Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN HATA VERMEDEN MASAÜSTÜNE ATIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Ryzen 7 9700X 3.8GHZ 5.5GHZ 40MB 8C/16T 65W AM5

ASUS PRIME X670-P-CSM DDR5 AM5 (ATX)

Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5200MHz Siyah CL36 KF552C36BBE-16TR

Palit RTX4080 SUPER Jetstream OC 16GB 256Bit GDDR6X

Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD SNV3S/1000G

AIGO AI 240mm RGB Siyah Sıvı Soğutma

FSP CMT591M 850W 80+ Bronze PCIE 5.0 ARGB 4x120mm MidTower Kasa

Pc parçalarim bunlar yaklaşık 8 ay falan oldu alalı

Sorunsuz bi̇r şeki̇lde csgo, lol, valorant oynayabi̇li̇yorum saatlerce ama ne zaman forza 5, ac valhala,dyi̇ng li̇ght 2 veya benzeri̇ hi̇kayeli̇ oyun açsam 5-10 bazen 15 dk sonra hi̇çbi̇r hata bi̇ldi̇ri̇mi̇ vermeden masaüstüne atıyor. Ne mavi ekran veriyor ne de kasma donma kapanma yaşıyorum sadece masaüstüne atıyor.

Windows 10 pro kullanıyorum. Ekran kartı ,işlemci ve ram gibi donanımların yük altında sıcaklık kontrollerinde hiçbir problem gözükmüyor. Oyunları açıp kontrol ettiğimde de sıcaklık değerlerinde bir problem olmuyor. Sürücülerin hepsi güncel. Ramleri ve ekran kartını söküp tekrar taktım.

Artık sıkıldım 2 haftadır çözüm bulamıyorum ve sadece online oyunları oynayabiliyorum lütfen yardım edin.

• AyBoOoO A kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz online oyunlar, ekran kartından çok işlemci kullanan oyunlar. Hikayeli oyunlar da ekran kartına yük bindiriyor. Hydro K Pro 850w modeli var sanırım kasada. Muhtemelen ekran kartı yüksek watt çektiğinde güç kaynağı yetersiz geliyor. Yetersizden kastım 12v kanalından verebildiğini iddia ettiği 850w değerinin yetersiz gelmesi değil. Anlık artışlarda yetersiz kalması.

Bunun dışında sürücü sorunu da olabilir tabii ki. Şu an eski de olsa en sorunsuz Nvidia driver 566.36. Eski driverı DDU ile temizleyip bu versiyonu kurup deneyin.

Windows içinde olay görüntüleyici var. Oradan hata kodu varsa alıp gönderebilirseniz bakarız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.