Şimdi Ara

GUZEL BI TEMEL FIKRASI :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kadın 100 katlı bir otelin en üst katındayken intihar etmek istemiş. Balkona yaklaşmış ve "Bu erkek milletinden çektiğim yeter artık." demiş ve 100üncü kattan aşağı atlamış.

    75'inci katın balkonuna geldiğinde balkon demirlerine tutunmuş. Balkonda bir Fransız beyfendi oturuyormuş. Kadına demiş ki: "Neden ölmek istiyorsun? Hayat çok güzel." Kadın "Ölmezsem ne olacak ki!" demiş. Adam "Seni Fransa'ya götürürüm." demiş. Kadın "Sonra?" diye sormuş. Adam "Sonra bir Fransız lokantasına gider, güzel bir Fransız yemeği yeriz." demiş. Kadın yine "Sonra" diye sormuş. Adam "Sonra bir otele gider sabaha kadar sevişiriz." demiş. Kadın "Kahretsin! Hepiniz aynısınız!" demiş ve 75inci katın balkonundan kendini aşağı bırakmış.

    50inci kata geldiğinde tekrar balkon demirlerine tutunmuş. Balkonda İtalyan bir Bey oturuyormuş. Adam "Dur atlama. Hayat çok güzel" demiş. Kadın "Neresi Güzel?" demiş. Adam "Bak şimdi ben seni İtalya'ya götürürüm." demiş. Kadın "Sonra?" diye sormuş. Adam "Sonra bir İtalyan lokantasına gider, güzel bir İtalyan yemeği yeriz." demiş. Kadın yine "Sonra" diye sormuş. Adam "Sonra bir otele gider sabaha kadar eğleniriz." demiş. Kadın "Bütün erkekler aynı!" demiş ve 50inci kattan aşağı atlamış.

    25inci katta tekrar balkon demirlerine tutunmuş. Balkonda bizim Temel varmış. "Bacim dur niye atliysun, pak hayat ne kadar cüzel." demiş. Kadın "Nesi güzel! Yaşamak istemiyorum!" demiş. Temel "Senü Trabizon'a cötürürüm." demiş. Kadın "Sonra?" diye sormuş. Temel "Sonra sağa hamsi yedirirum." demiş. Kadın "Sonra?" diye sormuş. Temel "Sonra sağa Trabizon'i gezdirirum." demiş. Kadın yine "Sonra?" diye sormuş. Temel "Sonra seni amcama,halama cötürürüm." demiş. Kadın yine "Sonra?" diye sormuş. Temel "Sonra seni teyzeme, teyzemun kizlarina cötürürüm." demiş. Kadın dayanamamış ve demiş ki "Eee, sevişmeyecek misin benimle?" demiş. Temel "Hassiktur lan orospi kari" demiş ve kadına bir tekme atmış.







  • guzeldi :D
  • kurtlar vadisinde Çakır anlatıyordu bu fıkrayı. Ozaman da ilk dinledigimde çok gülmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.