Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (549. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

quote:

Orjinalden alıntı: Psikokinezist Sensei

Sektör 56465468 Işık yılı 5
    Gemideki ilaçlar bitiyor...Buna paralel olarak gemideki hastalar bir bir artıyor...Kendi hastalığımın tayfalara yayılmasından korkuyorum...Gizli ilaçlarım bitiyor...Kaybolduk..Defalarca sinyal gönderdim fakat cevap veren çıkmadı.Evrenin bu ücra köşesinde ne yapacağımız konusunda en ufak bi fikirim bile yok...Mister Spmai chakralarımı açıp popomo ve gözlerime yoğunlaştırmamı tavsiye etti...Bu kez gerçekten zor olacak...Üstüne üstlük kontrol paneli bozuldu...Aha görüyorum!Sarı bi ışık bize doğru geliyo!Sellektör yapıyo!Dammmm
    "Kaptan bayıldı Kaptan bayıldııı!!"(dış ses)

Evet bir Tylol Hot(ilaç) zulası biterken bu hikayeyi yazdım...Nescafe ile idare ediyorum ama nereye kadar.Çok pis soğuk almışım...

Vayyy İbo Rp sitesi var bana haber vermiyosun.

Küstüm git

Lan yok olum o benim hayal gücümün iki dakikada oluşturduğu bir ürün...Ama illede istiyorsan sihirdunyasi.turkforumpro.com al girBu arada @mai benim hikayede orada girsin ortamaBenim gemi Dünya'ya düşsün bide ne görim bi virüs tüm dünyayı ele geçirmiş falan hoş olurOne Pieceİki bölüm izledim daha enfesmiş hemen diğer bölümleri çekmeye başlıyorum
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • Oh be adam akıllı Psyren okuyabildim sonunda. Gerçekten çok fena sarıyor adamı.

Telefondaki hatun Ageha'ya bağırınca verdiği cevap:

Quit screwing around! You are just a virgin anyway! Shut the F.ck up you Bi.ch! Secret Society my ass!

En çok buraya güldüm.

Bu True Tears nasıl birşeydiy, drama aşk romantizm felan diyor ilgimi çekti. İzleyen varsa azıcık çıtlatsın.

Not : Vay be hayatımdaki en kısa yorumum oldu yok dayanamıyorum işte klasik giriş cümlem ; nasıl desem hoş güzel ama yaratıcı ekip o kadar iç sorunlara deyiniyorki hikaye çok açık olmuyor aşk çokgenlerinde yaşanan klasik hikayeler yanlış anlaşılmalar karşısındakine açılamamalar ve çok anlayışlı duygusal fakat herzaman ki odun esas oğlan karakteri yani aynı pilav aynı hoşaf zamanın varsa çal kaşığı bu arada 13 bölüm olmasına rağmen getirememiştim sonunu izlersen böyle sıradışı bir sonla karşılaşırsan bana haber ver sensei sonunu getireyim ; ufak not : Bu cümleleri yazan şahıs dengesizin biridir iki gün sonra süper animeydi mutlaka izleyin harbi lan mükemmel bir şeydi hem de kısa dediğine şahit olabilirsiniz onun için fazla şeyinize takmayın kulak asmayın izleyecekseniz izleyin adamı deli etmeyin , izliyecek adam izler gelip burada dansöz misali kıvırta kıvırta yorum istemez tövbe tövbe . Ufak not için ufak not : Farklı okuyucuya hitap teknikleri arıyorum kişisel algılamayın mesala bu uslubun ismi yazarın önce garip olduğunu düşündürme sonra manyak mı ne len bu dedirtme tekniği , çokta uzun ismi oldu yav , neyse öyle işte , canım sıkılıyor anime önerin bana , pşşttt alooooo sonuna kadar okusana anime ismi lazım diyorum (bu da artist lan bu uslubum) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 23 Ekim 2008; 19:07:15 >

Moe Fan Club
  • Tuhaf son derken, School Days misali mi? O da 13 bölümdü. Neyse gidişatı değiştiren birşey olursa haberdar ederim seni.

Öhöm öhöm, izlemediysen önden Ouran High, arkadan Ichigo %100, kısa seriler ardından biraz daha gülmek için Tonari no Totoro izleyebilirsin. Okumak için Aflame Inferno diye birşey buldum, ''Action, Ecchi, Manhwa, Shounen, Supernatural'' böyle diyor bana Onemanga. 15 chapter çıkmış. Arada ha hu derken KimiKiss izleyebilirsin Darkspider güzel diyordu kendilerine. Spice and Wolf S2 geliyormuş onu da izlemediysen izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 23 Ekim 2008; 19:25:51 >
  • Aşılmadık bir son yani eleman kızlardan birini seçmesin aradan biri çıkmasın üçlü götürsünler olayı mesela ayrıca (spoiler a almama gerek yok herhalde o kadar çok muhabbeti döndükü izlemeyen kalmamıştır herhalde) school days in sonu fazla uç hareketler barındırsa da çalışılmış pozisyonlardandı sonuç olarak eleman birini seçti ya da seçmedi kızlarda kafayı sıyırdı salla school days i boşver nerelere saptırıyorum muhabbeti konuşma açlığı mı çekiyorum ne ? Aflame inferno 1 saatlik işi var o beni oyalamaz , ouran host u unutmuşum bile izlediklerime şimdi baştan başlayacağım onun için teşekkürler yalnız senin verdiğn link ölüydü yav , ichigo yu izleyeli yıl oldu onu da geç , Tonari no Totoro elinde link varsa alayım lütfen hızlısından , bu tor. yoruyor beni yav megamngr imi özledim , kimikiss i geç izlendi , spice and wolf izlemiş miydim onu ben yav bir bakayım ona ? Bir dakika , bunların hepsi romantik . Aksiyon komedi lazım bana , ohooo iki üç ay bıraktık anime kahve ölmüş yav , yaratıcı fikir bile çıkmıyor

Moe Fan Club
  • True Tears güzeldir yahu. Gerçi hala bende son 5 bölümü izlemedim. Ama iyidir, buluşma gününe getirirm istersen Oğuz.
  • Karşımda senin gibi varken tavsiye verirken bile 2-3 kere düşünüyorum acaba izlemiş midir diye. Bırak da bir tarafında kusur olsun. Adın üstünde Sensei'sin sen. Benden olsa olsa çekirge olur zaten.

http://www.mininova.org/tor/667395

Megamanager için premium üyelik varmıydı ki? Ben hiç beceremiyordum bedava üyelikle.

Edit: Yok ya herkes birşeyler getiriyor Dearsla Mai-Hime getiriyorum sadece çok ezik büzük hissettim kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 23 Ekim 2008; 22:43:36 >
    Sekirei olabilir aslında mangası daha iyidi sanki,
    Ex-Driver eğer arabaları seviyorsan bunuda seversin,
    Ragnarok The Animaniton, Rangarök Online'ı mutlaka duymuşsundur onun anime versiyonu, oyun adeta animeye geçmiş, meslekler, yaratıklar, mekanlar,
    Tokyo Majin, aksiyon olarak etkileyici ama komedi olarak pek fazla unsur barındırmıyor,
    Toshakan Sensou, ilk bölümünü izlemiştim askeriye ama geneli komedi olarak tutulmuş gibi geldi bana, Dombili biliyor bu seriyi sanırım.

Şu an birtek bunları önerebilirim hacı, bu saatte anca bu kadar.
    Skerei , onu da geç o da işi görülenler arasında.
    Ex-driver , üzgünüm uzak duracağım türler arasında.
    Tokyo majin , bunun diğer ismi tokyo crazy paradise olabilir mi onun mangasını hallettiydim eğer oysa indirmeye değmez .
    Toshakan , dombili samanın yorumunu bekleyelim .
    Ragnorak ,hmmm alalım bakalım listeye umarım şey serisi gibi hüsrana uğramam neydi serinin ismi bir de bir sürü bağlantılı serisi vardı online oyunlar üzerine animeydi , vay be ne kadar iğrençmiş ki ismini bile hatırlamıyorum bir de inat yapıp izlemiştim 2 seriyide 3. yü midem kaldırmadıydı , lem ismi neydi yav al işte taktım şimdi bulana kadar uyuyamam

Bu arada ouran host u neden yarıda bıraktığımı tekrardan yarısına gelince hatırladım çok gay muhabbet be kardeşim bünye birden bire kaldırmıyor azar azar izlemek lazım yok bazen düşünüyorum hiç yapmadığım şeydir final bölümünü izleyip silsem mi acaba .

Not ya da not gibi bir şey notu : Ne negatifim ha herkes harıl harıl bana anime beğendirmeye çalışıyor saat olmuş sabahın dördü bitirmişim iki paket sigara bir ufak light kola yanında da koca bir kek aralıksız 9 saattir anime izliyorum koltukla öyle bir seviştik arada bir sigara da o yakıyor yani o kadar feci , bırak bu kadar uzun süreli ilişkiden sonra artık rahat edemez oldum durmadan pozisyon değiştiriyorum (rahat oturmak için tabiki siz ne düşündünüz) . Len neydi animenin ismi ya kafayı yiyeceğim . Ahanda buldum ://hack serisiydi bitirdikten sonra kafasına seksi kırmızı elbiseli hatun tarafından silah dayanmış Kenue Reeves gibi hissetmiştim .

Yukarıdakine not dedik bu niye olmasın notu : Ne sensei si yav bize sensei demeleri için ya bir elli yıl filan geçmeli ya da şanslı isem Japonya ya ilk adım attığımda güzel bir bayanın bana tecavüz etmesi gerekli (dalga geçmeyin lem beni hayata bağlayan tek hayal bu ülkeye giriş yaptım mı japon kızları hepsi sıradan , " işte bizim beklediğimiz standartların üzerindeki irilikte esmer tenli türk erkeği " diye üzerime atlayacaklar ve havalimanında mutlu bir adam olarak öleceğim ; nasıl ama herkes ya böyle yatağında huzur içinde ya savaş meydanında ya da aniden ekstrem bir şekilde ölmek ister değil mi ama benimki ıstırapların ve zevklerin en büyüğü olacak nihahaha ) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 24 Ekim 2008; 4:09:51 >

Moe Fan Club
  • http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=908 Tokyo Majin adı. Diğer adı yok. Hajime'yi denemeni tavsiye ederim, bir kaç bölüm dene bence.
  • Majin i izlememişim ya da izlemişim hatırlamıyorum tanıdık geldi galiba benim yanan arşivde vardı ilk bölümleri hatırlıyor gibiyim onu bir indireyim ben , ippo ya gelirsek güzel , takdir ediyorum lakin mangasını okudum animesini ne yazık ki çekemeyeceğim bu beğenmediğimden değil hani bazı kitaplar vardır bir kere okunur güzel kitaptır lakin bazı kitaplar vardır tekrar tekrar okuyabilirsin istediğin kısımları okursun , baştan okursun sonra canın sıkılıırsa köşeye atarsın ; ippo ilk katagoride işte tek seferlik bir ilişkiydi ikimizde macera arıyorduk bunun yürümeyeceğini birbirimizi bir daha görmeyeceğimizi en başından biliyorduk onun için girmeyin araya lütfen

Moe Fan Club
  • Hıı anladım yazıkÇok büyük bi spoiler yedim...505.Chapter'da ne olduğunu....
    Hepsi bi yana dağılıyormuş...Ve sanırım hazineye ulaşamıyo LuffyBu kadarcık öğrendim bu kadarı bile keyfimin içine ettii...
    Tabi ben ekşisözlük'de okuduğum entry'nin yalancısıyım yani İnşallah aksiyon devam ediyo manga sanırsam...Hadi hayırlısıNeyse ben bi kaç bölüm daha One Piece atayım bari
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • mai_mai

Yokohama'da 3 katlı evim olsun, üst kat ben, alt kat sen, orta kat harem olucak. Söz veriyorum.

Ha bir de, bu Mai-otome'den pek birşey anlamadım. Daha Mai yok ortalarda, Shizuru x Natsuki olayına karşıyım, Mikoto kedi olmuş.
  • quote:

4 Kat yapalım şunu bende geleyim sizle

Olur sensei ayıpsın sorman kabahat.

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

quote:

4 Kat yapalım şunu bende geleyim sizle

Olur sensei ayıpsın sorman kabahat.

gökdelen olur Petronas kulelerini geçersiniz bu gidişle :p

Repliği bana GORA'yı hatırlattıSahne bile neredeyse aynı(bkz.Komutan Logar ikizleri kaldırmıştır "Kimim ben?" "Komutan Logar!" diyaloğu geçmiştir aynı hesapSpoiler teşkil etmediğini düşünüyorum.Neyse ben 6.bölümü izliyeyimBu arada ne zaman gidiyoruzzHe bir de harem ağası lazım bize
  • quote:

~Who Am I?
    ~Captain Buggy!

Repliği bana GORA'yı hatırlattıSahne bile neredeyse aynı(bkz.Komutan Logar ikizleri kaldırmıştır "Kimim ben?" "Komutan Logar!" diyaloğu geçmiştir aynı hesapSpoiler teşkil etmediğini düşünüyorum.Neyse ben 6.bölümü izliyeyimBu arada ne zaman gidiyoruzzHe bir de harem ağası lazım bize

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.