Şimdi Ara

Neden çevremde çok kız olduğunu anlamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhabalar0223 -- 21 Ekim 2024; 17:48:11 >

• Çirkin değilsindir yoksa emin ol 1 tane bile sevgilin olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maskülen erkeksi bir çekiciliğin vardır hocam. her şey güzellik, yakışıklılık değil. cinsel çekicilikte önemli. biz nasıl yüzü çirkin ama fiziği sağlam kızları seviyorsak, öyle bir şeyler vardır sendede. benim gözlemim şudur ki kadınlar tipten çok cinsel anlamda çekici erkekleri tercih ediyor.

mesela ten rengin esmerdir(kadınların esmer teni daha erkeksi bulduklarınıı düşünüyorum.) erkeksi bir duruşun vardır, sakalların gürdur, omuzların geniştir. vs vs. belkide karakterin iyidir, güven veriyorsundur.

nickindeki numaraların plaka olduğunu düşünürsek sanırım doğulusun. doğulu ve daha doğrusu sıcak iklimde yetişen erkekler daha erkeksi oluyor ve kadınlara çekici gelebiliyor. çünkü sıcak iklimde erkeklik hormonu daha fazla salgılanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 2 Ocak 2024; 19:49:33 >
  • Aynen esmerim kardeşim hatta baya bir esmer omuzlarım geniş değil sakallarım ise iyidir. Hiç bu şekilde düşünmemiştim benim bildiğim kadınlar yakışıklı erkekleri cinsel anlamda çekici bulur.

• gay olabilir misin acaba?

• namaste1968 kullanıcısına yanıt

Ne alakası var

• Ss atsana merak ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendisi resim attı bana çirkin falan değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • banada atar mısınız hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.