Şimdi Ara

ANKARA DA ERKEK KUAFÖRÜ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
8
Favori
80.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta bir arkadaşın oyununa gelerek red white'a-mesa plaza gittim.
    Benden önce bir kişi vardı onu beklerken fiyat listesini gözüme çarptı ve saç 35,sakal 15 ve yıkamanın 12 olduğunu görünce oradan nasıl kaçtığımı bir ben bir Allah bilir

edit:Asıl söylemek istediğim şeyi yazmamışım
    Fiyatlarına yazın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 19 Şubat 2010; 1:03:22 >

• Benim saçlar da bayağı uzadı. 3 yıldır berber yüzü görmedim. Kızılay ve çevresinde uzun saçtan anlayan adam akıllı erkek kuaförü bilen varsa ve söylese şahane olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Benim saçlar da bayağı uzadı. 3 yıldır berber yüzü görmedim. Kızılay ve çevresinde uzun saçtan anlayan adam akıllı erkek kuaförü bilen varsa ve söylese şahane olur.
    aynen güzel kessin ense yeleye döndü artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Benim saçlar da bayağı uzadı. 3 yıldır berber yüzü görmedim. Kızılay ve çevresinde uzun saçtan anlayan adam akıllı erkek kuaförü bilen varsa ve söylese şahane olur.
    aynen güzel kessin ense yeleye döndü artık

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Geçen hafta bir arkadaşın oyununa gelerek red white'a-mesa plaza gittim.
    Benden önce bir kişi vardı onu beklerken fiyat listesini gözüme çarptı ve saç 35,sakal 15 ve yıkamanın 12 olduğunu görünce oradan nasıl kaçtığımı bir ben bir Allah bilir

edit:Asıl söylemek istediğim şeyi yazmamışım
    Fiyatlarına yazın arkadaşlar

eh mahalle berberinden farkı olacak o tarz mekanalrın tabi. sosyete takılıyor oralara. saçı uzatan zaten yılda bir giden arkadaşlar için ideal yerler.

• ARKADAŞLAR ACELE YARDIM YARIN TRAŞ OLACAĞIM SAÇLAR BAYAGI UZADI (15 CM)
    ADAM GİBİ KESECEK YER LAZIM KIZILAYDA
  • Kuğulu parkın orda Tunalı pasajında Hakan Özbek vardır 3 yıldır gidiyorum hiç sorun yaşamadım. Memmun kalırsınız fiyatı diğer tunalı kuaförleri kadardır ama randevu almanız gerekir.
  • saç boyası yapan kuaför var mı bildiğiniz:)
  • istanbuldayım ama ankarada bu paris diye biryer varmış orayı duymuştum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

ARKADAŞLAR ACELE YARDIM YARIN TRAŞ OLACAĞIM SAÇLAR BAYAGI UZADI (15 CM)
    ADAM GİBİ KESECEK YER LAZIM KIZILAYDA

beşevler bahçelievler arasında ceyhun erkek kuaförü mükemmel
  • en iyi yer ankara cebecideki, cemal gürsel caddesindeki tüfekçioğlu kız öğrenci yurdunu geçince kuaför salonu, yıkama dahil 8 lira
    adam gibi kesiyorlar saçı, başka yerde otursamda tek oraya giderim, 30 lira veripte 2 saat saçımı tel tel okşatmam,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 25 Nisan 2010; 12:33:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedefbyo

saç boyası yapan kuaför var mı bildiğiniz:)

bu dediğiniz yerler saç da boyuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

en iyi yer ankara cebecideki, cemal gürsel caddesindeki tüfekçioğlu kız öğrenci yurdunu geçince kuaför salonu, yıkama dahil 8 lira
    adam gibi kesiyorlar saçı, başka yerde otursamda tek oraya giderim, 30 lira veripte 2 saat saçımı tel tel okşatmam,

İsmi nedir bu kuaförün ?
  • ELEGANCE erkek kuaförü' idi adı cadde üstü hemen kurtuluş lisesini geçince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 25 Nisan 2010; 12:44:08 >
  • quote:

ELEGANCE erkek kuaförü' idi adı cadde üstü hemen kurtuluş lisesini geçince

Hah tamam tahmin ettiğim gibi bende düşünüyodum denesem mi bi diye.
    Sağolasın gideyim oraya o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

en iyi yer ankara cebecideki, cemal gürsel caddesindeki tüfekçioğlu kız öğrenci yurdunu geçince kuaför salonu, yıkama dahil 8 lira

İsmi nedir bu kuaförün ?

Nickine bakarsan sorunun cevabını görürdün
  • kızılay izmir-2 cad. kocabeyoğlu pasajında tolga erkek kuaförü var (mavra, muhabbet bini bin para ) eğlenceli traş isteyen gitsin derim (öneri)
  • kızılay meşrutiyet. peynircinin üstünde jess model erkek kuaförü var.tarık abi 10 numara keser.
  • tavsiye alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biruni 3-4

bizim apartmanda var bir, kennedy caddesinde sevinç erkek kuaförü diye geçiyor, ama berber işte

orayı bende öneririm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.