Merhaba Frene basınca aracın önü sağa, kıçı sola gidiyor. Bir sıkıntı olduğu belli. Normal yolda bile frene basıyorum, araç yanlıyor resmen. Millet hava atıyorum zannediyor, sağdan soldan cık cık cık çekiyorlar. Frene basmaya korkuyorum artık. Bu sorunlarım ön ve arka fren balatalarını değiştirdikten sonra başladı Bana düzgün bir fren ayarcısı lazım, frenleri ölçecek, ona göre sıkacak gevşetecek ayar yapacak. Sakın ama sakın "FRENCİ ALİ BAŞKENT FREN SERVİSİ" diye google'da çıkan İvedik 88 sanayideki yeri önermeyin. Balataları o değiştirdi zaten, sorunlarım ondan sonra başladı. Arabayı aldım geri, ilk frende bunu yaptı, geri götürdüm dükkana. "Abi böyle olur, frene doşaşlı basacan , bunlar böyle " dedi. Olmaz olsun ustalığı SAKIN GİTMEYİN: www.google.com başkent fren servisi - Google'da Ara https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TKpMTisoKjE2YLRSNagwNEkxNkk0NklJM7I0SrU0tDKoSEwzMTM0T0xMsjRPMU2yNPESTUo8Oj87Na9EIa0oNU-hOLWoLLM4EwB23Rhx&q=ba%C5%9Fkent+fren+servisi&oq=ba%C5%9Fkent+fren+&aqs=chrome.1.69i57j46i175i199i512j0i22i30l4.5978j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 17 Eylül 2022; 20:9:59 > |
Ankara'da Güvenilir Fren Ayarı ve Tamiri için Usta Önerileri
Ankara'da aracınızın fren sisteminin düzgün çalışmasını sağlamak için güvenilir ve deneyimli bir frenci arıyorsanız, doğru yerdesiniz. İşte size tavsiye edebileceğimiz birkaç usta:
- Şaşmaz Frenci: Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve kaliteli işçiliği ile bilinen Şaşmaz Frenci, Ankara'nın en iyi frencilerinden biri olarak kabul edilir.
- Frenci Ali: Ankara'da fren ayarları ve tamirleri konusunda uzmanlaşmış bir diğer isim de Frenci Ali'dir. Müşteri memnuniyetine verdiği önem ile tanınır.
- Ankara En İyi Frenci: Ankara'nın en iyi frencilerini bir araya getiren bu platform, ihtiyaçlarınıza uygun bir usta bulmanıza yardımcı olabilir.
Bu ustalar, fren balatası değişimi, fren disklerinin tornalanması, fren hidroliği değişimi gibi tüm fren bakım ve onarım hizmetlerini sunarlar. Ayrıca, fren sisteminizde herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol ederek olası sorunların önüne geçmenize yardımcı olurlar.
Aracınızın fren sisteminin düzenli olarak kontrol edilmesi ve gerektiğinde bakım yapılması, hem sizin güvenliğiniz hem de aracınızın performansı için çok önemlidir. Bu nedenle, güvenilir bir frenciye başvurarak aracınızın frenlerinin her zaman en iyi durumda olduğundan emin olmanızı öneririz.