Şimdi Ara

Ankarada yokuş çalışmak için alan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Debriyaj çok üstte kavrıyor düz yolda az çok alıştım biraz da trafiğe çıkmadan yokuşta kaldırma çalışmak istiyorum. Tercihen keçiörene yakın bildiğiniz çalışmak için uygun alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keçiörende her yer yokuş değil mi?
    Ayrica duzde yada yokuşta kalkış farklı değildir. İlk zamanlar el freni ile kalkarsın olur biter.
    İlla yokuş öner dersen basin caddesinin paraleli gata tarafindaki dik sokak hemsakin hem de merkezidir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamil Ocak Mahallesinden Kuzey Yıldızına doğru tırmanın sonra inin sonra tekrar tırmanın çapraz düz falan bir sürü yokuş var bırak onu inerken bile yokuş çıkıyorsun ilginç biyer...

Ayrıca sabah sabah bana orayı hatırlatman...
  • Vadi konutlarının otopark girişinin olduğu sokak gayet yeterli.

Ancak bana daha iyisi lazım derseniz, uzak ama, Köroğlu işkembecisinin yanından yukarı doğru bir yol çıkar. Orada arabayı kaldırabiliyorsan, zaten tepe tırmanma yarışına katılabilirsin demektir.
  • titreşim olduğu kisma getir ayağını kolayca çıkarsın tavsiyem bi yokuşta deneme yapman çabuk kaparsın

yozgat bulvarinda opet in orası uygun en sağda rahat rahat çalışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syndicatedynamics -- 6 Ağustos 2015; 10:27:49 >
  • Yaşamkent hem boş bol bol yokuş vardır ama size uzak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

titreşim olduğu kisma getir ayağını kolayca çıkarsın tavsiyem bi yokuşta deneme yapman çabuk kaparsın

Orası eve yakın çalışayım dedim ama dolmuşçu kardeşler (!) sağda kim daha yavaş gidecek yarışı yaptığı için sıkıntı oldu.

Basın caddesi öneren arkadaşa teşekkür ediyorum, dediği gibi hem sakin hem dik bir yokuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çinçin uygun hocam her yer yokuş

• İstanbul'da olsaydınız Çağlayan'a gidin derdim. Dik yokuşta kamyoneti kaldıramadık. Arkasına tam teker üstüne kaldırım taşını koyduk. Bir iki tane de eleman bindirdik. Belediyenin kaldırım taşı aylarca kasada gezmişti. Berbat sokakları var. Çok dik.
  • Etimesgutta epey Yokuş var

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Çinçin uygun hocam her yer yokuş

Gitmeden önce google görsellerden nasıl bir yer olduğuna bakın .

• quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Çinçin uygun hocam her yer yokuş

Gitmeden önce google görsellerden nasıl bir yer olduğuna bakın .

Çinçin yerine gülveren veya hıdırlık düşünürüm daha sağlıklı

• balataları yakarsın aman dikkat. kurtuluşa git 50.yıl parkının o civarlar hep yokuş. öveçlerin içi de genel olarak hep yokuş. zaten baktığından çankaya ilçesi yokuş in çıktan oluşuyor
  • 1991 yılından beri şoförüm. Ayıplamazsanız bir şey soracağım. Yokuşta araba kaldırılacak. Aşağıdaki maddelerden hangisi balatalar için uzun ömür sağlar.

1. El freni ile kaldırmak.
    2. Debriyajdan hafif ayağı çekmek. Sağ ayağı frende tutmak. Motorun sesinin değiştiğini hissedince frenden kaldırıp gaz verip yürümek.
    3. Debriyajdan hızlı bir şekilde kavrama noktasına kadar çekip kesik kesik gaz verip kalkmak.

Hangisi balatanın ömründen yemez. Veya en az yer. Ben 3. şıktaki gibi kaldırıyorum. En dik yokuşlarda bile. Oldum olası böyle kalkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

1991 yılından beri şoförüm. Ayıplamazsanız bir şey soracağım. Yokuşta araba kaldırılacak. Aşağıdaki maddelerden hangisi balatalar için uzun ömür sağlar.

1. El freni ile kaldırmak.
    2. Debriyajdan hafif ayağı çekmek. Sağ ayağı frende tutmak. Motorun sesinin değiştiğini hissedince frenden kaldırıp gaz verip yürümek.
    3. Debriyajdan hızlı bir şekilde kavrama noktasına kadar çekip kesik kesik gaz verip kalkmak.

Hangisi balatanın ömründen yemez. Veya en az yer. Ben 3. şıktaki gibi kaldırıyorum. En dik yokuşlarda bile. Oldum olası böyle kalkarım.

Bana sorduysanız bilmiyorum, 7 aylık şoförüm. Kursta öğretilen 2. Yöntemdi.

Ama araç dizeldi sadece kavramayla 20 25 km hıza çıkabiliyordu.

Birkaç yerde okuduğumda da el freni ile kalkmak balatalar için daha sağlıklı olduğunu öğrendim ama ne derece doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 6 Ağustos 2015; 12:04:45 >

• Direkt size değildi. Üstadlara sormuştum.
  • yav evinin çevresinde yakınlarda mutlaka yokuş vardır şimdi sana kalkıp desemki elmadağa git gidecekmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

yav evinin çevresinde yakınlarda mutlaka yokuş vardır şimdi sana kalkıp desemki elmadağa git gidecekmisin

Haftada 3-4 gün gittiğim yer ama arabaya alıştığım için gidemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

titreşim olduğu kisma getir ayağını kolayca çıkarsın tavsiyem bi yokuşta deneme yapman çabuk kaparsın

Orası eve yakın çalışayım dedim ama dolmuşçu kardeşler (!) sağda kim daha yavaş gidecek yarışı yaptığı için sıkıntı oldu.

Basın caddesi öneren arkadaşa teşekkür ediyorum, dediği gibi hem sakin hem dik bir yokuş.

gece çık çok rahat olursun

• dikmen caddesinden yukarı kekliğe doğru giderken soldaki yokuşlardan seç beğen. oraları hak edebilirsen hiç bir yokuştan korkma. İstanbulda yokuş görmemişler geçen bir yokuşun ne kadar zor olduğundan bahsediyorlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.