kalırsa hiç para vermeyin çevirilere. 50 tl verip almazsanız fiyatı düşürecekler kaçarı yok, size küsüp çeviriyi yayımlamıyoruz diyecek lüksleri yok. sadece bu fırsatçıların gazına gelmeyin, burada fake üyeliklerle kendilerine methiyeler yazmasını biliyorlar birazda kendilerinin nerede durduğunu öğrensinler. sırf text çeviri yaptılar diyede bu kadar abartmayın. görüyorum bazı üyeler sırf çeviri yapıyorlar diye böyle oluşumları yere göğe sığdıramıyor, bu kadar gazlamayın sonra böyle tepenize çıkıyorlar. en fazla oyunda hazır olan texti türkçe versiyonuyla değiştiriyorlar. bunun için bu kadar baştacı yapmaya gerek yok.
    Şu sözleri birileri yazmış mı diye ümit ediyordum. Geçmişte ne denli büyük oyunlar çevirildi be arkadaş. Kanmayın şöyle para göz vampirlere, emek emek diye geveleyip durduğunuz şeyi sıradan bir ingilizce bilen (ki günümüzde) her insan yapar. Gözü görsün eli tutsun yeter, ekstra bir yeteneğe gerek yok. Gerekli olan en önemli şey ona harcadıkları zaman - ki bu konuda da tek veya 2-3 kişilik ufak grublar bile ne oyunlar çeviriyor bir haftada ve ücretsiz...
    Koyarsın bağış sistemi isteyen samimi olarak hakkınızı verir.

    Ama bunların tek derdi para, para, para. Lütfen kanmayın şunlara yav şöyle yeteneksiz insanları el üstünde tutmayın. Yazık. Zamanında GTAV leri çıkarttılar, Oblivion - Skyrim'leri, Witcher veya Dragon Age leri çıakrttılar adamlar hiç bir laf etmeden. Ki RDR2'deki kelime sayısı ve verilen emek belki Skyrim'in yarısı eder. Üstelik bu oyunlarda çok ağır bir dil ve farklı farklı terimler bile bulunuyordu. Demek istediğim... Kanmayın şöyle yeteneksiz fırsatçı insanlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 11 Temmuz 2020; 3:40:13 >




  • Mısırımı aldım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3, Gears of War, Sea of Thieves gibi AAA oyunların 60-80 TL'ye satıldığı bir ortamda, 50 TL bir Türkçe yamaya fazladır.
  • bence eleştiri yapmayın daha fazla. eleştiri konusu açanların konuları 2dk da siliniyor. işi ticarete düşürenler yüzünden hesaplar patlamasın durduk yere.
  • Burda sürekli bu grubun yalakalığını yapan üyeler vardı. Onlar da gitse keşke peşlerinden. Serbest piyasa ekonomisinde tutup da bedelini ödeyip kullandığın bir hizmetin yalakalığını yapmak hangi aklın zihniyeti anlamak çok zor. Hınca hınç savunuyorlardı burda yama sahibini. Komedi resmen. Animus Projesi bile bu ekipten daha iyidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlar kene gibi hocam gitmezler hala ara sıra mesaj atıyorlar ılımlı ılımlı. Tırnak yiyerek düşünüyorlar şuan ne yapsak konuya nerden girsekte grubu savunsak diye:D küçücük bir an bulsunlar burayı yine mesaj yağmurunu tutarlar yüz olacak insanda yüz:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu çeviri grubunun kendimce daha önce onlara atfettiğim "kalite" sine güvenerek steam den Horizon Zero Dawn ve Deus Ex Mankind Divided satın aldım, daha sonra ücretli olarakta çevirilerini satın almayı düşünüyordum...ayrıca RDR2 yi de epic den satın almayı düşünüyordum...biraz önce game pass mevzusunu okuduktan sonra steam den aldığım oyunlara iade talebi oluşturdum...her neyse hiç uzatmak istemiyorum çünkü buranın forum olduğunun bilinciyle kuralların dışına çıkmadan özgürce düşündüklerimizi yazmak istediğimizde dahi rahatsız edici sulara girdiğimiz takdirde mesajlarımız siliniyor...şu kadar yaşındayım ama bu çeviri grubunun başlığı altında haksızca silinen mesajlarımı asla unutmayacağım

    Grubun yaptığı şu şey daha önce arkalarında durduğu o kadar çok şeye ters ki...1 nisan olsa şaka olduğunu düşüneceğim ama neyse..kelimelerin bittiği yer.




  • grihokkabaz G kullanıcısına yanıt
    la nerde 107
  • Sayın Velkür bunları da o sahte hesaplarından birisiyle okuyorsan eğer (ki muhtemelen okuyorsun) sana bir mesajım var, ağlayacaksan oynamayalım.

    Ama siz tabii böyle bir tepki beklemiyordunuz değil mi? Nasıl olsa bizim fanboylar yine bize destek çıkar, biz de bir iki tane "BİZLEY SİZLEYLE VAYIZ" deyip onları daha da coştururuz dediniz değil mi? Hey yavrum hey.

    Birisi "ücretsiz çeviriydi bağış dediler, bağıştı ücretli dediler, ücretliydi şimdi aylık ücrete dönüştürdüler" diye, şapkamı çıkartıp önünde eğildim. 10/10 doğru tespit. Eğer buna bir ses çıkartılmasaydı bunlar işi iyice ileri götürüp yıllık üyelik de açardı, bundan adım gibi de eminim.

    Baktılar ters tepti para sömürme planları hemen topuk. Cidden hala daha gülüyorum.

    Bakın dikkat edin, bunların fanboyluğunu yapan o arkadaşlardan ses seda yok. Muhtemelen bir dolaba girip tüm bu olayların bir rüya olduğunu hayal ediyorlar şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetstream Sam -- 10 Temmuz 2020; 18:52:5 >




  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Ukrayna vpn + epic kupon ile aldılar
    Ana konuda yazmışlardı nasıl yaptıklarını

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım benim mesajımda sana dair bir şey var mı? Yok. Senin yazdığın bir şeyle muhattap mıyım ben? Hayır. E ne diye tartışalım diye beni alıntılayıp bana laf atıyorsun ? Gerek var mı bizim konu dışında bireysel tartışmamıza. Anonymus sonuna kadar eleştirilebilir isteyen herkes kendi düşüncesine uymayan şeyi eleştirebilir. Ben bu sistemde sevmediğim tek yeri eleştirdim zaten bu benim düşüncem sen kendi düşüncen de tamamen eleştirebilirsin hatta adınız niye böyle len bile diyebilirsin kendi eleştirindir bu. Ama bana yazdığın şeyle bana laf atıyorsun. Size mantıksız gelen şey bana mantıklı geldi diye ben ekipten biri olmuyorum. Hiçbirini de bireysel tanımam etmem. Ben sistemi eksileriyle beraber güzel buldum bu benim kendi düşüncem maddi olarak bir sıkıntım yok beni çok sıkmadı fiyat konusu kalkıp kimseye de nasıl paraya ya da sisteme laf edersin demedim ben, kendi düşüncem bu. O yüzden durduk yere kalkıp laf atmana gerek yok. Bireysel tartışmamızın hiçbir lüzumu yok çünkü. Kal sağlıcakla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.