Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (547. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Ya naruto shippuudenin yeni çıkan bölümünü izledim bu iş böle olmiycak hem hafatda bir veriyolar hem de çok yavaş ilerliyor mangasını mı okusam ki.Gerçi manga okumak ta çok zahmetli geliyor.

Bu arada bayaa bi tavsiye üzerine Ouran high scool host club'ı indiriyorum aradan baktım saçma bişeye benziyor severim saçma sapan salakça şeyleri Umarım güzeldir.

W7KED veya Zizoux tu yanlış hatırlamıyosan Dokuro chan ı sormuştu crunchyroll a gir izle demiştim girip baktınız mı bakmadıysanız bakın kaçacak seri değil Vallaha.

http://forum.donanimhaber.com/m_78789490/tm.htm
  • Babalar , abiler , ablalar animeye gönül verenler kendim için istiyorsam ne olayım bu zavallı kardeşinize deyiverin bir Bleach in Türkçe altyazılarını nereden bulabilirim arkadaşın birine söz verdik anime ile eylensin dedik ama benim altyazı ile işim olmaz biraz da üşengeçlik var nereden bulurum acep ?

Moe Fan Club
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Babalar , abiler , ablalar animeye gönül verenler kendim için istiyorsam ne olayım bu zavallı kardeşinize deyiverin bir Bleach in Türkçe altyazılarını nereden bulabilirim arkadaşın birine söz verdik anime ile eylensin dedik ama benim altyazı ile işim olmaz biraz da üşengeçlik var nereden bulurum acep ?

http://divxplanet.com/sub/m/10104/Bleach.html
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

3. Bölümde Mei'nin Okazaki'ye bu bakışına bittim ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 19 Ekim 2008; 21:41:30 >

Moe Fan Club
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Bu mesajın üzerine anime kafeye bir süreliğine girmememe kararı aldım adamlar spoiler ı geçtiler ss koyuyorlar yav
    />

ama o sıraki olayı söylememiş asıl kritik olan o
  • Anlatayım mı? SS zaten pek bir şey ifade etmiyor Mei'nin şirinliği dışında abartmaya gerek yok
  • Lem oğlum yapmayın len valla toplu olarak izlemek istiyorum , yapmayın yav yapmayın gözünüzü sevem yani belden aşağı vuruyorsunuz ; adil dövüşün ben izlediğimde ilk sezonu hiç zpoiler yaptım mı size koyduğum tek ss afişleri olmuştur bir de galiba sunohara nın yediği ölüm combosunu avatar olarak koymuştum bir de ... abowww ben de zpoiler yapmışım anladım intikam alıyorsunuz

Moe Fan Club
  • O kadar çok beklenirmi yahu ayıp en az 24 bölüm gider buda. Hiç bekleyemem o kadar çıkanı izlicen arkadaşım en güzeli

Yahu bu nasıl birşeydir böyle, Gundam 00 2 bölümü izlemeye doyamıyorum, adamlar öyle güzel bir müzikle birleştirmişle ki o sahneyi izlemeye doyum olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 20 Ekim 2008; 0:17:57 >

Orjinalden alıntı: Morfildor

Ongoing serilerin tadi da bi baska oluyor be... Izleyelim izletelim bu arada mai hosgeldin

Her hafta bölüm beklerken eskileri tekrar tekrar izeyip insanın içini ateş basıyor.

Bu arada bir diyalog:

Nagisa'nın babası: Anyone who screws up will be eating Sanae's bread. Fire yourselves up!
    Ryou: What does he mean with Sanae's bread?
    Tomoya: You're better off not knowing.
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 20 Ekim 2008; 17:09:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

mai sen spoiler vermeyin dedikçe bunlar coşuyor yavaş yavaş artıyor seviyesi spoiler ların

Yok ya spoiler değil her zamanki Clannad diyaloğu.

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

Ongoing serilerin tadi da bi baska oluyor be... Izleyelim izletelim bu arada mai hosgeldin

Her hafta bölüm beklerken eskileri tekrar tekrar izeyip insanın içini ateş basıyor.

Bu arada bir diyalog:

Nagisa'nın babası: Anyone who screws up will be eating Sanae's bread. Fire yourselves up!
    Ryou: What does he mean with Sanae's bread?
    Tomoya: You're better off not knowing.
    />

Onii-chan

Nayu/Lacy Nyu'nun evrim geçirmiş versiyonu.

Kalbiniz kaldırmayabilir, bir öncekinin yan etkileriyle Mai hayata küstü. Bu sefer de Chris abi küsücek.

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 20 Ekim 2008; 22:26:03 >

Kalbiniz kaldırmayabilir, bir öncekinin yan etkileriyle Mai hayata küstü. Bu sefer de Chris abi küsücek.

oha! yuh! hatta çüş! bu ne be canım lucy'nin güzelliğinin içine ancak bu kadar edilebilir yani @butterfly kardeş nerden buluyon böyle ruh hastalarını yahu

Mai'ye yaptığım öldürücü cosplaylerin 2. versiyonu:

Nayu/Lacy Nyu'nun evrim geçirmiş versiyonu.

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

mert sana alalım bu kızı lan.

Love Hina izleyenler Narusegawa'nın kilometrelerce uçuran yumruk ve tekmelerini biliyorlardır. Bu oyunda da bisikletle birine çarpıp en yüksek mesafeye yollamaya çalışıyoruz, erkeklere çarptıkça yavaşlayan veya duran kurbanlarımız bazı kızlara çarptıkça yavaşlıyor, duruyor yada daha aksine çok daha yukarıya hızlanıp uçuyor (tabii bunda o kızlardan yediği tekme ve yumrukların da rolü var :p )

Ayrıca sağ üstte gördüğünüz tipleri üst üste çarparak denk getirirseniz (bilardo hesabı) 2-3 saniyeliğine mouse'a basma için işaret çıkıyor ve bastığınızda da fazladan en az 3 kat hızlanma ve yukarı uçma imkanınız oluyor. Rekor için bu şart.

Yüzü gözü dağılmış kurbanımızın gözlüklü Japon gariban kıza sarıldığı sahne favorim.

Buyrun size gördüğüm en yüksek skorun capture edilmiş hali:http://img66.imageshack.us/img66/1007/12763654es3.jpg
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.