Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
75.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İçinde GAMİNG var diye hamburger alan tayfa yamanın fiyatını belirlemiş oldu arkadaşlar, bu kadar önemli bir proje walkure denen amatör arkadaşın tüy dikmesiyle hüsran oldu. Gerçekleri duyunca küsüp gitti. Bizde ona dhpass uygulamasını öneriyoruz dönüşü olmayan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grihokkabaz

    ...
    Witcher 3 gönüllü çevirisini yapan bir arkadaş bana zamanında gta 5 hediye etmişti, daha sonra o da oynamak isteyince ben ona başka bir gta 5 hesabı aldım, sonra RDR 2 alayım diyordum, bu arkadaş almış bana ödünç olarak RDR 2 hesabı verdi. Hakları ödenmez, para ile yapılan yamadan bile kat be kat iyiydi. Zaten bir işte tutku oldu mu, o iş müthiş olur.
  • ücretisz gönüllü çeviriler ve translate yamaların önünü tıkayan bir güruh kusura bakmasınlarda nereye giderlerse gitsinler bu oldu derdimiz
  • Fiyat çok makul olacak çok şaşıracaksınız yorumlarını okurken haralde 30 40 diyordum demek ki discord grubunda ki o kim oldukları belli olmayan kişiler 50 demeselerdi 100 tl falan yapacaklardı cidden potanyeli yok oldu yamanın üzücü hayırlısı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yama efsane olabilirdi Türk Oyun Çeviri tarihine adını her anlamda altın harflerle yazdırabilirdi ama canlı canlı mahvoluşuna şahit olduk ve tek sebebi iş bilmez yöneticinin süreci yönetememesi yoksa 10 numara yamaydı. Şu saatten sonra yamaya 5 tl deseler dahi efsane olamayacak ve bu grup her zaman bu kötü süreçle hatırlanacak umarım walküre dedikleri çocuk bırakır yöneticiliği ve grubun başına satış pazarlama dersi almış en azından seminerine katılmış biri geçer. Oyunu çevirmek yama yapmak başka, satış pazarlama reklam başka. Velhasıl cin başka peri başka. Yöneticiden tamamen umudu kestim ben o şahıs test yapsın çeviri yapsın çok iyi olduğuna eminim o konularda. Gruptan umudumu kesmedim çünkü güzel bir oluşum oldu ve çevirmen sayıları da bir hayli fazla discord üye sayısı da 4000leri bulmuşken yazık olmamalı gruba. Acil kendi içlerinde toplantı yapmalılar bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 10 Temmuz 2020; 18:18:46 >
  • dragon age origins, the witcher 3, gta 5, skyrım gibi oyunları çeviren grupların ne denli yüce gruplar olduklarını artık anlayabiliyorum.

    adamlar tek kelime laf etmediler, isteyen arkadaşlar gönüllerinden koptuğu kadar bağış atabilirler dediler o kadar.

    vallahi değerleri bilinmemiş :D

    yani demiyorum ki beleşe sahip olalım bu iş böyle devam etsin ama gidipte 50 tl gibi fiyatlar falan çekmekte olmuyor yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 10 Temmuz 2020; 19:16:57 >
  • bilmediğim için soruyorum bu yamanın çevirilen text sayısı skyrim,witcher 1-2-3, Fallout new vegas, Oblivion, mass effect 1-2-3 ten daha mı fazla. Daha azsa o oyunları çeviren ekipler niye para istemedi bu oyunlardan daha fazlaysa birşey diyemem. Para yine istesin ama gidipte indirimlerde bir kaç yöntemle 108 liraya alabildiğin oyunun yamasını 50 liraya satmayı hiçbir mantık açıklayamaz
  • İçerik yelpazesi genişleyecekse süreç içinde güzel sistem. 20 tl fazlasıyla ideal bir ücret benim gözümde çok bulunur az bulunur herkesin hür düşüncesi. Üyelik bitince ulaşamama sisteminin gözden geçirilmesi kanısındayım üç ay üyelik devam ettiğinde o ana kadar çıkmış yamalara sınırsız erişim vs gibi bir çözüm gelebilir. Hayırlısı olsun süreç içinde ne olacak bakalım. Animus bitmedi anonymousta bitmez. Forumdan çekilme kararınızı sonuna kadar destekliyorum. Hayırlısı olsun adınıza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    ayakta alkışlıyorum bu mesajı alnından öpüyorum
  • parayla çeviri almayın arkadaşlar, konuyu popülerde gördüm. madem çevirmişler en fazla 10 tl verin o da oyunu türkçe oynamak istiyorsanız, bana kalırsa hiç para vermeyin çevirilere. 50 tl verip almazsanız fiyatı düşürecekler kaçarı yok, size küsüp çeviriyi yayımlamıyoruz diyecek lüksleri yok. sadece bu fırsatçıların gazına gelmeyin, burada fake üyeliklerle kendilerine methiyeler yazmasını biliyorlar birazda kendilerinin nerede durduğunu öğrensinler. sırf text çeviri yaptılar diyede bu kadar abartmayın. görüyorum bazı üyeler sırf çeviri yapıyorlar diye böyle oluşumları yere göğe sığdıramıyor, bu kadar gazlamayın sonra böyle tepenize çıkıyorlar. en fazla oyunda hazır olan texti türkçe versiyonuyla değiştiriyorlar. bunun için bu kadar baştacı yapmaya gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: singlemalt

    İçerik yelpazesi genişleyecekse süreç içinde güzel sistem. 20 tl fazlasıyla ideal bir ücret benim gözümde çok bulunur az bulunur herkesin hür düşüncesi. Üyelik bitince ulaşamama sisteminin gözden geçirilmesi kanısındayım üç ay üyelik devam ettiğinde o ana kadar çıkmış yamalara sınırsız erişim vs gibi bir çözüm gelebilir. Hayırlısı olsun süreç içinde ne olacak bakalım. Animus bitmedi anonymousta bitmez. Forumdan çekilme kararınızı sonuna kadar destekliyorum. Hayırlısı olsun adınıza.
    arkadaşı burada unutmuşlar
    evde tek başına filmi geldi aklıma
  • enteresan aksam eve gel dh sayfası türkçe yama :rd 2 fiyat 50 game pass 20

    enteresan sonra yorumları oku hepsi birbirinden ilginç

    enteresan binbaşılar yarbaylar çavuşlar yorumlarda birbirine girmiş nerdeyse

    enteresan yamayı yapan grup forumdan kaçmış

    enteresan 10 temmuz süpriz olacak diyenler yorumlarda dediklerini tutturdu

    enteresan yama 20 temmuzda çıkacakmış

    enteresan izine çıktım şu oyunu bir umut türkçe oynarım diye iznin 6 günü bekledim bekledim şimdi kaldı geriye 6 keyifler kaçtı

    uzatmadan ne bu grubun destekcisi nede şakşakcısı değilim evet bir hevesle bekledim yalan yok almaya niyetliydim bu güne kadar ama makul olan ve şuanda çıkmış olan bir yama olsaydı
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Hocam o çeviri işinde çalışan insanlar mükemmel insanlardı sadece hakları yendi cd project onlar yerine 23 studiosu tercih etti
    Oyunu üç kere bitirdim üçünüde onların yamasıyla bitirdim
    Bir onlara bakıyorum birde şu paragöz insanlara bakıyorum
    Değerlerini bilememişiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmemek üzere defolup gitmişlerse güzel. Ücretsiz çeviren adamlara salça oluyorlar üstüne. Çok sevindim gitmelerine, birde utanmadan 50 tl ye yama satmaya çalışıyor burada. Hayır neyin kafasını yaşıyorlar onuda anlamadım. Bedava verme anlıyoruz da gidip insanlara 50 tl ye ittirme nedir onu geçtim pass saçmalığı nedir. Gerçi bunlarda yüz yok yine gelirler konularını açarlar görürsünüz. Açmasalar ile onların çevirdiği bir oyunu burada gönüllü çeviren olursa eğer gelip o adamın konusunu baltalarlar başka üyelikler üzerinden
  • 👎 Şu çeviriye elli lira verenlerin bir sonraki harcamalarını İngilizce öğrenmeye yönelik yapmalarını tavsiye ederim.

    Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu
  • çeviri bitmiş. test bitmiş. ama yama 10 gün sonra yayınlanacakmış.

    bu kadar abes bir durum olamaz. hala daha hypelanmakmı istiyorlar dertleri ne açıkçası çözmedim.

    bide yoğun eleştiriyi kaldırmayınca konuyu kilitlemişler. oda ayrı bi komedi.

    yama işi gönül işi. bu işten para kazanamasınız benden söylemesi fazla kasmayın

    para kazanmak, için gidin stüdyo kurun belki resmi çevirilerden iş yaparsınız

    ha bide takındığınız tavırlar, girdiğiniz tripler gerçekten dışardan çok komik gözüküyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 10 Temmuz 2020; 19:28:45 >
  • YildirimBuyucusu kullanıcısına yanıt
    belli ki patron adamsın. bana ve birkaç arkadaşa daha rdr2 çevirisi satın alabilir misin? şakşak değilsin ya hayrın dokunsun. malum bizim sokağa atacak param olsa da atılacak yere doğru atarım.

    adamlar milletin aklıyla dalga geçiyor gelmişsin hala savunuyorsun. naptınız siz arkadaşlar bu ne saçmalık demiyorsun. belli ya tuzun kuru ya da sende bunların içinde olan bir adamsın. 2. ihtimal o kadar belli ki..
  • Direkt 50 tl deseydiniz insanlar sadece fiyat tartışırdı eleştirirdi ama Pass olayı olmamış. Öncelikle ayrı bir konu açıp böyle fikrimiz var ne düşünüyorsunuz deseydiniz geri bildirim yapardık siz de ona göre adapte ederdiniz ama bir anda böyle bir şey yapmaları tepkiye neden oldu.
  • Bu dediğiniz dizi film çevirileri gecerli. Hiçbir oyunda hazır txt diye bir şey yok. O iş sandığınız gibi değil yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt
    Bence en efsane yama star wars the old republic yamasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.