< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 8 Ağustos 2022; 19:43:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ankara’da bazı yerlerde navigasyonun çalışmaması
-
-
nerede mesela?
-
Çankaya sınırları içindeydi sanırım, ama tam nereler olduğunu bilmiyorum. Telefonda hem iPhone’un kendi navigasyonu, hem yandex navigasyon hem de Google navigasyon var. 3’ü de saçmalıyor, yanlış gösteriyordu. O bölgede en sonunda yer tarifi sorduğum bir taksiciye anlattım, “buralarda navigasyon doğru göstermez” dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sinyal karıştırıcı çalışan yerlerde navigasyon ve telsiz çalışmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru, bakanlıklar bölgesinde ben de tecrübe ettim daha önce çalışmadığını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de daha önce özellikle çankaya'da bulunduğum konumu bulamama olayını yaşadım hem android hem iphone da denedim bazen saçmalıyor.
-
Jammer
Bahçeli'den Armada'nın ordaki Konya yolu dönüşüne kadar da çalışmıyordu yıllardır. 1-2 ay önce kaldırdılar jammerı sanırım
-
Bağlıcada taraflarında yeni mit kampüsünün bazı yerlerinde direk gidiyor gps..
-
Güvenlik amaçlı.
-
Çok yüksek katlı binaların sık olduğu yerlerde de göstermez veya gecikmeli gösterir navigasyon
Hocam ne dersiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çankaya, bakanlıkların olduğu güzergah ile, Anıtkabir civarlarında gps cihazları ve navigasyonlar çalışmıyor. Google maps, yandex, vs hepsini denedik. Bolca sinyal kesici jammer mevcut. Bölgeyi bilmeyenler tabela okuyarak gitmek zorundalar.
-
Söz konusu bölgelerden geçerken bir ekran videosu alsanız daha iyi durum tespiti olur diye düşünüyorum.
-
kesiciden dolayı gps çekmez program harita farketmez
-
Eskişehir'den, Ankara'ya ayda 2-3 sefer giderim iş için.
Bakanlıklara yakın bazı bölgelerde bende tecrübe ettim.
Jammerler var güvenlik amaçlı.
Bu arada Ankara'lılar alınmasın ama çok soğuk buz gibi şehir yahu. Mevsim olarak demiyorum, geneli soğuk şehir her yerde bi bürokrasi hakim.
Siyah passat gördüm mü tırsmaya başlıyorum anasını satayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 9 Ağustos 2022; 17:10:19 > -
Silahlı Kuvvetler binalarının çoğu orda ve meclis. Güvenlik sebebiyle karıştırma açılmış olması muhtemel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir çok yerde bu mevcut. Geçenlerde 4 yıldızlı bir paşa 5-6 araçlık konvoyu ile trafikte ilerlerken jammer aracı sağolsun Gps'i ve mobil verinin içine etti 8-10 dk.
Saçma sapan bir durum. Jammer'sız gezemiyor bazıları.
-
Normal bir durum. Bakanlıkların vs. bulunduğu yerlerde de jammer gibi cihazlar olabilir ki, hatta kıdemli kişilerin konvoylarında vs. de bulunabilir. Kocaman antenli araçlar oluyor, onlarda vardır muhtemelen.
Yalnız, bunlar genellikle son kullanıcı cihazlarını etkiliyor. Profesyonel cihazlarda jammer sinyallerine karşı korumalar mevcut. Onlar çok etkilenmese de kullanıcı cihazları kötü etkilenebiliyor.
Benzer içerikler
- direksiyon sınavı zor mu
- hibrit araçlar neden tutulmuyor
- en iyi dizel yakıt 2024
- peugeot 207 kronik sorunları
- ankara"da 4 mevsim lastik kullanılır mı
- citroen logosu
- 2024 model tiguan
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- lexus lbx fiyat
- passat üretimi durdu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X