Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (550. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamlipervane -- 24 Ekim 2008; 16:17:06 >
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • Büyük bir zevkle Harem Ağası olunur, iş varsa telefonumu özelden verebilirim

edit:a.q x a.q² x a.q³-½ = ½+[(a.q x a.q²) - (a.q - a.q+½)³]² = ½a.q+½a.q = way a.q Muhahahaha(Kimse alınmasın internette buldum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamlipervane -- 24 Ekim 2008; 17:47:43 >
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • Yokohama'da 32 katlı ev alıcam, bütün animecilere özel daire ve harem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 24 Ekim 2008; 18:02:02 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamlipervane -- 24 Ekim 2008; 18:13:15 >
  • Ya önceki sayfada da sordum cevap gelmedi Ouran High School Host Club ı indiriyorum güzel midir?

http://forum.donanimhaber.com/m_78789490/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellBridge

Ya önceki sayfada da sordum cevap gelmedi Ouran High School Host Club ı indiriyorum güzel midir?

Gülmek için ideal. Gerçi biraz fazla gay muhabbeti var ama çok komikdir kendileri.

• Bu arada Host club ne demek oluyor.Yani kızlarla konuşuyolar falan mı yoksa daha ilerisi de var mı

Bu arada Ouran high school host clubdaki o
    Haruhi dedikleri kız mı erkek mi ing izlediğin için tam anlayamadım.Olayı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakai -- 24 Ekim 2008; 21:13:31 >

• Host club a kabaret tarzı elit bir yer diyelim bu anime için , arkadaşlarda ses var görüntü var fakat aksiyon yok ne yazık ki .

Alt kat he bana uyar apartmana her giren önce benim kontrolümden geçecek yani lemn varya bizi Japonya da yaşatmazlar birader düşünsene harbiden dört beş kişi toplanıp gidiyormuşuz nerelere giderdik çok merak ediyorum , dombili sama ile kendimi düşünmüyorum biz direkt katılırdık yakuzaya dombili sama baby face killer ben de ayıcık aboww ne kariyer yaparız ha düşünsenize dombili sama komple ejderha kaplan dövmeleri ile kaplı benim göbeğin üstünde de kelebek Acaba diyorum böyle komedi tarzında bir hikaye mi yazsam ; düşünün bir arkada hollywood fragman sesi ...
    Dört arkadaş
    Anime seviyorlardı
    Kendilerine turkish otaku diyorlardı diğer türklerse tipini s....
    Veeeee ...
    Birden kendilerini Okinava da bir tatil köyünde buldular ya da yakuzaların yeni merkezimi demeliydim ,
    Ne yazık ki yakuza onları türk mafyasının adamları diye biliyor .
    Altınıza işemeye hazır olun , onlar çoktan kaçırdılar .
    Mai ... yani ayıcık ,
    Butterfly yeni adı butcher ,
    Dombili artık babyface
    ve Dark spider ona isim vermeye bile gerek görmediler .
    This SUMMER ... Coming SOON ...

Aklımda şöyle bir görüntü oluşuyor , Japonya ya gitmişiz ama beş kuruş paramız yok ve yol bizi Okinawa da bir tatil köyüne götürüyor acil iş gücüne ihtiyaçları var çünkü bu haftasonu büyük yakuza ailelerinin önde gelen üyeleri gizli bir toplantı için orada buluşmuşlar ve neredeyse tüm çalışanlar firar etmiş hepimiz gezi masraflarını çıkarmak için tatil köyünde çalışmaya başlıyoruz hesapta neyse gerisi hayal gücü işte kolay ben yazarım senaryoyu merak etmeyin .

Faragmandan sahneler ;

Dombili sama ekrana girer aşçı kıyafetleri ile ve koca bıçaklarla artistik hareketler çekmeye başlar yakuzalarda yemektedirler tam karşısında o farkına varmaz ama fırlattığı her bıçak her bir yakuzayı bir santimle ıskalayıp arkalarındaki duvara saplanır , yakuzalar donmuş suratlarla saniyeler sonra silahlarını çekip dombili samayı kevgire çevirecekken o en sonunda önündeki balığa hamle eder ama ne yazık ki balığın kafası yerine serçe parmağını uçurur ve hepsini sadece bıçaklarıyla halledebilecek fakat yaptığı hareketle mükemmelliğini ispatlayan babyface efsanesi başlar tabiki şerçe parmağını gördükten sonra bayıldığı bu efsanede anlatılmayacaktır .

Yakuzalar dikkat çekmemek için aileleri ile birlikte gelmişlerdir tatil köyüne tabiki olmazsa olmaz hepsinin süper güzel bir kızları olmak zorunda ...

üç nokta dedim ve bıraktım birazda size bırakalım yok sen iyi gidiyordun derseniz uydururum bir şeyler daha

Moe Fan Club
  • quote:

Bu arada Host club ne demek oluyor.Yani kızlarla konuşuyolar falan mı yoksa daha ilerisi de var mı

Bu arada Ouran high school host clubdaki o
    Haruhi dedikleri kız mı erkek mi ing izlediğin için tam anlayamadım.Olayı nedir?

Minik Spoiler Haruhi kız, ama erkek gibi giyindiği için herkes öyle sanıyor. Ayrıca Host Club'a borcunu ödemesi için hostluk yapmalı ve bunun için de erkek olarak bilinmeli. Aslında spoiler sayılmaz tanıtımlarda Haruhi kız diye geçer.Minik Spoiler

Edit: ben rüyamda Japonya'ya gezi kazanıp orda şans oyunundan 1.000.000 yen kazanıyordum.

Güzel olmuş devamı gelir bunun. Babyface efsanesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 24 Ekim 2008; 21:34:23 >

• quote:

Erkek gibi giyiniyor da niye işte

Hem fakir. Ayrıyeten host onlar, hostes değil. Kızlar geliyor oraya babyface erkekler için. Yakında dombili sama yı da host yapıcaz.

AnimeFanClub
    Test sürüşü , bunu biraz ufaltmak lazım şimdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 25 Ekim 2008; 0:12:33 >

Moe Fan Club
  • Omedetou güzel bi avatar

Orjinalden alıntı: mai_mai

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

AnimeFanClub
    Test sürüşü , bunu biraz ufaltmak lazım şimdi .

Buyrun size şöyle gif versiyonunu verelim.

/>

AnimeFanClub

Burda imzası da var üstelik;

[image]https://store.donanimhaber.com/38/09/89/38098914edcbc8f15fa6450fcd265a20.gif[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/forumid_460/tt.htm][color=#000033][b][u]AnimeFanClub[/b][/color][/u][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 25 Ekim 2008; 12:58:41 >

Moe Fan Club
  • ilk sayfaya koydum imzanın kodunu ;)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.