Şimdi Ara

[Anket] İstanbul'da En iyi İngilizce Dil Kursları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
64.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-English Time
    2-British English
    3-Just English
    4-Amerikan Kültür Derneği,
    5-Wall Street
    6-DİLKO
    7-World Of English
    8-English4life
    9-Kent English
    10-Özel Ders

    Unuttugum varsa yazın o kadar da aklımdan tutamam arastırdıgım kadarıyla en ıyı ıngılızce kursu Just English.



  • Boğaz içi üniversitesinin var berlitz var açıkçası bende 2 haftadır araştırdım ama ne yaparsan yap hepsinden şikayet var. Senin anlıcağın seçeneklerde eleye eleye 3 tane kaldı wall street british time ve berlitz kalmıştı tercihimi British time dan yaptım kayıt oldum eğer yazılacak arkadaşlar için söylüyorum imkanları var ise Boğaziçi ünv. gitsinler bence benim yol sorunum olmasa idi kesinlikle tercihim olabilirdi ama bana en uygun olan british time olduğu için oraya yazıldım umarım hakkınızda hayırlı olan bir yere yazılabilirsiniz saygılarımla
  • Üniversitelerin ingilizce kursları bence

    Tabi daha hiçbi yere gitmedim fikir olarak söyledim
  • british time en kötüsüdür önünden geçmeyiniz. arkadaşımın ora ile mahkemesi bile oldu düşünün ne kadar sorunlu olduğunu çok problem yaşarsınız eğer gerçekten bişi öğrenmek istiyorsanız wallstreet gidin.
  • Dilfem'i tek geçerim.Saçma sapan konuşanlar oluyor fem ve dilfem hakkında ama gitmeden kimse bilemez !
  • Just engilish
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwarrior -- 6 Şubat 2013; 17:38:07 >
  • Türk ingiliz kültür derneği nasıl
  • Ben bugün British Enlish'e kaydoldum... Ama forumu okuyunca pişman olur gibi oldum :( British English'e genelde kötü not verilmiş. Böyle düşünenler nedenini açıklayabilir mi?

    Bakalım dersler başlayınca görcez, iyi mi kötü mü?
  • www.istanbulenglishclub.com
    profesyonel konuşma eğitimleri ve birebir özel dersler.sanırım özel ders kategorisinde yer alabilir.
  • Özel Ders kesinlikle !, ingilizcenin temeli toplu halde alınamaz takıldığın küçük noktaları sınıfla paylaşamazsın , öğrenemezsin. Ben English Time ve British English'e gittim 1 sene boyunca ikisine denedim . Ama başarılı olamadım. Bu sene Özel Hoca lakaplı bi öğretmenden 10 saate yakın eğitim aldım şimdi anadilim gibi dalga geçiyorum ingilizceye bayağı uğraştım ama işin püf noktaları ve devamlı kendini zorlayarak konuşman lazım bu konularında iyi seçilmesi lazım senin ilgini çekmesi ve zorlaması gerek... Gramer konusundada aynı şey geçerli...
  • Daha önce amerikan kültürde eğitim aldım ve memnun kaldım
  • Beyler bende dil için İngiltereye falan gönderen kursları arıyorum var mı bildiğiniz?Bende 2 sene kursa gittim iyiydi ingilizcem.Fakat pratik olmayınca insan unutuyor şimdi birde askerlik var.Bildiğiniz iyi bir kurs var mı?Tavsiye edebileceğiniz yurt dışına eğitim için gönderen?Askerden hemen sonra giderim.
  • Bu listeyi yapmış olmanız üzücü, Dünya'daki en büyük dil okulu Berlitz'dir. Ve Amerikan-Japon ortaklığıyla yürütülmektedir. Türkiye' de de 4 adet şubesi bulunmaktadır.

    Ayrıca yine dil eğitimleri konusunda Dünya'nın en büyük kurumlarıyla çalışmaktadır. %80 kurumsal anlamda çalışmalar yürüttüğümüz için Bireysel hizmetlerimize yeni yeni tanıtım yatırımları yaptık. Şu anda hurriyet habertürk eksisozluk gibi sitelerde de reklamlarımızı görebilirsiniz.

    www.berlitz.com.tr adresini ve referansları incelemenizi öneririm.
  • Ben Dilko English'in Bakırköy şubesine kayıt oldum ve herkese öneririm dilkoyu. Fiyatları da uygun. Bu aralar yurt dışı için kampanyası da varmış, belki bir kur daha alıp bedavaya 1 ay İngiltere'de kalabilirim!
  • İngilizcemi geliştirmek için üniversiteden sonra bir sürü kurs denedim. Tabii hepsinden bir şeyler öğrendim ama bir yabancı durdurup yol sorduğunda dahi donup kalıyordum. Ağzımı açıp iki cümle kuramıyordum. Çok araştırma yaptım, callan method eğitimi veren bir okul buldum. Method'dan memnun kaldım, herkese de tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antinkuntin1985 -- 14 Haziran 2014; 1:13:08 >
  • Yazılanların hepsi milyonlarca şikayete sahip kurslar.
  • Aaa TÖDOK unutulmuş beyler bayanlar :) Tödok ile görüşmeden kayıt mayıt olmayın bi yere
  • Herkese selam,

    Arkadaşlar eğer bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimseye danışmayın. Özellikle böyle buram buram reklam kokan forumlardan sonuç alamazsınız. Araştırın ve gitmek istediğiniz kurs yada hoca hakkında internetteki şikayetlere bakın. Şikayetin azı çoğu olmaz. Şikayet şikayettir. Tüm kurslar temelde aynıdır ve yüzden yüksek bedeller ödeyerek paranızı boşuna kaptırmayın. Şöyle bir bakıyorum her sokak başı bir kurs, internette herkes uzman eğitimci ve en iyi. Pasta daraldıkça nereye saldıracaklarını, hangi sloganı bulacaklarını şaşırıyorlar.

    Size tavsiyem, gidin konuşun, ortamı görün. Peşin para vermeyin ve kesinlikle senet veya kredi kartı taksiti gibi güven sarsıcı ve sizi oraya bağlayıcı sorumluluklardan uzak durun. Eğer bir kurum öğrettiğini iddia ediyorsa, öğretir. Sizin gitmenizden korkmaz. Başarısı zaten buradan gelir.

    Ben özel bir okulda okuduğum için çok şanşlıydım ve İngilizce biliyorum ve aileme bu konuda duacıyım ama eşim ne yazık ki, aynı şansı bulamamış ve yıllarca o kurs senin, bu ders benim sürünmüştü. Bir tanıdığımız vasıtasıyla Erhan Sarıoğlu adında birinden randevu aldı ve bir eğitime katıldı. Benim öğrenme tarzıma göre baştan sona saçmalık gibi görünen bu eğitim sürecinde kavgasız bir günümüz geçmedi desem yalan olur. Aşırı ödevler, abuk sabuk sloganlar ve sinirli bir koca. Yardım etmek istiyor ama sisteme ve ne anlatılmak istendiğine bir türlü giremiyordum. Zamanla eşimdeki değişimi gördüm ve ilk düşüncelerimden utandım. Herkese tutar mı bilmem, herkes bu zorlamaya katlanır mı bilmem, herkes bu tip baskıya boyun eğer mi bilmem ama bildiğim tek şey hoca her ne kadar aksi, katlanılması zor bir kişilik olsa da hakkını verdiği.

    Matematiksel İngilizce veya sayısal İngilizce diye bir metodu var.
    Arzu ederseniz,www.ingilizceegitimi.com adresinden bakabilirsiniz.
    Sizlere son tavsiyem, eğer iletişime geçmek isterseniz mutlaka katılım koşullarını okumanız, aksi taktirde sizinle konuşmuyor bile.
    Dedim ya, biraz tuhaf ve aksi bir adam.

    Sağlıcakla kalın,
    Emine Tezol
  • Hakikaten buram buram reklam kokuyor...

    Kursların ki yetmedi özel hocaların reklamı başladı...

    Gene yeni üyelik... Gene ilk mesaj reklamasyon...

    Ya tutarsa...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.