Şimdi Ara

Ankara hakkında izlenimlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir iş için Ankaraya gittim. İzlenimlerim çok ilginç ama yanlış mı fikir edindim bilmiyorum. Ankaralılar belki durumu izah edebilirler.

Ankarada insanlar acaip ciddi. bir adres soruyorsunuz önce sizi süzüyorlar sonra cevap veriyorlar. 5 kişilik takım elbiseli full ciddi bir gruba buradan odtüye nasıl gideriz diye sorduk. Adamlar bir 5 dakika birbirlerine baktılar sonra aralarından bir tanesi tarif etmeye karar verdi ama adam zoraki birşeyler söylemeye çalıştı sonra çevresindekilere dönüp doğru mu tarzında onay almak istedi ona bile cevap vermediler. Odtünün içindede sorduğumuz kişilerden hiç cevap alamadık. İşimiz bittikten sonra kızılayda yemek falan yedik bir cafede kahve içtik. Bir tane gülümseyen insan görmedik. Bu kadarmı ciddi olur insanlar. Hatta bir cafede bir bayan karşıladı hoşgeldiniz dedi ama hiç mimik yok. Otobüse bindim 5li kart almıştım. Bir türlü doğru şekilde makinaya veremedim kartı. Sırada fazlaydı heyecan yaptım oku göremedim. 4 - 5 denemeden sonra doğru bir şekilde bileti okutabildim. Normalde şoförün veya sıradakilerin izah etmesi lazımdı ama kimse yardımcı olmadı. Meclisin orada olmasından resmi görevli insanların çok fazla olmasından dolayı mı bilemedim. Böyle siyah beyaz kasvetli bir şehir görünümündeydi Ankara. Bu arada bir lahmacun yedim üzerinde bir parmak kalındığında kıyma vardı Soğan neredeyse hiç yoktu. 3 liralık lahmacuna o kadar kıymayı nasıl koyuyorlar onada şaşırdım doğrusu

Daha öncede Dikmene gitmiştim ondada aşağı yukarı aynıydı izlenimlerim.

• at eti yedirmişler sana
  • Ankara'mız güzeldir... 1-2 gelmeyle değerlendirmeyin bu kenti.
    Ama somurtkan olduğumuz doğrudur...
    Tabi Memur şehri olmamızın da bir etkisi var bunda...
  • Adamlar yolu bilmiyordur. Ben de genelde bilmem arkadaşlarıma bakarım bilen varsa anlatır. O süzme kısmında da düşünüyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir kere gittiydim Ankara'ya somurtkanlık olayına katılıyorum
  • Angara bebesi somurtgan değildir
  • Ankara da yaşıyorum. Ve gelmeyin çok dandik bir şehir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    İzmir Hakkında Bilgi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar hayattan bıkmışlar normaldir somurtmaları...Ama güzel şehir sakin pek gezecek yeri yok ama yinede yaşanacak en iyi şehirlerden...

Ayrıca yer sorarken taksici bufeci tarzı kişilere sorarsanız daha doğru cevap alırsınız. Ankarada olupta çoğu yeri bilmeyen insanlar var biride benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 9 Nisan 2013; 14:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Adamlar hayattan bıkmışlar normaldir somurtmaları...Ama güzel şehir sakin pek gezecek yeri yok ama yinede yaşanacak en iyi şehirlerden...

Ayrıca yer sorarken taksici bufeci tarzı kişilere sorarsanız daha doğru cevap alırsınız. Ankarada olupta çoğu yeri bilmeyen insanlar var biride benim

aynen. En son bir taksiciye sorduk. Adam kilometresi kilometresine tarif etti
  • IZMIR <3

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

IZMIR <3

2010da 1 ay kaldım konakta. Bu kadar canayakın hoşsohbet insanı olan yer görmedim. 10 numara yer izmir.
  • Biz Ankara'ya gittiğimizde kime adres sorsak adamlar kolumuza girip götürecekti neredeyse. O kadar samimiydiler. (Sıhhiye-Kızılay-Ulus üçgeni)
  • 22 sene yaşayınca hocam herşeyini öğreniyosun
  • ankaraya 1 kere gittim oda yenimallahye insanları o kadarda abarttıgınız gibi kötü değil yada bize iyi insanlar denk geldi bilemicem hepsi güler yüzlüydü
  • 27 yıldır ankarada yaşıyorum aynen dediklerin doğru somurtkan değilde böyle günaydın merhaba falan hiç yoktur bundan 3-4 ay önce bir bayan taşındı karşı binamıza orta yaşlı 30-35 galiba izmirliydi akşam gördüm iyi akşamlar falan dedi bana ne diyo bu la dedim sendeledim biraz sizede dedim ama biraz uzaklaşmıştı dürüst samimi sıcak kanlı insan oldumuz kesindir kabalık var tabi napıon gardaş falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 9 Nisan 2013; 14:27:04 >
  • Bi Ankara

İki Kayseri

Beyler Gaziantep insanı nasıldır ?

• Üniversite nedeniyle 2 yıldır ankaradayım zamanla senide somurtgan yapıyorlar gelme birdaha
  • Ankara'da yer soracaksanız esnafa sorun hepsi iyidir, güvenilirdir de ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <Sidewinder> -- 9 Nisan 2013; 14:35:50 >
  • Sonuçta başkentiz bir ağırlığımız olsun değil mi? Öyle lay lay lom gezemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Dün bir iş için Ankaraya gittim. İzlenimlerim çok ilginç ama yanlış mı fikir edindim bilmiyorum. Ankaralılar belki durumu izah edebilirler.

Ankarada insanlar acaip ciddi. bir adres soruyorsunuz önce sizi süzüyorlar sonra cevap veriyorlar. 5 kişilik takım elbiseli full ciddi bir gruba buradan odtüye nasıl gideriz diye sorduk. Adamlar bir 5 dakika birbirlerine baktılar sonra aralarından bir tanesi tarif etmeye karar verdi ama adam zoraki birşeyler söylemeye çalıştı sonra çevresindekilere dönüp doğru mu tarzında onay almak istedi ona bile cevap vermediler. Odtünün içindede sorduğumuz kişilerden hiç cevap alamadık. İşimiz bittikten sonra kızılayda yemek falan yedik bir cafede kahve içtik. Bir tane gülümseyen insan görmedik. Bu kadarmı ciddi olur insanlar. Hatta bir cafede bir bayan karşıladı hoşgeldiniz dedi ama hiç mimik yok. Otobüse bindim 5li kart almıştım. Bir türlü doğru şekilde makinaya veremedim kartı. Sırada fazlaydı heyecan yaptım oku göremedim. 4 - 5 denemeden sonra doğru bir şekilde bileti okutabildim. Normalde şoförün veya sıradakilerin izah etmesi lazımdı ama kimse yardımcı olmadı. Meclisin orada olmasından resmi görevli insanların çok fazla olmasından dolayı mı bilemedim. Böyle siyah beyaz kasvetli bir şehir görünümündeydi Ankara. Bu arada bir lahmacun yedim üzerinde bir parmak kalındığında kıyma vardı Soğan neredeyse hiç yoktu. 3 liralık lahmacuna o kadar kıymayı nasıl koyuyorlar onada şaşırdım doğrusu

Daha öncede Dikmene gitmiştim ondada aşağı yukarı aynıydı izlenimlerim.

at etidir o seni sincanda görmek isteriz mübarek bak bakalım bu izlenimlerinden eser kalıyor mu. eğlencenin ve meğcaranın merkezi sincan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.