Şimdi Ara

Anneannemi mirasta tokatlamışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşleri kandırıp boş kağıda imza attırmış. anneannemi devre dışı bırakmışlar.

hala bağlar bahçeler tarlalar ortaya çıkıyor fakat bize hiçbirşey düşmüyor.

ne yapmak lazım beyler.

mal el değiştirse bile hakkımızı arayabiliyoz mu? dava falan açsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 22 Ağustos 2023; 9:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• la yardım edin

• avukat tutun

• Geri dönüşünün olacağını pek sanmıyorum, bizimkilerde de buna benzer durum var. Bir yer daha var zamanında tapu almayı akıl edememişler, en kötü 100m geleceği var. İspatı yok işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ispatı nasıl olacak hocam. yazılı belge diyor. kaç sene geçmiş üstünden

• 10 sene geçti ise pek bir şey anlamaz ama 10 sene geçmediyse hak talep edebilirsiniz,

• Ben de 10 sene diye biliyorum, 10 sene geçmedi ise çatır çatır dava açma hakkın var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşı büyükse akli dengesi yerinde değil olayı fln oluyor mal el değiştirirse bile satış fiyatı üzerinden değer biçilir satan kişiden alınır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahırette, Üzerinde yarım gram gümüş değerinde ( 1 gram bile değil ) kul hakkı olan kişinin, hem cemaatle kılınmış, hem de kabul olmuş 700 namaza denk gelen sevabını alıp, hak sahibine veriyorlar Sevabı kalmamışsa, hak sahibinin işlemiş olduğu günahlar buna yükleniyor.

Bu mühim bilgiyi sözkonusu kişilere duyurun, gerisini onlar düşünsün. Bu dünyada mazlum olan, alacaklı olan ahırette çok kârlı çıkacak ve kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Aynen abi şurdan bana bi tombul efes alsana

• Aynı olay benim de anane var. Burdur'un yarısı neredeyse bunlarda ama üvey annesi kardeşleri oyuna getirmişler hep vekalet olayları. Ne yerler var saysam bitmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.