Şimdi Ara

ANKARA DA ERKEK KUAFÖRÜ TAVSİYESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
8
Favori
80.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu ÜNS kuaför kapanmış. Tunalıda yeni yer açmış diye duyuldu. Yerini bilen gören duyan lütfen yazsın. Sahibi Sami nin telefonu olan da lütfen PM lesin.
  • beyler keçiörende bademlik dutluk gazinor taraflarında sağlam bir kuaför tavsiyesi olan varmı sadece saç kesim olarak değil gerçekten stil yapabilen saça fön çekebilen bir yer arıyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

armada alısverismerkeznde ve cevre sokakta war , parisli cemil super kesiyolar, yıkamave fon dahil

+1 bende oraya gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf Or Troll

quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

armada alısverismerkeznde ve cevre sokakta war , parisli cemil super kesiyolar, yıkamave fon dahil

+1 bende oraya gidiyorum

saç Kesim fiyatı nedir?
  • ÜNS kapanmış. Tunalı'daki yeni yeri hakkında bilgisi olan var mı?
  • Max 50 tl ye kesim yapan erkek kuaförü varmı bildiğiniz? Mümkünse bakanlık taraflarında. Cepa vs gibi yerlerdeki kuaförler iyi duruyor ama fiyatları uçuktur sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokulluda cüneyt başkan var hep oraya giderim

• Keçiörende tavsiye edebileceğiniz iyi bi yer var mı

• Pariskuafor arjantindeki

• 2008 den beri çözülememiş bir problem :) valla 15 liralık berbere de gittim 50 liralığa da gittim hiçbiri düzgün iş yapamıyor yarım saatlik işi bir buçuk saatte yapıyorlar bir ton para alıyorlar. Anlayacağınız Ankarada düzgün berber yok en güzeli kendiniz kesin.
  • Evet beyler bu aralar nereyi önerirsiniz?

• Şimdi hanigisini önerirsiniz
  • kurtulusta gani erkek kuaforu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithatpaşa da Traşmatik diye bi berber var, genç berbere denk gelirsen çok iyi. Bir de dükkanın sahibi olan tam bi nazi, psikopat tip var. Aslında o da iyi sayılır ama işte hal ve hareketleri biraz korkutucu, yani kulağını kesmez merak etme ama adam kendinden korkunç.

Fiyatına gelince 4 lira yıkamasız, 6 lira yıkamalıydı en son. Şekilli model yapcaklarını sanmam. Havlular pek temiz değil, nazi adam şampuan dökmeye korkuyor. Nazi adamın elleri de epey pis gibi, bi kere de genç olan beni tıraş ederken kıllı lavaboda kavun kesip yemişti.

Kışın salgın hastalıklar kol gezdiğinden, yazın gitmeni tavsiye ederim. Hatta nazi adam var da genç eleman yoksa, hiç gitme.

Bu berberin hemen 10 m yukarsında bi tane daha aynı fiyattan berber var. Orası biraz daha düzgün gibi ama sürekli çok kalabalık oluyor.

• Konuyu hortlatalım. Hakakten bu bir dert tasa. Resmen Ankara'da berber bulamıyorum. Saçlarım epey seyrekleşti. Epey derken epey. Bu saç ile birşeyler yapabilecek yer arıyorum. Pahalısı da aynı ucuzu da aynı cart diye makineyle girip geçiyor. Arkadaş ben bu işin erbabını arıyorum ehlini arıyorum. Saça başa bakınca ne yapılması gerektiğini bilecek adamı arıyorum. Velhasılı bugün CEPA Tony&Guy'a gitmeyi planlıyorum. Dönüşüm de fikrimi yazacam.
  • Yillarca brothers.in arkasinda canöz kuafor olarak hizmet veren mustafa ve osman abilerden yeni bir soluk getirecek yeni bir mekan,

Muhabbet, çay cabası.

Muos Kuaför, Bahçelievler Mah 69.sokak, Bahçelievler'de.

Saç & Yüz & Kafa yapınıza göre traş yapıyorlar, memnun olmadan çıkmak imkansız, garantili mutluluk :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woswos06 -- 9 Haziran 2015; 13:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woswos06

Yillarca brothers.in arkasinda canöz kuafor olarak hizmet veren mustafa ve osman abilerden yeni bir soluk getirecek yeni bir mekan,

Muhabbet, çay cabası.

Saç & Yüz & Kafa yapınıza göre traş yapıyorlar, memnun olmadan çıkmak imkansız, garantili mutluluk :))

Fiyat??

• quote:

Orijinalden alıntı: hecek

quote:

Orijinalden alıntı: woswos06

Yillarca brothers.in arkasinda canöz kuafor olarak hizmet veren mustafa ve osman abilerden yeni bir soluk getirecek yeni bir mekan,

Muhabbet, çay cabası.

Fiyat??

20-30 arası değişir, saç sakal durumuna göre ancak şuna emin ol verdiğin paranın kuruşuna kadar değer, bu kadar eminim çünkü emin ol dostum 7-8 senedir Ankara'da gitmediğim berber kalmamıştır, oturduğum yer itibariyle bahçeliye gitmek çok zor oluyor çünkü. Bu abiler gerçekten işinin ehli insanlar. Ne zaman başka berbere gitsem bin pişman oluyorum buraya gidemediğime, biraz abartı gelebilir ama erkeklerin tek bi masrafı var oda berber yani başka herşeyimiz standart o da kötü eşek traşı oldumu insan özgüven problemi yaşıyor.

• Iyimiydi?

• Konu hortlatayım ben de tekrar. Kaliteli 30-45 maksimum arasında saç tasarımı yapabilecek bir SAÇ TASARIMCISI arıyorum var mı yeni önerileriniz bu fiyat aralığında ????? konu acildir lütfen
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.