Şimdi Ara

Bu oyunu bilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır bulamadığım eski bir oyundan bahsedeceğim umarım bilen vardır aranızda.

Oyunu 2005 öncesinde oynuyordum. Crusader andıran bir yapısı vardı ama hatırladığım kadarıyla hikaye tabanlı bir oyundu. Crusader'da olduğu gibi tahta falan yapmak için hammadde oluyordu, sonra tahta yapıyordun sonra da kılıç falan yapıyordum. Hatta tahtayı üreten eleman ya kendi ya da bizim emrimizle kılış yapan elemana götürüyordu ürünü. Böyle böyle sonrasında asker falan yapıyorduk. Stronghold olabilir de olmayabilir de bakmadım o oyuna ama Stronghold Crusader değil aradığım oyun. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dediğiniz sistem stronghold oyununun sistemi 2001 yapımı stronghold 1 yada 2005 yapımı stronghold 2 olabilir bunlara bir bakın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

@narrator12 Aynen, sistem olarak çok benziyor ama farklı gibiydi de. Neyse ilk ve ikinci oyuna bakmamıştım. Tekrardan göz atayım onlara. Teşekkür ederim.

@Ölü ozan Bakıyorum hocam, umarım içlerinden biridir. Stronghold da olabilir, tekrardan göz atacağım. Teşekkür ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.