Şimdi Ara

Anlamsız Şekilde Restart Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Aşağıda yazdığım sisteme sahibim.Benim sorunum ise bilgisayarın durduk yere kendini resetlemesi.Windows açılırken dahi bazen resetliyor kendini.Windows açıkken resetlediğinde ise sysdata.xml hatası veriyor.Araştırmam sonucu sorun ramlerde olabilir kanısına vardım fakat memtest86 programıyla tarattığımda ramde bir hata bulmadı.Slotları da değiştirip denedim sonuç yine aynı.Win7 den XP ye dönüş yaptım ondada düzelme olmadı.Acaba neden yapıyordur bunu bi bilgisi olan var mı ?

MSI P45 Neo
    Q6600 3.4GHz
    HD7850 2GB GDDR3 128Bit
    60GB Corsair GT3 SSD
    160GB Seagate HDD
    550W LC Power PSU
    2GB DDR2 800 MHz Kingston (tek modül)

Hata raporunda ise bunlar yazıyor;

C:\DOCUME~1\Inpa\LOCALS~1\Temp\WER2e10.dir00\Mini010413-01.dmp
    C:\DOCUME~1\Inpa\LOCALS~1\Temp\WER2e10.dir00\sysdata.xml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4gn3t!c -- 4 Ocak 2013; 8:23:31 >

MSI MPG Z490 Gaming Edge WiFi - Intel i5 10600KF - Gigabyte Vision RTX 3070 8GB - 2x8GB Corsair Vengeance Pro 3200Mhz - 256GB XPG Spectrix S40G m2 SSD - 2TB Seagate Barracuda HDD - Cooler Master ML240L V2 - Cooler Master MasterBox TD500 Mesh - 750W GX Cooler Master

• kardeş formaat atcaksın başka çaren yok eğer resetten sonra normale dönüyorsa gelan hata raporunu kapa rahatsız etmesin ama forattan başka yok

http://forum.donanimhaber.com/m_5553792/tm.htm
  • Selam Dostum;

Öncelikle sorunun ramlerden olabilir(memtest yaptıgını söylüyorsun fakat birkaç kez daha yapmanı tavsiye ederim, ben ilk seferde sorun olmadıgı halde 1kaç denemeden sonra bozuk remlerle karşılaştım)
    ayrıca remleri başka bir bilgisayarda kontrol et, ardından CPU kontrol et fazla ısınıyor olabilir? (overlock yapmışsan kesin fazla ısındıgındandır.)
    Son olarak tüm donanımların özellikle ekran kartının driverlarının dogru yüklendigini kontrol et.
    Hiçbirşeyde sorun yoksa, pc kurduktan sonra sistemin temp dökümaını kontrol et!
    C:\documents and settings\[Kullanıcı Adın]\ local settings\temp
    Buradan tüm klasörü sil, ardından restart yap! Sorun giderilmiş olacaktır.
    Bunları bir dene eger olmazsa yada karşılaşacagın bir sorun olursa yaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Sürekli Reset Atıyor
    15 yıl önce açıldı
    Telefon Sürekli Reset Atıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.