Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Moe Fan Club
  • Yav harbiden süper bir şey bu yav takıldım kaldım gülmekten oynayamıyorum var mı beni geçen ?
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 21 Ekim 2008; 19:41:47 >

Moe Fan Club
  • Bende hep hatunun üstüne atlıyor sinir oldum 1200m'yi geçemedim.
    Gemideki ilaçlar bitiyor...Buna paralel olarak gemideki hastalar bir bir artıyor...Kendi hastalığımın tayfalara yayılmasından korkuyorum...Gizli ilaçlarım bitiyor...Kaybolduk..Defalarca sinyal gönderdim fakat cevap veren çıkmadı.Evrenin bu ücra köşesinde ne yapacağımız konusunda en ufak bi fikirim bile yok...Mister Spmai chakralarımı açıp popomo ve gözlerime yoğunlaştırmamı tavsiye etti...Bu kez gerçekten zor olacak...Üstüne üstlük kontrol paneli bozuldu...Aha görüyorum!Sarı bi ışık bize doğru geliyo!Sellektör yapıyo!Dammmm
    "Kaptan bayıldı Kaptan bayıldııı!!"(dış ses)

Evet bir Tylol Hot(ilaç) zulası biterken bu hikayeyi yazdım...Nescafe ile idare ediyorum ama nereye kadar.Çok pis soğuk almışım...
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikokinezist Sensei

Sektör 56465468 Işık yılı 5
    Gemideki ilaçlar bitiyor...Buna paralel olarak gemideki hastalar bir bir artıyor...Kendi hastalığımın tayfalara yayılmasından korkuyorum...Gizli ilaçlarım bitiyor...Kaybolduk..Defalarca sinyal gönderdim fakat cevap veren çıkmadı.Evrenin bu ücra köşesinde ne yapacağımız konusunda en ufak bi fikirim bile yok...Mister Spmai chakralarımı açıp popomo ve gözlerime yoğunlaştırmamı tavsiye etti...Bu kez gerçekten zor olacak...Üstüne üstlük kontrol paneli bozuldu...Aha görüyorum!Sarı bi ışık bize doğru geliyo!Sellektör yapıyo!Dammmm
    "Kaptan bayıldı Kaptan bayıldııı!!"(dış ses)

Evet bir Tylol Hot(ilaç) zulası biterken bu hikayeyi yazdım...Nescafe ile idare ediyorum ama nereye kadar.Çok pis soğuk almışım...

Vayyy İbo Rp sitesi var bana haber vermiyosun.

Küstüm git

Daha giderdi aslında eleman 200 metrelere çıkıyodu ama şu kadına takıldı stop dedi.Neyse sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerueger -- 22 Ekim 2008; 21:07:00 >

Mister Spmai chakralarımı açıp popomo ve gözlerime yoğunlaştırmamı tavsiye etti

bu ne yav bekle daha kralını yazıyorum dur sen hele , ahanda çaktı beyinde şimşekler & geçmiş olsun sensei bu arada .

Tamda anime bölümü ne sessizleşmiş diye şikayet edecektim bu arada aklıma takıldı bir şey eksik bir şey eksik diyorum pagan sama nerelerde yav hiç mesajını görmüyorum yoksa onu da mı askere aldılar , pagan sama eğer bu mesajımı görüyorsan bana adresini ulaştır bir şekilde tel no ve alıcı ismi ile birlikte .

Not ve istek : Bleach in yeni açıl/kapanış parçalarına bayıldım özellikle kapanış parçası ismini ve sanatçıyı bilen buraya yazarsa sağlam kıyak yapmış olur , teşekkür .

Zaman , zaman mı ? Bu konularda çok bilgili değilim ama dünden hiçbir farkı yok sanki tüm evren rayından çıktı bir noktada kırıldı ve şimdi buradayım nerede miyim ? Lanet olası cehennemin tam göbeğinde .. Hah eskiden buraya İzmir diyorlardı . İki gün öncesine kadar herşey normaldi tipik olmasada ezik denebilecek fazla kartlamış bir üniversite öğrencisiydim , her sabah uyanıp okula gitmekte sıkıntı çeken kahvaltısını sigara ile yapan okul bitsede eve gidip birşeyler izlesem diyen tiplerdendim sonra sabah ezanını duyana kadar bu son anime başka izlemeyeceğim yarın okul var lan yat artık diye kendi kendine söylenen biri işte hah mutsuzluk mu , kim o hayattan şikayet etmiş ki ? Lanet olsun nereye koydum çakmağı yine ... Bir dakika ... Ohhh bir an o yaratıklardan biri sandım . Evet nereden başladıydık evet iki gün önce sadece iki gün önce ; kalktım ağzımda boktan bir tatla hesapta doğum günümdü peh ne süpriz ama .Kapı çaldı kimse yoktu fakat eşiğe yaslanış bir paket ve kapıda bir kargo notu , sayın m.organ lütfen diğer paketiniz için bornova şubemize bla bla bla , pi. kuruları . Paketin üzerinde ne yollayanın ismi ne de benim ismim vardı . Açmamam gerektiğini yemin ederim biliyordum yemin ederim ama kendimi tutamadım . Yapay köpüklerin üstünde mutlu yıllar yazan bir not vardı ; ne bir isim ne de başka bir şey sadece hayatım ile ileride rus ruleti oynatacak bir kart , elimi köpüklerin arasına daldırdım , buz gibi metalin parmakları yakan hissi ve sonra sonrasını hatırlamıyorum sadece elimde o pala benzeri kısa kılıçla uyandım , devam mı devamını mı duymak istiyorsunuz hahahaha canınız cehenneme bu lanet yerde bir dakika durmaktansa kafama bir silah dayayıp tetiği çekmek daha güvenlidir ; bu yazdıklarımı kim okuyacaksa sanki bu dünya da okumayı bilen bir canlı hala yaşıyormuş gibi ah pardon o kadarda kötü bir yer değil burası en azından artık sigaraya para ödemiyorum tabiki eğer canlı bir kasiyer bulursam seve seve ödeme yaparım tabiki her seferinde bir yere girdiğimde boğazımı parçalamaya çalışan yaratıkları kasiyerden saymıyorum ... Prologue end .

Moe Fan Club
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Rekoru Kırmışımmmmmmmmmm

Daha giderdi aslında eleman 200 metrelere çıkıyodu ama şu kadına takıldı stop dedi.Neyse sağlık olsun

Sanırım ilk mesajda verdiğim rekor screenshotunu 14000 değil 1400 diye gördün , üzgünüm Shinigami L rekoru kıramadın henüz :p

http://img66.imageshack.us/img66/1007/12763654es3.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Ry1GiUQ4zdA

Bunlar mı? 191 için en son bunları buldum.

Şarkıların adları da,

Opening- Velonica - Aqua Timez
    Ending- Hitohira no Hanabira - Stereo Pony

Ayrıca çok güzel olmuş. Kaç EP yapmayı düşünüyorsun? :p
    Epilogue u da aynı kaliteyle bekliyorum.

Ayrıca PM attım.

Daha bir şey düşünmüyorum yav aklıma geldi yazdım öyle işte ama isterseniz devamını getiririm aslında anlatım şeklini değiştirip bunu forum hikayesine çevirmek lazım kahramanlar doğal olarak biz olacağız Pm i aldım cevap vermezse artık ararım .

Not : Psyren yeni favori mangam animesini dört gözle bekleyeceğim 42 ve 43. bölümler oldukça tatlıydı hatta süperdi böyle yerinde bitirirlerse uzatmadan yeni bleach tadında bir şey geliyor bile diyebilirim .

Moe Fan Club
  • Psyren için anime uyarlaması geliyor mu? Gelirse tadından yenmez. ^^

Sro hikayeleri gibi birşey olur belki bu da.

Burası anime bölümü ama, Heroes 3x6'yı izledin mi abi? O ne bölümdü öyle uzun zamandır gözlerim faltaşı gibi açılmamıştı.
  • Yok , yani benim öyle bir bilgim yok geliyorsa da onu anime olayını harbiden bilinçli olarak takip eden birine sormak lazım ama gelirse en sağlam fanları olurum , izledim izledim de ne bileyim ben 4400 den aldığım tadı heroes tan alamıyorum onun için gözlerimi patlatacak bir şey yapmıyorlar yani anime olsaydı eğer heroes belki biraz daha ilgimi çekerdi Hafiften spoiler böyle Peter i babası emerken güçlerini Adam a yaptığı gibi emecekti yani ölümcül olmalıydı gücü aynı zamanda öyle bir anda emmeyecekti ; Peter böyle bir dizlerinin üzerine düşecekti gözleri yavaş yavaş kapanacaktı kendi kendine konuşacaktı iç dünyasında tam nalları dikeceği sırada daha değil deyip bir patlatacaktı orayı bakacaktı güçlerinin çoğunu kaybetmiş sonra bir şekilde biraz daha savaşıp mekanı terk edecekti ya da araya Sylar girecek Peter i kaçıracak filan falan Hafiften spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 22 Ekim 2008; 22:39:30 >

Moe Fan Club
  • 4400'de izleriz. Hepsini izleriz boş adam durup de ne yapıcak sanki.

Ongoing seri götürmek ne zormuş her hafta bekle her hafta bekle. Neyse Gundam'a 4 gün, Clannad'a 5-6 gün kaldı.

Moe Fan Club
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Sen psyren in son bölümleri okudun mu ?

Yok nerde başlardayım ben daha.

haftasonu izmirde dolaşırken rastladım , resim çekemeden duramadım

hain @dombili dükkan açmış haberimiz yok

Orjinalden alıntı: Giray Han

haftasonu izmirde dolaşırken rastladım , resim çekemeden duramadım

hain @dombili dükkan açmış haberimiz yok

şalgam bilevar

Final Fantasy ve 15 dk lık dövüş sahnesi. Daha iyisine rastlamadım sanırım bugüne kadar...

Sakat komik bir anime vakit geçirtecek türden bir absürd komedi ilk 2 bölümü hoşuma gitti ama öyle övülecek bür tarafı yok sadece fazla boş vaktiniz olurda bir ongoing daha izleyeyim derseniz aklınızda olsun , bu mesajı asıl yazış sebebim kapanış parçasındaki sözler ;
    Scratch all you want . Gasp and pant , but it wont be there . Sigmund Freud is an erotic twerp

Moe Fan Club
  • Kemeko, Ecchi diye mangasını okuyayım dedim ama aşırı derecede absürd komedi gerçekten, o yüzden çabuk sıkılmıştım. Animesine göz atalım zevkli olabilir. Pysren'de de 25. Chapter'a geldim, su gibi gidiyor bölümler Müthiş sardı. Alive - The Final Evolution'uda tavsiye ederim şiddetle. Aynen PSI gibi güçlere sahip elemanlar falan. 2009'da Alive - The Final Evolution animesi geliyor. Çok izlemek istiyordum ama askerde olucaz ne yazık ki.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.