Yüzbaşı
10 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Tekinay ya da esen almayı düşünüyordum ( mezunum bu arada geçen sene doğru düzgün çalışmadım 30_60k hedef müh. )
Dersane de hocalar onlar fazla zor dedi hem sınav sözel yoruma kayıyor dedi yayındenizi yahut evrensel iletişim mi ne tavsiye ettiler

Hali hazır da okyanus lys fizik var onu çözüyorum sene başından beri güzel diyebilirim

Hadi esen tekinay zordur belki çözemem de yayındenizi hk.da ne düşünüyorsunuz bilen var mı

Ya da alternatif kaynak
evet beyler soruları alayım
evet beyler gayette enerjiğim

sebebine gelirsek

salı günü dedem dayım taş almaya gittik
yükledik romorka ben istifledim

lakin ben kendimi fazla zorladım sanırım zaten zayıf adamım

neyse gece başladı kolda damar damar üstüne binmesi denen lanet şey

uyutmuyor sinirimi de bozuyor sabahı kadar tv izleye odada geze geze geçirdim sabaha doğru 4-5 gibi heralde bilek kası ağrısına döndü hala var o ağrı ama hafif

daha sonra da el ağrısına döndü ama şiddeti değişmiyor

köydeyim bir de hastaneye falan da gidemiyom (ne zaman köye gelsem sağlam gelirim hasta dönerim illa bir şeyler olur)

her neyse öğleye doğru ağrı hafifledi sonra da uykum gelmedi zaten

uykum da pek yok şimdi

varsa soruları alayım
öncelikle uni yi kazananlara selamlar olsun masallah costuruyorlar ygs lys bolumunde surayi kazandim burayi kazandim

evet beyler malum mufredat degisti resmi olarak pek bilinmese de bu asikar bi gercek

peki yeni mufredat icin kitaplar cikti mi cikicak mi

okyanus yayinlarina baktim da bazi kitaplari cikarmis ama lys fizik soru v.s. yok nedense

mezuna kalanlar da yahut sonlar da xd

hedefleri yazsin

ben 99k daydim arkadaslarimin nerdeyse hepsi gitti okula

marmara bilgisayar muhendisligi istiyorum bu arada obur hedefler ise dokuz eylul gebze teknik diye devam eder
evet beyler saati umursamadan yiyorum buzdolabindaydi biraz soguk biraz degil baya sogul aslinda ama farketmez her turlu

varsa sorularu alayim yoksa da sohbet ederiz xd

birazdn da belki teyzemin getirdigi bahce domateslerini yerim guzel our

ha bir de beyler 18 yasinda sayilirim (2ay kusur falan kaldi iste)

bunyeme gore cok fazla yemek yiyorum okul vakti ogle arasi 4 pogaca yiyip doymuyordum b8r sey degil diyeceksiniz hafta sonu kursta tam ekmek oner yiyip te doymadigimi biliyorum doner de az degil di hani ama kilo da almiyordum pek

sebebi ne olabilir o kadar yiyip te doyumsuzlugun

iyi forumlar

beyler son zamanlar da su bi garip kokmaya basladi tadi falan da degisti hele bugun daha da kotulesti sanki cesmeden su icemiyom yav bi sorun mu var acaba
evet beyler genelde acik birakiyorum kapiyi kapatiyorum

fazla acarsam 5-6 gunde bi yerlerim tutuluyor omuz kol v.s. v.s

halbuki gecen yaz full acik birakmistim ardina kadar bir sey olmamisti

havalar yeteri kadar sicak degil mi cami acipta yatmak icin

acmazsam da rahat uyuyamiyorum zar zor kalkiyorum sabah yetmiyor odadaki hava

sizin nasil
yav sağ kolumun dirsegin ic kismi(damarlarin birlestigi yer sanirim) agriyor farkli sekillerde tutuyorum hafif azaliyor sonra artiyor bazen daha da artiyor sebebi veya cozumu bilen var mi
bunu yazarken bile dikkat dagitip hissetmemek icin sarki v.s. aciyorum baya agriyor yav ne yapmam lazim bilen var mi daha once de 2-3 defa olduydu
kolunu bukulu uyumussundur diyorlar da niye etkisi bu saate vursun
oncelikle konuyu nereye acmam gerektigini tam kestiremedim ve buraya actim

neden her enerji konusunda sonuç ilgili enerjiyi tartismak v.s deil de nükleere gidiyor
tamam anladik nükleer enerji bizim ülkemizde biraz ters gibi (soma v.s. olaylarini engelleyemeyen devlet bunun patlamasini nasil engeller mantiginda herkes )

ama her enerji konusunda isin nükleere vurulmasi daha da absurt

nukleer tartisiliyor tartisma boyutu duruma gore buyuyor lakin bir yere varilamiyor nerdeyse her enerji konusunda oluyor bu

birakin artik gereksiz tartismayi
beyler durum su ki uyku duzenim resmen tersine dondu gece uyumayip gunduz +6 saat uyuyorum nasil eski haline dondurebilirim

gece uyu demeyin cok denedim olmuyor uykum gelmiyor

zaten kolay kolay uyuyabilen bir insan da deilim yattigim gibi uykuya da dalamiyorum
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.450
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.279 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 450 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.