|
kamp yapmak ve şehiriçi kullanmak için araba tavsiyesi
-
-
Bütçe , otomatik mi -manuel mi , piyasa aracımı- f/p araç mı bunların bilgisini alabilir miyiz -
evet az bilgi vermişim.. otomatik tercihim ve ikinci el olarak almayı planlıyorum bütçem ortalama diyebilirim.. -
Bütçe nedir hocam? Kamp olayını detaylandıralım kış kampı var mı? Sadece yaz mı? Sahil tarzı mı dağlık yayla kampı mı? Ona göre hepsini karşılayacak bir araç önerelim ya da daha ekonomik bir şey...
Bu arada araçta yatmayı önermem. Çadır ve şişme yatak çok daha iyi olur. Araçta uyumak için komple ön cama vs perde yaptırmak lazım. Özellikle yazları arabaya güneş gelirse hemen kalkıp aracı oynatmak gerek sırılsıklam uyanırsın gölgeye çeksen hemen soğumaz yatamazsın. Çadır bir çok noktada daha avantajlı, hava sıcakken gece cam açsan sinek gelir sineklik yapman lazım araca çadırda sineklik pencere açarsın olur biter.
Benim araçta yatarak kamp tecrübelerim iyi olmadı. Çadır çok daha iyi oluyor. -
Hocam sizin ilacınız hafif ticari eat8 şanzımanlı 2020 üstü rifter, berlingo ya da opel combo olabilir. Dizel oldukları için deposuna webasto da bağlatabilir, bu sayede kış kampında da keyifle yola çıkabilirsiniz. Ilerleyen zamanda tavanına orta boy bir güneş paneli bağlanabilir , güneş paneline ihtiyacınız olmayacaksa da araçların full paketlerinde cam tavan var yıldızları seyredebilirsiniz. Arka koca bagaj kapağının gölgesi altına sandalyenizi kurup oltanıza balıkların takılmasını bekleyebilirsiniz yani tam hobi aracına dönüşebilirler.
Bazı paketlerinde 220v de olması gerekiyor.
Şehiriçinde de gayet rahat kullanılır bir panelvan kadar buyuk degil hemen hemen bir c suv kadar uzunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 11 Ekim 2023; 20:3:16 > -
egea crosswagon. ticari araç alma derdi bitmez. her çevirmede durdururlar. o köprüden geçemen bu kavşaktan dönemen falan evrak filan muayene. bitmez derdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 11 Ekim 2023; 20:6:34 > -
Panda cross 4x4 is gorebir koltugu yatirir uyursun da ha cok rahat olmaz belki ama her yere gidersin 4x2 modda da sehir ici ekonomik -
hocam kamp diyince biraz uzun süreli tatiller geliyor akla yanlış ifade ettim sanırım. benim istediğim bir haftasonu tek başıma arabamla istediğim yerde durup bir geceyi geçirebilmek yani çok konfor aramıyorum. içinde uyuyabilsem yeterli gibi.. -
Ben de bakıyorum böyle bisey dediğiniz anladım ya station olacak ticari berlingo -
Dacia Jogger veya Lodgy bakabilirsin.
Arka koltukları katlayınca salon gibi oluyor.
Bi yastık yorgan atıcan mis gibi uyunur.
-
2012 veya üstü Honda jazz -
Subaru Levorg
-
Uçayım kaçayım demezseniz XV ad değiştirerek Crosstrek olarak gelecek. Durumunuz da elveriyorsa gelince bakın Ekim sonu. Sinan'ın videosunu izledim. Zaten sevdiğim bir araçtı. Marifetleri çok iyi.
(2.0 lt araçtan sanırım 136 hp almasına ben de çok kırgınım ama)
-
Sizin için en uygun araç Dacia Lodgy. Hususi binek araç sınıfında olduğu için kasko ve sigortası uygun muayenesi 2 yılda bir. Ebat olarak Doblo, Berlingo ayarında ve koltukları yatırdığınızda ön koltuk sırtı ile bagaj mesafesi yaklaşık 1.90 civarı oluyor. Şöfor ve yolcu koltuğunu öne çekerseniz çok rahat 2.20yi bulur. Sadece koltuklar yattıktan sonra bagaj ile bir seviye olmuyor arkayı 30 cm lik yükseltmeniz lazım. sonrasında mat ve uyku tulumu serebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 20 Ekim 2023; 1:13:53 > -
Hyundai santafe eski kasa 2008-2012 2.2 dizel ,7 kişilik zaten araç ,koltuklar yatirinca muhtemelen 1.80 boyunda biri ön koltuklar sabitken içinde uyuyabilir ,fiyat olarak makul seviyedeler yani 2009-2012 clio parasina nerdeyse.
Benzer içerikler
- otomatik viteste araba geri giderken ses gelmesi
- egr iptali muayeneden geçer mi
- vag grubu nedir
- hyundai bayon 1.0 t-gdi yorum
- bosch car service : periyodik bakım fiyatlari
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- 2024 model tiguan
- opel corsa 2024 özellikleri
- byd manisa iş başvurusu
- lexus lbx teknik özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X