Şimdi Ara

Ankara ÇinÇin'e girebileniniz var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
18.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *Whisky

Daha çinçin diyorlar ya, çinçin diye bi yer kalmadı anlayın artık dağıttılar yıktılar.Ordan kaçanlar sırasıyla yenidoğan, telsiz, saraycık ve çarşambaya yerleşti

+1

Gülverenden yazıyorum
  • Biri çinçin eskiden kötüydü yazmış ya, şimdi bilen bilmeyen herkes aynısını yazıyo.
  • her gün ordayım tiplere hiç bulaşma 4-5 yaşındaki çocuk gelip çakmak varmı diye sorabilir yok derse bıçak çekebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

Daha çinçin diyorlar ya, çinçin diye bi yer kalmadı anlayın artık dağıttılar yıktılar.Ordan kaçanlar sırasıyla yenidoğan, telsiz, saraycık ve çarşambaya yerleşti

+1

Gülverenden yazıyorum

gülveren derken hocam ?
  • Tokiler hani şu lisenin arkasındaki
  • Bide bentderesini gör sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinçinde(gülveren) çalışıyorum 2-3 aydır sürekli gidip geliyoruz. Ufak tefek hırsızlık oluyordu bu zamana kadar ama dün malzeme getiren bizim tırın biri yolda yol verme yüzünden atışmış birileriyle. Tartışığı kişiler tırın önüne geçip mermi yağdırdılar. Polis 11 tane boş kovan buldu tırada 6 tane isabet etmiş. Oralarda yaşayanlar belki duymuştur olayı.
    Anlayacağınız eskisi gibi değil ama hala psikopatları var
  • Tarlabaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

Bu sıralar burayı çok duyuyorum. Çok tehlikeli bir yermiş.

hiç girip de sağlam çıkan bir ankaralı var mı ? yada başka bir şehirli

hocam neden bu kadar büyütüyosunki çinçini ben 2-3 kere girdim hiç bir şey olmadı benim babamda liseyi orada okumuş normal bir zamanda da degil sag sol davalarının oldugu zamanlarda

atıfbey'e bırak resmi polisi sivil polis bile giremiyo hala
  • cın cın kalmadı artın
  • eski çincin kalmadı şimdi oralarda toki evleri yükseliyo , işin kötüsü bunların çoğu sincana göçtüler ve sincanın da içine ettiler merkez de yoklar genellikle saraycık gibi gecekondu semtlerindeler ve son söz olarak

Bent deresi yolun hemen ilerisi
  • Guzel seyler var takip. Anlatin anlatin iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıldır cincinede bentderesinede giderim hersey normal islyor sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADANA/HURRIYET MAHALLESI ÇİNÇİNİ SOLLAR.

• İstanbul gazi, sarıgöl, adana barbaros, kiremithane gibi çinçine rakip bir çok yer var.

• 4 yıldır Bent Deresinde yaşıyorum bayağı düzeldi buralar ama pislik hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalıArapFaiktenAlıyoduk -- 3 Kasım 2016; 8:36:16 >
  • bagcilar desek

• sokaktan otopark parası alan bebelerle yaşadığımız husumet dışında bir şey yaşamadık. orda oturan bi tanıdık vardı... her hafta arabasının teybi çalınıyordu o gidip kendi tanıdığı sayesinde bulduruyordu :D teyp gir çık yalama oldu sonunda tabi :D
  • Ah nerde o eski çinçin yolu kazıp çukur yaptıktan sonra içine giren arabayı yağmayanlar o güzel insanlar gubarlarını alıp gittiler :(

• Gozunuzde bu kadar buyutmeyin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.