|
Merhaba Frene basınca aracın önü sağa, kıçı sola gidiyor. Bir sıkıntı olduğu belli. Normal yolda bile frene basıyorum, araç yanlıyor resmen. Millet hava atıyorum zannediyor, sağdan soldan cık cık cık çekiyorlar. Frene basmaya korkuyorum artık. Bu sorunlarım ön ve arka fren balatalarını değiştirdikten sonra başladı Bana düzgün bir fren ayarcısı lazım, frenleri ölçecek, ona göre sıkacak gevşetecek ayar yapacak. Sakın ama sakın "FRENCİ ALİ BAŞKENT FREN SERVİSİ" diye google'da çıkan İvedik 88 sanayideki yeri önermeyin. Balataları o değiştirdi zaten, sorunlarım ondan sonra başladı. Arabayı aldım geri, ilk frende bunu yaptı, geri götürdüm dükkana. "Abi böyle olur, frene doşaşlı basacan , bunlar böyle " dedi. Olmaz olsun ustalığı SAKIN GİTMEYİN: başkent fren servisi - Google'da Ara https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TKpMTisoKjE2YLRSNagwNEkxNkk0NklJM7I0SrU0tDKoSEwzMTM0T0xMsjRPMU2yNPESTUo8Oj87Na9EIa0oNU-hOLWoLLM4EwB23Rhx&q=ba%C5%9Fkent+fren+servisi&oq=ba%C5%9Fkent+fren+&aqs=chrome.1.69i57j46i175i199i512j0i22i30l4.5978j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 17 Eylül 2022; 20:9:59 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt