Şimdi Ara

Ankara ÇinÇin'e girebileniniz var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
2
Favori
18.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıralar burayı çok duyuyorum. Çok tehlikeli bir yermiş.

hiç girip de sağlam çıkan bir ankaralı var mı ? yada başka bir şehirli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven* -- 1 Ekim 2012; 21:08:12 >

• Rıza baba ve ekibi de mi giremez?
  • Yok kardeşim.. Her gün 3-4 ceset çıkarıyorlar ordan yerde sürükleye sürükleye.. Senin haberin yok galiba.. Nerde yaşıyorsunuz anlamıyorum ki
  • orda okumuş kavga etmiyen tanıdıklarım bile var ha çok olay yaşamış birini anlatıyım mesela onun ağzından (şimdi üniversiteye gidiyo)

abi işte çıktım evden geldim çinçine sabah 8 uykulu kafayla yürüyorum bizim taksici var xxx abi bunun önünde biri koşuyo bunun elinde bişey var göremedim tam önde koşan koşarak polis karakolunun kapısına yapıştı polisler kapıyı kapamış açmıyolar arkadan camdan izliyolar bizim xxx abi koştu elinde testereyle adamın kafayı ikiye ayırdı ayağıyla cesedi( artık ölmüştür heralde) testereden çekti ve attı

17 yıllık ankaralıyıım eski çinçinde mümkündür böyle birşey daha sonrada bu adamın taksisine binip adamın zoruyla okuduğu halde giremediği sokaklardaki düğüne girmiştir kendisi istiyen csb diyebilir ama değil ha giripde kimseye bişey yapmadan fazlada şık giyinmeden dolanıp çıkabilirsiniz fazla aralara girmedikçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 1 Ekim 2012; 21:12:04 >

• Orada oturuyorum ;)
  • yenidoğanda büyüdüm ayıks ol braderç
  • Oraların hırsızlıgı,torbacılığı,yan kesiciliğiyle meşhurdur.Ordan Sağlam Çıkan olmamıştır Abartısız Söylüyorum.
    Adamlar uyuşturucu,esrar vb çok meşurdur.Şuan yıktılar oraları ama var gene biraz.Oralara polis giremezdi.Polis giremezdi derken girerdi polis devlettir ama öyle 2 3 araba giremezdi keleşnikof her türlü silahlar bulabilirsiniz.
    Şuan yıkıldığı için heryere dağılmışlardır.Ben sitelerdenim Yazları gidiyorum.Doğantepe vb oralarda hepsi çok sakat yerlerdir.Ankaranın başlıca kurallarındada geçerlidir oraya girerken telefonunuzu boynunuza asın ve öyle yürüyün eser telefonunuz yoksa cebinizde vazelini eksik etmeyin.Demişlerdir Ama eski çinçin yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen ben ve arkadaşlarım elimizde tam otomatik uzun namlulu silahlarla girdik ne ayaksınız diye,bir Allahın kulu yolumuza çıkamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

Bu sıralar burayı çok duyuyorum. Çok tehlikeli bir yermiş.

hiç girip de sağlam çıkan bir ankaralı var mı ? yada başka bir şehirli

yoo ben her gün giriyorum bi keresinde o dolmuşcuların ordan cıkarkan yukarı bi cocuk para istemişti benden yok demiştim. oda ıslık calıp bi kaç kişiyi toplamıştı 2-3 lira verdim geçtim sikinti yapmayın yani
  • ya sacmalaayın ordan yuruyerek gecsenız adam gıbı kım ne derki yok gıremezlermıs
  • Geçen girdik bizim elemanlarla 3-5 adam dövüp çıktık nerde o eski çinçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinçin mi kaldı la? hep dağıttılar eskiden kalaşnikofla catısmamı ararsın sokakta eroin kullanan mı ararsın her şey vardı polisin giremedigi tamamen yalan ama yalan yok cok korkuyolardı ordan polisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 1 Ekim 2012; 21:19:09 >
  • cincim dagildi. sincan dogantepe taraflarina dagittilar onlari. cincin diye biyer yok. ha ama eskiden cok pislik biyerdi.

• bizde girip çıkıyoruz ama adam gibi durduktan sonra kimse kimseye sesini çıkartmaz sıkıntı yapmaya gerek yok
  • eskiden geçmiştim baliciler vardı selam verdim normal gectim benden sonra gelen servis aracını taşlamışlardı
  • Çoğunlukla k*rtler olduğu için her türlü pislik var orda.Nerde k*rtler varsa orda pislik vardır zaten.
  • Çinçin gta gibi. Adamı arabadan çıkarıyorlar kaldırımda sürüyorlar öldürdükleri adamların parasını alıyorlar felan. Hoş bı yer yani

• Bizim bi arakadaşı jet li ye diye bir çin çin li dövmüştü bi kere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin Teksas'ıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Yok kardeşim.. Her gün 3-4 ceset çıkarıyorlar ordan yerde sürükleye sürükleye.. Senin haberin yok galiba.. Nerde yaşıyorsunuz anlamıyorum ki

gitmeden konuşmasan iyi olcak aslında
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.