Şimdi Ara

ANKARA DA ERKEK KUAFÖRÜ TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
8
Favori
80.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demetevler 3. cad. girişinde beyreli mali var.eski adı black&white. mükemmel bi hizmet ve saç kesimi var.zaten saç kesim ustası red&white tan ayrılıp burayı açmış.istediğin bi modelin olmasına gerek kalmadan baştan yaratıyo saçları.ben mos'a gidiyordum ama bir arkadaş tavsiyesiyle burayı keşfettim.ve 6 yıldır başka berber makası değmedi saçlarıma.zaten randevuyla çalıştığı için 1 saatini sana ayırıyor.masajından yüz maskesine kadar herşeyi yapıyor saçlarını kesmeden önce.eğer kuaför arayışında olan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim.öyle fazla kasıntı bi ortamıda yok.çalışanlar oldukça saygılı ve seviyeli zaten.ama bi o kadarda rahat ve beklentileri karşılayan bi kuaför.zaten o kadar yoğun bi müşteri trafiği varki randevuda sıra bulmak bazen çok zor oluyor.beklentilerinizi karşılayacağına fazlasıyla garanti verebilirim.
  • flaş var bahçelide
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Tunalı kuğulu parkın karşısında fix var tavsiye ederim

fiyat ne kadar
  • Fix kuafor 30 kağat
  • gordion toni-guy da 35 e traş oluyorum bu fix'i düşünebilirm
  • belime kadar olan saçlarımı artık kestirme zmanın geldi günlerdir fellik fellik düzgün kuaför arıyorum. fix galiba iyi bi yer ancak arkadaşlar benim kafamda bi model yok kısa kestircem ama koltuga oturdugumda kendimi kkuaföre emanet edebilirmiyim. yüzüme kafa yapıma gidecek bi kesim yapar mı hayal gücü iyi mi?
  • fixe gidicem bnde artik fiyatlar ne kadardir saclarim biraz uzun extra ucret odemeyiz dimi ?
  • peki fixte en cix kim traş ediyoo
  • evet fix kuaförde eli en maharetli olan usta kimdir aceba bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1988

evet fix kuaförde eli en maharetli olan usta kimdir aceba bilgisi olan var mı

ilhan beyi tavsiye ederim
  • quote:

belime kadar olan saçlarımı artık kestirme zmanın geldi günlerdir fellik fellik düzgün kuaför arıyorum. fix galiba iyi bi yer ancak arkadaşlar benim kafamda bi model yok kısa kestircem ama koltuga oturdugumda kendimi kkuaföre emanet edebilirmiyim. yüzüme kafa yapıma gidecek bi kesim yapar mı hayal gücü iyi mi?

Açıkçası o kadar abartı derecede sizi ve tarzınızı değerlendirip sizi yönlendirmeyebilir....O yüzden o derece önermem doğru olmayabilir..ama başarılı olduğunu söyleyebilirim..
  • Anıttepe Trend Kuaför tavsiye ederim.
    http://www.facebook.com/group.php?gid=59287531997&v=wall
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

belime kadar olan saçlarımı artık kestirme zmanın geldi günlerdir fellik fellik düzgün kuaför arıyorum. fix galiba iyi bi yer ancak arkadaşlar benim kafamda bi model yok kısa kestircem ama koltuga oturdugumda kendimi kkuaföre emanet edebilirmiyim. yüzüme kafa yapıma gidecek bi kesim yapar mı hayal gücü iyi mi?

Açıkçası o kadar abartı derecede sizi ve tarzınızı değerlendirip sizi yönlendirmeyebilir....O yüzden o derece önermem doğru olmayabilir..ama başarılı olduğunu söyleyebilirim..

ben fix e girdim ama çok beğenmedim sonra tunalıda kuaför arayışına girdim. HAKAN ÖZBEK hair designer var. arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim hiç pişman olmadım. benimle ilgilenen arkadaşın adı mustafaydı. ücret 40 tl ama son kurusuna kadar hak ediyor tavsiye ederim gönül rahatlıgı ile...

• Toni & Guy

Cepa yada Gordion hangisi yakın gelirse. Gordion da Yılmaz Abi var, kendisi Türkiye Still yarışmasında derece yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Anıttepe Trend Kuaför tavsiye ederim.

Vay anasini bizim burda bolle bi kuafor yeni gordum sayende. Gerci ara sokakta kaliyo amele mahallesi ama iyi diyosan baska

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 2 Kasım 2011; 0:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Anıttepe Trend Kuaför tavsiye ederim.

Vay anasini bizim burda bolle bi kuafor yeni gordum sayende. Gerci ara sokakta kaliyo amele mahallesi ama iyi diyosan baska

Arkadaşım götürmüştü beni de, gayet iyi bir yer.

• Nisan'da Tunalı (Kavaklıdere) FİX Kuaföre gittim. Fakat bugün tekrar gittiğimde kocaman KİRALIK yazıyordu.
    Netten baktım oranın sahibi (Sami) Sıhhıyede ÜNS Kuaför'ü açmış.
    Fakat ben FİX de çalışan orta boylu sarı saçlı elemanı arıyorum. Müthiş kesim yapıyor.
    İstediğimden daha güzel bir iş çıkarmıştı ortaya.
    O da mı oraya gitti ? Bilen var mı ?

Buraya da yazarsanız süper olur.
  • evet arkadaşlar,ankarda fix kuaför gerçekten güzel kesiyordu,tesadüfen gitmiştim,40-45 yaşlarında orta boylu bir abi ömrümde en güzel saçımı o kesmişti.kapanmasına üzüldüm.yeni yerini bilen varsa yazsın lütfen,ne kadar uzak olsakta ankaraya geçtiğimizde uğrayabilirim.
    bu arada samsunda tavsiye edebileceğiniz erkek kuaför varsa yazabilirsiniz.tşk
  • çankaya tarafında ucuz kesim yapan berber arıyorum,

bir berbere 25 lira vermem, ayrıca hızlı da kesemiyorlar
  • İyi bir berber buldum arkadaşlar adres istesyenler pm den ulaşabilirler Keçiören bölgesinde. Mos,vassago,parisli cemil,fix,hakan özbek hepsini senelerce denedim kesinlikle en iyisi budur,memnun kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.