Şimdi Ara

Ankaralı Arkadaşlar Yardımınız Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakanlıklar Milli Müdafa Caddesi' nde veya buraya 10 dakika yürüyüş mesafesinde ücretsiz otopark veya cüzzi ücretli (5 saat park edilecek) otopark var mıdır?
    Varsa tarif edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milli müdafa caddesi uzun bir cadde Neresine gideceksiniz tam olarak? Yakın olarak biraz yukarıda Kocatepe Camii nin orada otopark var Nereden geleceğinizi bilmiyorum ama Çankaya Belediyesi otopark'ı var Demirtepe tarafında çok katlı otopark var Bunların dışında ufak tefek birçok otopark var
  • Milli Müdafa Caddesi No:22

• Kızılay AVM'nin altındaki otopark en yakını.
    GMK'dan Tandoğan'a doğru giderken Menekşe Sokağa girince sağda açık otopark var.
    Sokakta pasaj altlarında kapalı otoparklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 13 Mart 2017; 20:19:1 >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Yukarıda ki mesajda arkadaşımızın söylediği yerler size çok yakın Ayrıca demirtepe çok katlı otoparka da uzak sayılmazsınız Açık otoparkta bazen doluluk durumuna göre anahtarı bırakmanızı isteyebiliyorlar Fiyatlar da 4 saat için 7 tl 5-6 saat için de 10 tl yi geçmez
  • Teşekkür ederim

• Metropol Sineması'nın iki yanındaki binanın (Kocatepe Camii'ne doğru) arka bahçesi otoparktır. Anahtar bırakılabilecek, güvenilir bir yerdir. İster 1 saat bırakın ister bütün gün, fiyat fiks 10 tl. Bakanlıklara yürüyerek 5 dk mesafede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Bakanlıklar Milli Müdafa Caddesi' nde veya buraya 10 dakika yürüyüş mesafesinde ücretsiz otopark veya cüzzi ücretli (5 saat park edilecek) otopark var mıdır?
    Varsa tarif edebilir misiniz?

hakan ne işin var ankarada?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanı batıkent veya macunköy metro istasyonları otoparkına bırakıp (parklar ücretsiz) metro ile gideceğin yere gidip gelebilirsin. Hem daha ucuz olur hem de anahtar bırakıp aklın otoparkta kalmaz........
  • Kızılaya park etmek üzere araç sokmak delilik. Bahçelievler ankaray istasyonunu orada bi yere koyup kızılaya ankaray ile geçin ya da çetin emeç / dikmen / balgat civarına bırakıp dolmuşla geçin

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

Kızılay AVM'nin altındaki otopark en yakını.
    GMK'dan Tandoğan'a doğru giderken Menekşe Sokağa girince sağda açık otopark var.

Abi kızılay avmnin otoparkına bir kere girme gafletinde bulundum. Bir kere otopark değil orası sığınaktan bozma biryer... Çalışanlar anahtarı sileceğin önüne koyun gidin diyor. herhangi bir kişi gitse otopark ücretini ödeyerek istediği arabayı çıkarır oradan. Güvenlik açısından tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperio_o

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

Kızılay AVM'nin altındaki otopark en yakını.

Abi kızılay avmnin otoparkına bir kere girme gafletinde bulundum. Bir kere otopark değil orası sığınaktan bozma biryer... Çalışanlar anahtarı sileceğin önüne koyun gidin diyor. herhangi bir kişi gitse otopark ücretini ödeyerek istediği arabayı çıkarır oradan. Güvenlik açısından tavsiye etmiyorum

Üstat, Ankaradaki bir çok otoparkı ve valeleri bildiğime emin olabilirsiniz.

Ben sürekli kullanırım orayı, üstelik de ciple giriyorum. Bir sıkıntı yaşamadım hiç. Hiç de anahtar bırakmadım.

Yanıtı da yardım istediğiniz için yazmıştım. Madem iyi biliyorsunuz, bence akla da ihtiyacınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 14 Mart 2017; 18:37:53 >

• volkan.d kullanıcısına yanıt
    Bu durumda en mantıklı yer Kızılay AVM

Saati ne kadar?

• Kızılay Avm de hiç anahtar bırakmadım

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Kızılay avm de otopark olduğunu ilk defa duydum bekirim. Ben genelde işim olduğunda orada Allah bacak,baldır vermiş diyerek Anıttepe tarafında hani bu güvenpark dolmuşlarının gittiği yolun sonundaki bölge...

Hah işte orada jandarma orduevinin yakınına bırakıp yürüyorum,içeriye almıyorlar otopark olsa oraya bırakacaz da paşalar öncelikliymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.