arkdaşlar bu lisenin yerini bilen var mı.internette araştırdım hiç bir bilgi yok.
faruk nafiz çamlıbel anadolu lisesi
yenimahallede ama yeri belli değil.
sanayinin arkasında
harbiden soruyorum önemli bir konu.gerçekten biliyosan cevap yaz.
Ankara'da böyle bir anadolu lisesi yok.İsmin doğru olduğundan eminmisin?
dostum kardeşimin tercihleri için soruyorum çok önemli ve acil lazım.bu lise ya bu sene düz liseden anadolu lisesi olmuş ya da direk bu yıl açılacak.o yüzden hiçbir bilgi yok.peki ben bunun nerde olduğunu öğrenmek için nereye telefon edecem?
bencede kontrol etmelisin. internette gördüğüm kadarıyla istanbul pendik yenişehir gibi bişeyler yazıyor. yenimahallede yaşadığım dönem boyunca duymadım ben adını. burası meb'nın sitesi ve yine bu adda bir okul yok gözüküyor. bence tekrar kontrol etmelisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ismail0625
dostum kardeşimin tercihleri için soruyorum çok önemli ve acil lazım.bu lise ya bu sene düz liseden anadolu lisesi olmuş ya da direk bu yıl açılacak.o yüzden hiçbir bilgi yok.peki ben bunun nerde olduğunu öğrenmek için nereye telefon edecem?
bu siteye girince açılan pdf dosyasının en altında yenimahallede gözüküyo ama hiç bir bilgi yok.büyük ihtimal bundan sonra tercih listesine yazdırmam ama yerini öğrensem iyi olurdu.
belki buradan başvurabilirsiniz. cevap gelir mi bilmem ama denemekte fayda var.