Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: mai_mai

Bilmiyorum valla ama tatlı oluyor biliyo musun

aslında tv nin karşısında uyumak süper oluyornba maçları olduğu zaman daha küçükken tv açıkken uyurdum karşısında sonrada alışkanlıktanmıdır nedir maç başlamak üzereyken uyanırdım her gece nerdeyse maç izlerdim zaten uyumama olayımda hep bu nba yüzünden oldu artık 3-4 ten önce uyuyamıyorum them yandaki renkte önemli değil indirdiği sürece fakat port açtınmı onun için speed test diye bir bölüm var açmadıysan ordan bak açıkmı diye yoksa aç yoksa indiremezsin adam gibi hızda
  • hocam nasıl aççaz ve nasıl kapallı açık oldunu görecem..speed e bastım grafik tablosu çıktı..

Orjinalden alıntı: mai_mai

@wildog
    Way kimler buradaymış valla baktım 3 e kadar cevap yok ben de girmedim dh ye diye karizmayı çizdirmemek için yalan atabilirim ama atmıyorum koltukta uyuya kalmışım 4 saat sonra feci bir boyun ağrısı ile uyandım
    />

Beyler / bayanlar biri yardım yetsin yav bu Kimikiss pure rogue ilk seri midir yoksa bir devam serisi midir , başka bir anime ile ilişkisi var mıdır ? Başlayacağım ama nedense bana bundan önceside varmış gibi geliyor ...

ya her sabah işe gitmeden önce buraya girip bakıyorum gececiler ne yapmış diye valla vampir gibisiniz her sabah gazete yerine ilk burayı okuyorum

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • options bölümünde speed guide var ona tıklayınca yeni bir pencere açılcak orda current port yazan bi yer var ve orada o sırada hangi port u kullandığını gösterir utorrent in kontrol etmek içinde yanında test etmek için tıklayabileceğim bir yer var oraya tıkladınmı bir internet sayfasına bağlanır ve sana söyler açık mı değilmi ama haberin olmadığına göre ve büyük ihtimalle kablonet değilde adsl kullandığın için o port kapalıdır modeminin sayfası var belki girmişsindir daha önce oradan port açman gerekir bu konuda eğer port un kapalıysa sana şuradan bilgi alabilirsiniz diye bi internet sayfası linki vercek o sayfadan modemini bularak nasıl ayarlıyacağını görebilirsin bunun için önce bilgisayarının network kısmından bilgisayarına bir sabit ıp atıyacaksın sonrada modemin sayfasından o ıp de current port kısmındaki portun açık olmasını sağlayacaksın zaten basit bir olay az bir ingilizceylede halledebilirsin yoksa bende yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 15 Mart 2008; 16:49:23 >
  • test butonuna tıkladığımda şöyle bir yazı geliyor...

Welcome to the µTorrent Port Checker.
    A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 13264 on 85.96.158.238...

Error! Port 13264 does not appear to be open.

Please seewww.portforward.com for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).

bu sayfadan modemini bul ne yapman gerektiği yazar.önemli olan modeminin modelini bilmem gerisi basit
  • değilmişt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamlipervane -- 15 Mart 2008; 18:15:49 >
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • slm millet...

yaw int. tarayıcısının ayarlarını sıfırladıydım anime manga bölümünü zor buldum ... iyice kayboldu gözlerden burası....

yarın buluşma var demek daha önce kimler buluştu bilmiyorum ama bi aksilik olmas ise pagan abi ile 3. kez buluşmamıs olacak ...

Orjinalden alıntı: jrking

slm millet...

yaw int. tarayıcısının ayarlarını sıfırladıydım anime manga bölümünü zor buldum ... iyice kayboldu gözlerden burası....

yarın buluşma var demek daha önce kimler buluştu bilmiyorum ama bi aksilik olmas ise pagan abi ile 3. kez buluşmamıs olacak ...

her zaman buluşuruz bu sefer tek geliyorum alışveriş diye tutturan arkadaş yok

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

slm millet...

ne güzel ne güzel abi o zaman bana divx player bakalım mı ucuz yollu ... tavsiye varmı klüp üyeleri divx oynatıcı olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 15 Mart 2008; 21:34:56 >

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

slm millet...

ne güzel ne güzel abi o zaman bana divx player bakalım mı ucuz yollu ... tavsiye varmı klüp üyeleri divx oynatıcı olarak...

walla phillips markayı öneren çok

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • ama bu sefer ben varım

Orjinalden alıntı: TheM

ama bu sefer ben varım

bak yine geçen seferki gibi olursa senin dvdleri alırım yine...
    şaka bi yana 3 kişi olduk şimdiden...

size doyum olmas buradan herkese hayırlı ve bol animeli geceler dilerim özellikle gece uyumayanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 15 Mart 2008; 22:27:39 >
  • Bende gelmek isterdim de dershane yüzünden malesef Fotoğrafları bekliyoruz yarın akşam

Orjinalden alıntı: Morfildor

Bende gelmek isterdim de dershane yüzünden malesef Fotoğrafları bekliyoruz yarın akşam

koyaruz hacı

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • Ya Death Note harika gidiyor daha 12. bölüme yeni geçtim ama hayran kaldım süper izlemeyenlere tavsiye ederim

Orjinalden alıntı: TheM

dershaneden kaç hacu ( ben hep kaçardımda )

Ya müdür ÖSS ye yaklaştıkya konular dara girdi ... o yüzden ders kaçırmamam lazım ... yoksa seneye de bu derdi çekmem gerekir
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.