Şimdi Ara

ANKARA DA ERKEK KUAFÖRÜ TAVSİYESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
8
Favori
80.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben Etiler Ordu Evinde yaptırıyordum adam terhis oldu kaldım öylegeçen evin yanında yeni açılan erkek kuaförüne gittim baroni modeli yap dedim enseyi biraz aldı uzat getir dedi yolladı 8 tl aldı bide
  • Kızılay civarinda kuafor onerilerinizi alabilir miyim? Bulbulderesi'nde oturuyorum, bu civarda da olabilir. (fiyatlarıyla beraber)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nunogomes21 -- 21 Aralık 2012; 2:51:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keçiören/Gazino Kuaför Ahmet. Tek geçerim.
  • kuaförlerde bu konu için hesap almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

İyi bir berber buldum arkadaşlar adres istesyenler pm den ulaşabilirler Keçiören bölgesinde. Mos,vassago,parisli cemil,fix,hakan özbek hepsini senelerce denedim kesinlikle en iyisi budur,memnun kaldım.

Abimizden adresi aldim. Kısa sure icerisinde gidecegim deneyimlerimi yazarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anıttepe Jand.Sos.Tes.Kuaför Mustafa tek geçerim...
    Kesim + yıkama 5 TL....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

İyi bir berber buldum arkadaşlar adres istesyenler pm den ulaşabilirler Keçiören bölgesinde. Mos,vassago,parisli cemil,fix,hakan özbek hepsini senelerce denedim kesinlikle en iyisi budur,memnun kaldım.

Kardeşim adresi alabilirmiyim. Memnuniyet derecenden de biraz bahsedersen sevinirim :)
  • kimse fiyat yazmamış
  • bahçelievler red and white kuaför saç kesim 30 tl. öneririm.
  • Ben Ankara'da yeniyim.Kuaförleri araştırdım biraz.Şu an parisli cemil, red&white, fix öne çıktı.Öncelikle armadadaki parisli cemile gidiyim diyorum.Fakat başka bir sitede biri saç-sakal, yıkama-föne 250 TL fatura çıkardılar yazmış, doğru mudur?Güncel fiyatları bilen varsa bir yardım ediversin.
  • hala arayan varsa

Ümitköy HYA Bayan & Erkek Kuaför
    Ümitköy Red White Bayan & Erkek Kuaför
    Ümitköy Sevil Bayan & Erkek Kuaför
    Eskişehir yolu Tepe Prime'de Galea Bayan & Erkek Kuaför :)

hepsini tavsiye ederim

• unknown06 U kullanıcısına yanıt
    Saç sakal en ve yüz bakımı en fazla 60 TL fatura çıkarırlar :) daha fazla çıkarıcaklarını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUTREİS06

Anıttepe Jand.Sos.Tes.Kuaför Mustafa tek geçerim...
    Kesim + yıkama 5 TL....

Maltepedeki Zeki'ye mi gidelim acaba ? :D
  • bahçeli taraflarında önerebileceğiniz iyi bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

bahçeli taraflarında önerebileceğiniz iyi bir yer var mı?

bahçelievler red and white
  • lucifer_666tr kullanıcısına yanıt
    red&white biraz tuzlu gibi, öğrenci bütçesini aşmayacak iyi yerler varmıdır?
  • 250 lira mı ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi william thomsen -- 9 Ocak 2014; 18:37:10 >
  • kurtuluş'taki elegance erkek kuaförü kapanmış. ancak heralde bir kaç dükkan yanında tekrar açılacaığını duydum...
    yine siyasal'ı geçince karşıda taksi durağının orada bir kuaför var saç kesim 4tl
  • Cepa'da tony&guy
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

kurtuluş'taki elegance erkek kuaförü kapanmış. ancak heralde bir kaç dükkan yanında tekrar açılacaığını duydum...
    yine siyasal'ı geçince karşıda taksi durağının orada bir kuaför var saç kesim 4tl

Evet malesef kapanmış bugün o yüzden başka yere gittim ve perişan etti adam. Açılırsa ya da oradaki Ali abi başka yerde çalışmaya başlarsa haberin olursa bana söylersen çok sevinirim dostum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.