Şimdi Ara

Ankara ÇinÇin'e girebileniniz var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
2
Favori
18.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çinçin diye bir yer kalmadı,hep yıktılar TOKİ yapacak.Ankara'nın en güzide semti olur yakında
    Çok merak ediyorum Çinçin'liler nereye gitti.
  • Daha çinçin diyorlar ya, çinçin diye bi yer kalmadı anlayın artık dağıttılar yıktılar.Ordan kaçanlar sırasıyla yenidoğan, telsiz, saraycık ve çarşambaya yerleşti
  • ankara kalesi orasiydi sanirim ulusta . oraysa her hafta sonu itfaiye meydanina gidiyorduk babamla . sorun cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan siz orayı dikenli telle çevrili etrafta nöbet tutanların filan olduğu gibi bi yer olarak mı hayal ediyonuz eskiden sıkıntıydı oralar kavga bela arayan tiplerdi. ama hepsi taşındı sitelerde filan ev aldı çoğu
  • Hiç gitmedim bende ama çok kötü bir yer olduğunu duymuştum. İstanbul'da Gülsuyu ve çevresi de aynı b*k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Yok kardeşim.. Her gün 3-4 ceset çıkarıyorlar ordan yerde sürükleye sürükleye.. Senin haberin yok galiba.. Nerde yaşıyorsunuz anlamıyorum ki

gitmeden konuşmasan iyi olcak aslında

Bu senin fikrin
  • Çinçin mahallesinde kentsel dönüşüm var şu anda. Ordakilerileri çevre ilçelere dağıttılar.
  • Japonca anlamını bilmiyorsunuz iyi ki
  • Kuzenimin arkadaşı bi olay yaşamıştı bundan 4-5 sene önce.

Kız arkadaşı ankaradan okuyordu o zamanlar, halasinin teyzesininmi ne yanında kalıyormuş, ikamet ettikleri yerde çok yakınmış bu çinçin mahallesine. Otobüsle giderken 1 durak önceden inmiş yanlışlıkla, yanda bu mahallenin ortasına. Öyle giderken çevirmişler bunu, konuşamaya başlamışlar tabi bi korku almış doğal olarak. Tam o anda mont unun arasından süzülen "BURSASPOR" atkisini görmüşler ( malumunuz BuRsAnKaRa kardeşliği) vayy sen bursasporlumusun felan demisler tabi sohbet olumlu yöne dönmüş. Sonra gayet güvenli bi şekilde o gurup kuzeninin arkadaşını gideceği tere kadar çinçin mahallesinin ortasından götürmüşler.

• Eski çinçin tamamen toki'ye teslim oldu, şuan gülveren, ismetpaşa, hıdırlık, aktaş'lı tenekeler, müptezeller, sözde ağır abiler koşturuyor..
    Ha bu arada yunuslara yakalanırsanız bittiniz. Narkotiğinde yine o civarda şu sıralar fink attığını söyleyeyim..
  • ben kullanmam ama arkadaşlar bikaç bişey almak için gidiyodu var yanlarında bikaç defa gitmişliğim onlar gibi davranırsan onların suyuna gidersen sorun yok hele şimdi çinçin kalmadı zaten şimdi moda saraycık köyü sincan taraflarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

Bu sıralar burayı çok duyuyorum. Çok tehlikeli bir yermiş.

hiç girip de sağlam çıkan bir ankaralı var mı ? yada başka bir şehirli

Girersinde çıkabilirmisin bilemem ankarayi tam bilmiyorum bi ara yururken yaklaşmisim allahtan babamla konuşuyordumda uyardı

• quote:

Orijinalden alıntı: BERLİNETTA

cincim dagildi. sincan dogantepe taraflarina dagittilar onlari. cincin diye biyer yok. ha ama eskiden cok pislik biyerdi.

sincanın arkasına, saraycık'a geldiler. o yüzden sincan en berbat zamanlarını yaşıyor.
  • Böyle mahallelerde hep abartı vardı.İzmir'de kadifekale, eski kuruçay, hamamsokağı, cengizhan, ballıkuyu, çukurmahalle, gediz... neredeyse hepsine gittim.Polis istediği zaman giriyor.Gerekirse 100 polisle giriyorlar ve direniş falan olmuyor.Tek olarak girmezler girseler bile olaya karışmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

ya sacmalaayın ordan yuruyerek gecsenız adam gıbı kım ne derki yok gıremezlermıs

Google'ın bir hizmeti vardı haritalarla ilgili ama daha derin birşey yani her yere girip ölçüm yapıyorlardı. Çinçin'e bir ekip gitmiş kalaşnikoflü biri onları geri çevirmiş bu kanal d haber de çıkmıştı hatta uygulamada çinçin'e bakınca oranın ölçümünü alamadıkları silah zoruyla kovuldukları yazıyordu. Tabii bunlar çok eski olaylar 5 yıldır hiç haber çıkmıyor oradan bir ara dağıtıldı deniyordu orası..

• quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Çinçin gta gibi. Adamı arabadan çıkarıyorlar kaldırımda sürüyorlar öldürdükleri adamların parasını alıyorlar felan. Hoş bı yer yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

Ankara'nın Çin çini varsa izmirinde eşrafpaşasi var bozyakasi var çamdibisi var limontepesi var !1!1!1!1!

Sen başka şehirde mı oturuyon ya da hiç oralara gelmemişsin. hadi kadifekale cimentepe tepecik desen eyvallah.

• girdim hala çıkamadım. çinçinden yazıyorum beyler
  • çinçinmi kaldı la
  • çinçin mi kaldı? ayrıca çinçine polis giremiyor diyenlerin yunuslardan haberi yok herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.