Şimdi Ara

Ankara Göksu Parkında Akıl Almaz Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerek forum olsun gerekse çevreden duyduklarımız gördüklerimiz olsun çoğu kez kaza görmüşüzdür belki da yaşamışızdır.Ama bugün gördüklerime akıl sır erdiremedim.Artık hız sınırlarına yada trafiğin normal kurallarına uymayanlara alıştık fakat bu sefer oluşan kaza PES !! dedirtecek cinsten.

Ankara Eryaman'da bulunan Göksu Parkının içinde oldu bu olay , öyle bir yerde oldu ki kaza, çoluk çocuğun oynadığı , insanların yürüdüğü araçların geçtiği fakat kaza riskinin en az olduğu bir yer.

Resimde görülen aracın sürücüsü normalde çok ama çok yavaş gidilmesi gereken bir yerde aşırı derecede hız yapıyor ve her ne hikmetse el frenini çekiyor yada aracı yanlamaya çalışıyor ( Güvenlik görevlilerinin anlattığı bu yönde )

Arkasından kontrolü kaybedip , çiçeklerin bulunduğu betondan yapılmış dev saksıya çarpıyor , aracı toplayım derken başka bir saksıya çarpıyor.Hiç ama hiç acımadım , o sırada çocukların yada bir ailenin olmaması büyük ama çok büyük bir şans.

• Oralarda nasıl bir şey olmuyor diye merak ediyordum. Artistik yapmaktan kendini alamayan apaçilerle dolup taşan bir yer. Hem Etimesgut hem de Sincan dan besleniyor. Bir de eski model BMW ve kaçınılmaz son. Allah ıslah etsin.
  • parkın içindemi yapmış onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

parkın içindemi yapmış onu

Evet hocam parkın içinde yapmış kazayı.Araçların içeriye girdiği yolda kontrolü kaybetmiş yayaların yürüdüğü yere savurmuş kendisini.
  • Eryaman'da oturuyorum açıkçası orada nasıl kaza yapmış anlayamadım. Boyu yeten çocuğa versen rahatlıkla sürebileceği yer. Eryaman'da bu tip eski BMW, Şahin gibi araçlar çoğaldı son günlerde. Normal şartlarda böyle bir şeyin gerçekleşmesi imkansıza yakın. Güvenlik görevlisinin anlattığı şekilde olduğu kesin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Eryaman'da oturuyorum açıkçası orada nasıl kaza yapmış anlayamadım. Boyu yeten çocuğa versen rahatlıkla sürebileceği yer. Eryaman'da bu tip eski BMW, Şahin gibi araçlar çoğaldı son günlerde. Normal şartlarda böyle bir şeyin gerçekleşmesi imkansıza yakın. Güvenlik görevlisinin anlattığı şekilde olduğu kesin gibi.

Artması normal değil mi? Çinçin grubunun yarısı oradaymış
  • %100 yanlamaya çalışıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balıkesir' de Feci Kaza
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eryaman'da oturuyorum açıkçası orada nasıl kaza yapmış anlayamadım. Boyu yeten çocuğa versen rahatlıkla sürebileceği yer. Eryaman'da bu tip eski BMW, Şahin gibi araçlar çoğaldı son günlerde. Normal şartlarda böyle bir şeyin gerçekleşmesi imkansıza yakın. Güvenlik görevlisinin anlattığı şekilde olduğu kesin gibi.

İşte artık iyice suyunu çıkardılar trafikte yapıyorsun , orada burada yapıyorsun bu işleri arkadaş bari insanların olduğu bir yerde yapma.Araç kayarken yayaların olduğu bölüme girseydi ( Zaten girmişde Allahtan kimse yokmuş) o zaman ne olacaktı ? Öldüğünü anlamazsın..

Bu kazayı burada paylaşmamın nedeni Ankara'da kelle koltukta geziyoruz dikkatli olun demek içindir.Hadi araç sürerken pür dikkatiz ama aracını parketmişsin , ailenle dolaşmaya çıkmışsın gelmiş birisi vurmuş öldürmüş seni .. Buna kader diyebilir miyiz Allah aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Öyle abi öyle .. Sincan'dan yada Çinçin'den geliyorlar eski kasa Bmw'lerle. Yanlarına da kız demeye bin şahit lazım bir iki tane maymun alıyorlar , Eryaman'ın 3-4 şeritli yollarında yapıyorlar hayvanlıklarını.O sırada kızların ağızları açık kalıyor felan filan bilindik hikayeler..

Ben diyorum ki alıştık bunlara.Önceden Harikalar Diyarında boy gösterenler şimdide Göksu Parkını mesken tutuyorlar.Ben gelmesinler demiyorum ki , gelsinler gezsinler ,dolaşsınlar..Benim demek istediğim bu kadar artistlik neden ? Amaçları ne ? Çek git boş pazar yerinde yap yapacağını , milletin canına kastetmeye ne hakkın var

Birisine vursa direk öldü.

• Göksu Parkı'na gece vakti 1-2 defa gitseydiniz bu kazanın hiç de akıl almaz olmadığını anlardınız.
  • quote:

quote:

Yapma gözünü sevem Çinçin ve Eryaman birbirine zıt semtler.Hadi Şentepe, yer yer Etimesgut, Sincan falan desen anlarımda.

Ayrıca nedir bu varoş nefreti ?

• Umarım kaskosu varsa karşılarmı bilmiyorum ama umarım varsa karşılamaz bu böylelerine müstahak o kadar insanın hayatını tehlikeye atmak apaçilik yapmak da ne demek oluyor daha çok şey demek isterdim ama demiyorum.
  • Konuyu açan arkadaş o kadarda değişik bişey değil yani bu normal türk milleti bu yapar helede pazar dı bugün herkes piknik alanlarında ne oluyosa sanki
  • BMW'yi düzgün kullanmayanın sonu işte böyle oluyor malesef kendilerini kaza yapmaz zannedip manyakca hareketler yapıyorlar ama bilmiyorlarki altlarındaki araba deli gibi kullanılınca ne gibi sonuçlar ortaya çıkar.
  • Bu bmw'nin hangi kasası bilemiyorum ama piyasaya çıktığında da beğenmemiştim.Bu haliyle daha güzel görünüyor,pek bişey anlayamadığım için. Picasso'nun tablolarına dönmüş.Ne kadar apaçi varsa Ankara'da( ki tahmin edemediğiniz kadar çoktur) hepsinin aracını bu şekilde ve mümkünse kan revan içinde görmek dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 16 Eylül 2012; 23:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

quote:

Yapma gözünü sevem Çinçin ve Eryaman birbirine zıt semtler.Hadi Şentepe, yer yer Etimesgut, Sincan falan desen anlarımda.

Ayrıca nedir bu varoş nefreti ?

Siz yanlış anladınız sanırım. Çinçin tarafının yarısı Sincan'a taşınmadı mı zaten? Oradaki gece kondular yıkıldı hani.. Nefret filan yok onu nereden çıkardınız? Sincan semti ucuz bir semt olması sebebi ile tercih edilen bir bölgedir genelde.

• Gerçek Eryaman halkı bunlar değil. Eryaman halkı emekli,memur,öğrencidir ve efendidir. Bunlar yukarıdaki arkadaşların da belirttiği gibi Sincan vs semtlerden gelenler. Altına bir araba aldığında gerizekalı kızlar da yanına doluşuyor sonuç belli. İyiki suçsuz bir yayaya gelmedi.
  • Allahım lan 316 320 ile yanlasan nolur

Büyük ihtimal o gerideki virajda kontra vericekti. Altındakini m3 sandı herhalde ama sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 17 Eylül 2012; 0:17:42 >
  • ankara nın apaçi nüfusu aşırı fazla zerre gelişmemiş
  • Ankara'nın; Sincan ve Mamağı cidden sıkıntılı bölgeler. İş için mecburen giriyoruz fakat her şey ucu ucuna kurtararak yürüyor, trafiği mezbele, hayat bedava.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.