Şimdi Ara

ANKARA DA ERKEK KUAFÖRÜ TAVSİYESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
8
Favori
80.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 yıldır berbere gittiğim yok Yine de mesajım bulunsun elbet lazım olur
  • Hortlatalim konuyu valla benimde ihtiyacım var günceyelim bir.30 40 lira arasi isini iyi yapan bir yer tavsiye edebilir misiniz

• akdeniz kuaför var konur sokakta siz ne istediğinizi bilmeseniz bile adam yüzünüzün şekline göre buluyo bi şey öneririm valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: gausslaw01

Hortlatalim konuyu valla benimde ihtiyacım var günceyelim bir.30 40 lira arasi isini iyi yapan bir yer tavsiye edebilir misiniz

Emek 4.cadde de kuaför batu var. Ufak bir mekandir ama su ana kadar hep memnun kalktım. Necmettin abi temiz çalışır. Yuzunuze yakışacak birseyler yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatalım. Yeni taşındım Yaşamkent mah.'a. Berbere nereye gideceğim? Birde mumkunse manikur vs gibi hizmetleride olsun. Teşekkürler şimdiden
  • 6 yılı geçti heralde berbere gitmeyeli.

Özen göstererek kesebilecek nereleri tavsiye edersiniz bu aralar? Fiyatlarıyla birlikte yazın mümkünse.
  • konuyu hortlatmak lazım 2 hafta sonra çok yakınımın düğünü var damat traşı kadar öpmeyecek max 100 TL verebileceğim el ayak saç kıl tüy yün ne varsa artık 45 bin bakımını yaptırabileceğim bir mekan tavsiyesine ihtiyacım varyardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden
  • 15-20 TL'lik bir yer önerin

• Bir upta benden. Kaç kuaför gezdim, hala kesemiyorlar saçımı yalan ettiler
  • @woswos06 Kardeşim hala oraya mı gidiyorsun? Ve hala aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmglcyz

@woswos06 Kardeşim hala oraya mı gidiyorsun? Ve hala aynı mı?

Adresi ismi aynı, ben bir süredir gidemiyorum işlerim dolayısı ile yeri evime ters kalıyor, ancak traşı gerçekten iyidir, hala tavsiye ederim gönül rahatlığı ile.
  • woswos06 kullanıcısına yanıt
    hocam tek kişi mi çalışıyo yoksa bir kişi mi var bir kişi varsa siz kime oluyosunuz ?

• Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt
    İki kişiler abi kardeş zaten ikiside, ikisininde kesimi diğerini aratmaz, Mustafa abide, Osman abide makasları (el becerileri) aynıdır.
  • woswos06 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam deniyicem

• Yıl 2018 hortlatalım bir varmı tavsiye si olan merkezi yerlerde Keçiören olur Kızılay tarafı olur f/p olsun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlg

Yıl 2018 hortlatalım bir varmı tavsiye si olan merkezi yerlerde Keçiören olur Kızılay tarafı olur f/p olsun lütfen
    Kızılay karanfilde kitapıslerin karşısında ufak bir berber dükkanı var Burhan Abiye kestir 20-25 Tl harika kesimi var

• aradan bayağı zaman geçmiş ama trend kuaförde özgür abi vardı nereye gitti bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.