Şimdi Ara

Ankara ÇinÇin'e girebileniniz var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
18.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çinçin dağıldı.. üstelikte baya bi kısmı buralara yani sincan tarafına geldi..72 milletten adam vardı zaten.. çinçinlide geldi tam oldu.
  • Girdim gardaş bişey lazımmı diye sordular
  • çinçini çok pis dağıttılar. şuan sincan tarafına yerleşti çinçin ahalisi. şuan doğantepe, yenidoğan gözde belalı semtlerimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

Ankara'nın Çin çini varsa izmirinde eşrafpaşasi var bozyakasi var çamdibisi var limontepesi var !1!1!1!1!

Camdibi mi ben orda yasiyorum hic oyle bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çinçinde yaşadım hayırdır

Bu arada çinçin bir zamanlar zaman tüneli gibiydi giren çıkamazdıHey gidi günler

• 4-5 sene önce yanlışlıkla gidip bir kaç fotoğraf çekmiştim, annem de vardı. Ankara'ya ilk gidişimdi

Ankara kalesinin arkası oluyorsa girdim; orası değilse karıştırdım
  • çinçin de 4 sene okumuş birisi olarak oranın hiç tekin olmadığını söyleyebilirim işiniz düşerse ki ne işiniz düşebilir gitmeyin arkadaş dağılmış olsa da çoğu duruyor akıllı olun google elemanlarını ak47 ile kovaladıklarını duymustum doğru mudur bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

quote:

Orijinalden alıntı: BERLİNETTA

cincim dagildi. sincan dogantepe taraflarina dagittilar onlari. cincin diye biyer yok. ha ama eskiden cok pislik biyerdi.

sincanın arkasına, saraycık'a geldiler. o yüzden sincan en berbat zamanlarını yaşıyor.

sincanda mi oturuyon hocam?

• Bu kadar büyütmeyin.. 2 kez girdim ne soyuldum ne gasp ettiler.. Ama eniştenin sorentoyu çizmişlerdi
  • Allahım ergenlere bak neymiş Polis giremiyormuş
  • angranın bağları da büklüm büklüm yolları
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

quote:

cincim dagildi. sincan dogantepe taraflarina dagittilar onlari. cincin diye biyer yok. ha ama eskiden cok pislik biyerdi.

sincanın arkasına, saraycık'a geldiler. o yüzden sincan en berbat zamanlarını yaşıyor.

sincanda mi oturuyon hocam?

elvankent.
  • çinçin kalmadı da eskiden adam bile kesiyolardı yani
  • 15 senedir oturuyorum şuanda çinçinden yazıyorum = ) sıkıntı yok eskisi gibi değil buralar
  • Yemişim çinçinini alayına girerim lan

Felan demek isterdim ama Ailem' i ve Canım' ı çok sevdiğim için sadece umramda olmaz diyorum ayrıca polisin girememesini bende duydum da fazlasıyla saçma. dağıtılmış galiba ama dağıtılmasa devlet istese 1 dk içinde kimseyi bırakmaz orda. ki dağıtılmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 2 Ekim 2012; 21:27:14 >
  • Eski Hacı hüsrev olsaydıı
  • Bir keresinde eskiden astsubay üniformali abiyle girmistim, sorun olmamisti.

• istanbul-küçük armutlu'nun yanından geçemez
  • Asıl psikopat melih gökçek çinçin falan boş muhabbet. eskiden di oralar..
  • ONU BUNU GEÇDE SİZ HİÇ DOLAPDEREYE GİRDİNİZMİ ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.