Bildirim
ANKARA DA ERKEK KUAFÖRÜ TAVSİYESİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
Tunalı kuğulu parkın karşısında fix var tavsiye ederim
emekte de varmış galiba. teşekkürler. -
Evet bende ankarada kuaför arıyodum fix kafama yattı gibi ama 2 tane fix var biri karuma yakın diğeri tapasın oralarda idi sanırsam. Fiyatları bilen varmı ? -
kızılayda bilmiyorum ama atakulenin orda hairport var orasıda iyi -
Geçen gittiğim kuaför aklıma geldi.
Bir kerhane muhabbetleri bir kerhane muhhabbetler i.sormayın -
quote:
Orjinalden alıntı: vata
Ankara kızılay dolaylarında işini doğru düzgün yapan profesyonel erkek kuaförü tavsiyesine ihtiyacım var. fiyat mühim değil. yardımcı olanlara teşekkürler.
kuaförümü tavsiye edeyim sana :) kesinlikle işinde uzman..
meşrutiyette burger king var biliyorsundur, hemen yaninda collezione onun üst katında efor erkek, bayan kuaför var.. ibrahim abi var süper kesiyorlar cidden fiyatida çok makül 15 ytl kesim yıkamalı.. yıkama ve fön 5 ytl. -
bizim apartmanda var bir, kennedy caddesinde sevinç erkek kuaförü diye geçiyor, ama berber işte -
armada alısverismerkeznde ve cevre sokakta war , parisli cemil super kesiyolar, yıkamave fon dahil -
Erkek berberi değil Saç tasarımcı
-
quote:
Orjinalden alıntı: ©@N
armada alısverismerkeznde ve cevre sokakta war , parisli cemil super kesiyolar, yıkamave fon dahil
bu da kafama yattı gibi.armada şubesine bi gidiyim bakalım. uzak ama değer inşallah.
bu mahalle aralarında 5 ytl ye eşek traşı yapan berberlerden bıktım. kimisi tv izlerken keser, kimisinin bu konuda eğitimi dahi yoktur yine de keser, kimisi omzuna dayar .
-
yoo bizim berber iyi traş yapıyor, ama 10 kağıt da alıyor helal de olsun yani
sen bizim lisenin berberini görecektin, 10 dakika tenefüste 3 kişi alıyordu adamelin mahkum 2 perşembede bir traş oluyorduk
-
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
quote:
Orjinalden alıntı: Trio
Evet bende ankarada kuaför arıyodum fix kafama yattı gibi ama 2 tane fix var biri karuma yakın diğeri tapasın oralarda idi sanırsam. Fiyatları bilen varmı ?
Bildiğim kadarıyla 3-4 yerde var yerleri. Ben karumun oraya yakın olana gidiyorum hemen kuğulu parkın karşısında 3. kattı sanırım. Gayet memnunum gerçi son 1 yıldır 2 sefer gittim saçları uzattığım için ama arkadaşlarımıda yönlendirdim gayet memnunlar
Fiyatlarıda söylermisin ? -
arkadaslar bende ankaraya yeni taşındım iyi bir erkek kuaförü arıyorum kızılayda bi tane buldum fiesta diye ama daha iyi warsa bana söyleyebilirmi ama şunu istiyorum tarz ve steal yapabilecek traşı boşterin tarz yapabilecek bi erkek kuaförü arıyorum eğer yardımcı olursanız bu genci çok mutlu edersiniz :)
bana tipitip__@hotmail.com veya erzincanlee_24@hotmail.com adreslerinden bilgi vermenizi bekliyorum 1 dakkanızı ayırıp eğer bana dönerseniz çok ama çok sevinirim lütfen diyorum adam gibi bi berber bulamadım saçın içine etiler :) lütfen 1 dakka ayırıpta bana yazarsanız bu msn adreslerinden çok ama çok sevinirim şimdiden herkese tesekkür ederim... -
quote:
Orijinalden alıntı: eub
quote:
Ankara kızılay dolaylarında işini doğru düzgün yapan profesyonel erkek kuaförü tavsiyesine ihtiyacım var. fiyat mühim değil. yardımcı olanlara teşekkürler.
meşrutiyette burger king var biliyorsundur, hemen yaninda collezione onun üst katında efor erkek, bayan kuaför var.. ibrahim abi var süper kesiyorlar cidden fiyatida çok makül 15 ytl kesim yıkamalı.. yıkama ve fön 5 ytl.
sana güvendik gittik adama sam worthingtonun eski saçını gösterdim adam bildiğin apaçi modeli yaptı bide aynısı oldu diyor.
uzun gayretler sonucu insani bi modele çevirttirdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xéon
quote:
Orijinalden alıntı: eub
quote:
meşrutiyette burger king var biliyorsundur, hemen yaninda collezione onun üst katında efor erkek, bayan kuaför var.. ibrahim abi var süper kesiyorlar cidden fiyatida çok makül 15 ytl kesim yıkamalı.. yıkama ve fön 5 ytl.
sana güvendik gittik adama sam worthingtonun eski saçını gösterdim adam bildiğin apaçi modeli yaptı bide aynısı oldu diyor.
uzun gayretler sonucu insani bi modele çevirttirdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biruni 3-4
yoo bizim berber iyi traş yapıyor, ama 10 kağıt da alıyorhelal de olsun yani
sen bizim lisenin berberini görecektin, 10 dakika tenefüste 3 kişi alıyordu adamelin mahkum 2 perşembede bir traş oluyorduk
Hocam konuyla alakası yok biliyorum ama şu cümleye bi 10 sn felan güldüm.Aslına bakarsan komikte değil ama bi an da okuyunca bi gülme tuttu.Buradan Biruni'ye selam gönderiyorum
-
Tunalıda Tam turunçun karşısında Hakan Özbek var. Beymenin eski kuaförüdür kendileri. -
Cepa alışveriş merkezi içinde "Tony&Guy" erkek&bayan kuaförü var uzman elemanlar sayesinde sorun olmaz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sithcem
Cepa alışveriş merkezi içinde "Tony&Guy" erkek&bayan kuaförü var uzman elemanlar sayesinde sorun olmaz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Fiyat ne kadar? -
Saç uzatıyorum düzenli olarak düzelttirmeye gidebileceğim ve ucuz olan kızılay civarında bir yer bilen varsa söyler mi ?
Teşekkürler..
Benzer içerikler
- dik durunca sırtım ağrıyor
- idrarda kurt olur mu
- yürürken kafanın içinden çıt çıt ses gelmesi
- kopya çekme kalemi
- 3 kişi okey oynanır mı
- dünyanın en büyük vinci
- havadan su üreten cihaz
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı
- moonwalkers ayakkabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X